Hiçbir işe yaramıyorum?

Yeme bozukluğum var ve gün geçtikçe zayıflıyorum. Herhangi bir tedavi görmüyorum ve bir kişi dışında kimse bilmiyor. Bilen kişi de sanaldan birisi zaten. Psikolojik olarak iyi değilim ve Maladaptive Daydreaming adında başka bir rahatsızlığım daha var. Yeme bozukluğu ve Maladaptive Daydreaming yüzünden hiçbir işi yapamıyorum. Okullar yakında açılıyor ama gidecek güce sahip değilim. Sosyal anlamda da iyi değilim. Ailemle konuşmaya çalışsam bile yapamıyorum, kendimi açıklayamıyorum. İçten içe çabalıyorum ama olmuyor. Son zamanlarda intiharı fazla düşünmeye başladım. Normalde hemen yapardım ama çocuklarım, yani hayvanlarım var ve onlara kıyamıyorum, bana çok bağlılar ve ben de onlara bağlıyım. Kendimi bildim bileli intihara meyilliyim ama hiçbir zaman bu kadar ağır olmamıştı. Tek düşünebildiğim şey haline geldi hatta. Bazı şeyleri değiştirmeye çalışıyorum, çabalıyorum ama çabamı kimse fark etmiyor ve laf ediyorlar. Birkaç saat önce diyetisyene gitme kararı aldım, ailemle birlikte ama yine de ne yapacağımdan emin değilim. Buraya yazma kararı aldım, belki yardımcı olacak bir şeyler olur. Bu arada, yeme bozukluğundan kurtulmayı istemiyorum, zayıf olmayı seviyorum sanırım ve diğer insanlarla aynı kiloda bulunmak istemiyorum. Zaten yiyecekleri gördüğüm anda midem bulanıyor. Daha önce psikiyatriye, psikoloğa gittim ve ilaç kullandım ama işe yaramadılar. Şiddet ve taciz gördüğüm için de sıkıntılar yaşıyorum ama yine kimse anlamıyor. Uyku konusunda da sıkıntılarım var. Yardım ederseniz veya en azından görüşünüzü yazarsanız sevinirim. Biraz karışık oldu, konudan konuya atladım kusura bakmayın ama elimden bu kadarı geldi.

Hiçbir işe yaramıyorum?