Pembe giyenlere, hizmetlerinden dolayı ödeme yaparken kendimizi daha rahat hissettiğimizi tespit etmişler.
KIRMIZI
MAVi
SARI
TURUNCU
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Pembe giyenlere, hizmetlerinden dolayı ödeme yaparken kendimizi daha rahat hissettiğimizi tespit etmişler.
Bu listed siyah beyaz niye yok.. 🤔
Teşekkür ederim siyah beyaz çok severim ve 3 rengim kahverengi çok çok teşekkür ederim...
Asıl sen büyük bir nezaket sahibisin sadece nick sinirrr tuhaf geldi ama sende hiç öyle bir hava yok çok teşekkür ederim.. 🥂
Memnun oldum gerçekten saygılar 👍
EİG kapmışım teşekkür ederim
Cevap
12Cevap
Ben maviyi ve tonlarini severim.
Mavi, yalnızlığı, üzüntüyü, depresyonu, bilgeliği, güveni ve sadakati simgeler. İş görüşmelerine mavi giyerek gitmek kararlılığı ve bağlılığı ifade eder. Ayrica bu kişilerin toleranslı, hoşgörülü, anlaşma yanlısı olduklarını ve huzuru aradıklarını görmekteyiz. Çevreleri ve kendileri ile barışıktırlar. Az ile yetinirler, sabırlı ve metanetlidirler.
Mavinin üzüntüyü depresyonu simgelemez aksine huzuru simgeler.
Mavi ve tonlarını seviyorum
İstikrar, uyum, barış, huzur ve güven. Aksine, mavinin depresyon gibi bazı olumsuz renkleri vardır ve soğukluk hissine neden olabilir. Mavi, Honda ve American Express tarafından pazarlama dünyasında kullanılan bir renktir. Honda’nın mavi renk tercihinin perde arkasında güvenilirlik yatıyor. Marka, müşterilerini Honda ile kilometrelerce seyahat edebileceğine ikna etmek istiyor. Dünyaca ünlü kredi kartı şirketi American Express, güvenlik ve istikrar duygusu vermek için maviyi kullanıyor. Çünkü müşteri, ancak bu iki koşul tam olarak yerine getirildiğinde bir işe yatırım yapabilir. Facebook, Twitter ve Skype gibi markalar da mavi kullanır gerci sizinle ne alakasi var dimi :)
Dünyanın bütün güçlü firmalarına bakarsan logolarında Mavi, Yeşil veya kırmızı baskındır. Bunlar güven telkin eden renklerdir diye bilirim.
Mor renk.
“Menekşe tipi” kişi güvenilir, talepkar, geleneksel, vicdanlı, gelenek ve değerlere bağlı, uzman ve şüphecidir. Başkalarıyla kendi görüşünün prizması aracılığıyla iletişim kurar.
Teşekkürler :)
kusura bakma biraz geç oldu.. :/ rica ederim ;)
Sorun değil yorum yazmanız yeterli :)
anlayisiniz için tesekkürler; keyifli aksamlar geçirmeniz dilegiyle :)
İyi akşamlar :)
Maviyi seviyorum. Lakin tüm renkleri severim. 😊
Mavi: Yumuşak, yatıştırıcı, şefkatli ve yardımsever mavi, düşünmenin, iç gözlemin ve görevin rengidir. Sabırlı, azimli, vicdanlı, duyarlı ve kendine hakim, maviyi tercih eden insanlar, istikrarı ve bilgeliği için beğenilmekten hoşlanırlar :)
Teşekkür ederim 😊😊

Rica ederim ;)
😊🌹🌹🌹
gri kanks şöyle bakalim
yeşill💚
mavi
Stresli bir hayatınız varsa, sakinleşmek adına mavi tonlarını kullanmanızda fayda var. Mavi rengi kullanan insanlar kişilik olarak; hoşgörülü, uzlaşmacı, huzurlu, kendileri ve çevre ile barışık, sabırlı, fedakardırlar. İnsanlarla rahat iletişim kurabilmek için maviyi tercih edebilirsiniz ancak çevreleri için bu kadar özverili olmaları bazen suistimallere sebep olabilir ;)
Mavi rengi seviyorum
Teşekkür ederim
Mühim değil
Mavi 💙
Mavi ruhun derin gerçeklerine girişi gösterir. En iyi özelliklerinizden birisi istekliliğinizdir. Sizin varlığınız ve kaderinizde, bağlılık ile güven bulunmaktadır.
