Kendiniz gibi kalabilmek, 'herkesleşmemek' için mücadele verdiğiniz oluyor mu?

Kendiniz gibi kalabilmek, 'herkesleşmemek' için mücadele verdiğiniz oluyor mu?

Mücadele verdiğim olmadı hiç. Çünkü ben herkesleşmem. İsteyerek ya da istemeyerek bu duruma düşeceğimi hiç sanmıyorum. Ben hep ben olarak devam ettim yoluma. Ve öyle de devam edeceğim.
Sadece kendim olmaktan vazgeçmiyorum. Herkesleşmek bana göre değil onlar gibi giyinmek, onlar gibi davranmak, onlar gibi düşünmek kendimi çürütüp sıradanlaştırmam özelliğimi ve saygınlığımı kaybetmek asla istemem.
Herkesleşmek bana göre değil. Kendim olmaktan asla vazgeçmedim, vazgeçemem. Bu sebepten dolayı aramın açıldığı çok insan olmuştur. Kendim gibi kalabilmeyi ne pahasına olursa olsun sürdüreceğim
Teşekkür ederim Tatlı Myersim ♥️
Hayır olmuyor. Ben sadece vicdanımı elimden geldiği kadar korumaya çalışıyorum. Onun haricinde birilerine benzeme korkum yok. Hepimiz aslında birbirimize az çok benziyoruz zaten
Cevap
15Cevap
Kendim oldum bu zamana kadar.
Bunun için mücadele etmek bile bana çok saçma geliyor her insanın kendine göre bir karakterin kendine göre bir yaşam tarzı var.
Ben herhangi bir mücadele vermiyorum kendi halindeyim ama insanlar gözümde herkesleşmek için çok çaba sarfediyorlar
kendim gibi kalmak istedim bunu da başardım
hah herkes gibi değilim kendim gibiyim..
:)
Evet kendime özgü bir yol çiziyorum. Herkesleşirsem benliğimdeki ruh bu bedende sıkışırdı. Bu yüzden kolay olanı değil zor olanı seçmeli insan..
Yeni hesaptan selamlar bu arada.. E.. İ 😁
Verdim gördüm ama artık biter herkes yoluna bakar bu sonkisiye son degerim idi
Okadar yolu çek birde hakaret işit birde para verecektim böyle insanlar yanında bulunsun diye
hayır ben karakter itibariyle herkes gibi zatn olmam olmadım
Mücadele etmeme gerek yok kendim olmaktan memnunum aksini kabul edemem
Zaten herkes değilim.
Toplum ile aramda uçurum var.
Herkeslesmek başka herkesten bişey almak başka, biz herkesiz😊
Kendimce ayrıcalıklarım olduğunu biliyorum o yüzden herkesleşmem.
Herkes olmayınca sevilmiyor, dışlaniyorsun. Karanin içinde beyaz oluyorsun
Hemde nasil en çok bu , kliselerden saçma sapan adetlerden farklı akilci , pratik , ve insanca yaşamak
Ne mesela? Nasıl ayıracağım kendimi diğerlerinden? Ve hayır öyle bir derdim yok.
Her zaman yaptığım şey
Olmuyor. Zaten kafama göre yaşarım genelde.
Ben benim zaten
Mallaşmamak için çaba sarf ediyorum
Zorr
Yo olmadı
zaten herkes gibi değilim gerek yok
Çoookk hemde
Her gün
Hayır
Evet mücadele ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?