Kişilik & Karakter Kendinizle Savaş Verdiğiniz Oluyor Mu? D0D000 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İnsanın en büyük savaşı kendisine açtığı savaş olduğu söyleniyor doğru mu?🔥 Kendinizle Savaş Verdiğiniz Oluyor Mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Çok.. o savaşlar hiç bitmiyor. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır hayatla savaşım sadece 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Evet maalesef ki insan genelde en büyük savaşları her zaman kendisiyle veriyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kendimden çok başkalarıyla ve hayatla benim derdim. Sanırım biraz bencilim ben 1 0 Yorumla
ilk1nurrr Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evet oluyor ya senin 1 1 Yorumla D0D000 1 yıl 😅 ben kendimi öldürmeye kadar geliyorum pes ediyorum savaşın bir türlü kazananı olmuyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok.. o savaşlar hiç bitmiyor.
Hayır hayatla savaşım sadece
Evet maalesef ki insan genelde en büyük savaşları her zaman kendisiyle veriyor
Kendimden çok başkalarıyla ve hayatla benim derdim. Sanırım biraz bencilim ben
Evet oluyor ya senin
😅 ben kendimi öldürmeye kadar geliyorum pes ediyorum savaşın bir türlü kazananı olmuyor
Oluyor bazen
Doğru
Çok oluyor