Kişilik & Karakter Geçmişe dönsem merhabadan öteye gitmezdim dediğiniz insanlar oldu mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hayat bazen karşımıza doğru insanları çıkarmaz. Bizler bundan ya ders alırız ya da pişmanlık duyarız. Geçmişe dönsem merhabadan öteye gitmezdim dediğiniz insanlar oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hemen hemen herkesin hayatına böyle insanlar girmiştir. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Evet olmuştu 1 0 Yorumla
açılınbengeldimhülo Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yani evet. Ama genelde cok da onemsedigim kisilerle tartismadim unuttum hepsini 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Yes🥲🥲 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bilmez miyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahahahah Yorumla Soran +1 yıl noldu gıı :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç naber Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. var maalesef 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hemen hemen herkesin hayatına böyle insanlar girmiştir.
Evet olmuştu
Yani evet. Ama genelde cok da onemsedigim kisilerle tartismadim unuttum hepsini
Olmadı. Yaşanmışlıklar tecrübedir.
Yes🥲🥲
Bilmez miyim
Ahahahahah
noldu gıı :D
Hiç naber
var maalesef
Hayir
Evet...
maalesef evet