Ulaşmaktan kastımız iletişim kurmaksa benimle iletişim kurmak kolaydır. Ancak güven duymak ve bir şekilde bana yakın olmak gibi bir durum söz konusu ise benim kriterlerim, kurallarım, sınırlarım içerisinde güven ve saygı zemininde bir iletişim zorunludur. Bunu sağlayamayan hiç kimse benim yakınımda olamaz. Hep söylediğim bir söz vardır: 20 tane 5 kuruşluk 1 lira yapar, 1 tane 200 liralık kupür 4000 tane 5 kuruşa bedeldir. Ben 5 kuruşlukları biriktirmem.
Herkesin elini kolunu sallayarak geleceği biri değilim. Mesafelerim, sınırlarım var ve bunlar beni ben yapan seyler. Dışlanmak, yalnız kalmak , eleştirilmek umrumda bile değil. Herkesle arkadaş olmak, herkesle sohbet etmek, herkesin evine gitmek, herkesle gülmek ve sürüye uymak bana gore degil.
Ulaşmak isteyen ulaşır ama ulaşan cevap alabilir mi orası meçhul. Sanal alemde ulaşılabilirim, buradaki gibi. Ama gerçek hayatta her isteyen ulaşamaz. Çünkü belli çizgilerim var ve bunu henüz geçebilen olmadı. Kolay kolay da kimse geçemez
Genellikle arkadaş olarak yaklaşımları kolaydır Yani arkadaş canlısı biriyim ama konu böyle aşka meşke veya sekse dönüştüğünde kaçıyorum o konuda ulaşılmazım
Hayır, insanlara karşı mesafeliyim. Soğuk filan diyorlar ama umrumda değil. Kimseye şirin görünmek için boşboğazlık yapamam. Yapanlardan da hiç haz etmem.