Sorumluluk, sadakat ve düzen duygunuz kuvvetlidir. Bu da çevrenizdekilerde hayranlık uyandıran özelliklerinizdendir. Güzellik ve incelik ile bağdaştırılan popüler bir kişiliğiniz var. Sakin gücünüz, sukuneti, huzuru, kaderi, sıcak ve rahatlatıcı duyguları çağrıştırır.
teşekkürler 🌻
siyah renk yok
tam beni anlatmış burada
buda doğru ama siyah rengin dezavantalarından biri güneşi çekiyo yakıyo olması kötü
evt doğru çok sanıyolar
Mavi
Mavi
Teşekkürler 🌼
Yay burcuyum ve ve enerjiyi mavi simgeler
Ama bir tane renk yokki birde soruda neden bu rengi seçtiğimizi sormustu ondan söyledim,
Mavi, kırmızı, turkuaz , turuncu , sarı mor, gece mavisi, yeşil
Bunlar en favorilerim 🤔 illa bitane olamazki , beni es geçin iyisi bilim beni açıklaya bilicek kadsr deney yapmadı henüz
Kırmızıyı seviyorsanız, enerjik bir şekilde dışa açık ve doğru hareket etmeye hazır bir tipsiniz. Yeni başlangıçlar, hareketlilik, motivasyon ve tutku sizi anlatan kelimeler...
Dramayı da seviyorsunuz. Arkadaş canlısı, bağışlayıcı, minnet duyguları gelişmiş bir kırmızı seversiniz. Ayrıca kırmızı, güçlü cinselliğinizi de vurguluyor. Güç sahibi ve başarılısınız ya da böyle görünmek istiyorsunuz.
TURKUVAZ
İnsanlar size karşı ilgi duyarlar. Kolayca iletişim kurabilen, sakin ve rahatlatıcı kişiliğiniz bunda büyük rol oynar. Düşünce ve duygularınızdaki açıklık, iletişimde de açık olmanızı sağlar. Genç ruhlu ve canlı görünmeyi seviyorsunuz. Ilımlı, yardıma açık kişiliğiniz sizi başarıya taşıyor. Dikkatli ve her konuda bilinçli olmak ise temel özelliklerinizden..
Aura okumayı bilsen bu bilgi seni farklı bir noktaya çıkarabilirdi 🙃🙃
tuvuncu
Turuncu renk ögrenmeye yardimci olur. Hafizayi gelistirerek büyük miktarda bilgiyi ezberlemeni saglar. Bu, ögrenciler veya yeni bir ise baslamis kisiler için çok yararlidir.
Eger turuncu renk giysiler giyersen, kisinin seni sevmesi daha kolay olur. Ayrica, bu renk güvenebilecegin hissini verir.
Mavi
Mavii
Mor bence
?
Neden söylemiyorsun
Beyinsel faaliyetleri ve sanatsal düşünceyi arttıran mor, özellikle sanatçıların çalışma ortamları için uygun olabilir. Mor rengi seven insanlar genellikle, ruhsal dünyası ön planda olan, kişilerdir. Duyarlılıkları fazla olduğu için sanat dallarında başarılı olma ihtimalleri daha fazladır.
bordo
Bordo renk özgüveni temsil eden renklerden olup giymeyi seven kişiler üzerinde özgüven kazanımını sağlar. Bordo rengi İş hayatında tercih ediyorsanız da, liderlik yanınızın gelişmiş olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Zira bordo liderlik özellikleri ön plana çıkmış kişilerin sıkça kullandığı bir renktir.
Sarı
SARI
Sarıyı seviyorsanız entellektüelsiniz. Akıl ve mantık sizden sorulur! Çalışkan bir kişiliğiniz var. Bulunduğunuz her ortamda otorite ve kontrol sahibi olmak hoşunuza gider.
Açık fikirlisiniz ve ayrıntılara çok önem verirsiniz. Çevrenizdekilere umut vererek, her şeyin daha iyi olacağı duygusunu uyandırırsınız. Etrafınıza düşüncelerinizle ilham verirsiniz.
Yeşil nerde
tabi kopyala yapıştır güzel güzel😂
Bakma benim icabıma ben kendime yeterim 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar