Selam KS ahalisi! Aşk olabilir, sevgi olabilir, nefret olabilir, sadakat olabilir aklınıza ne gelirse.. Geniş bir perspektiften bakarak cevaplayabilirsiniz..

Selam KS ahalisi! Aşk olabilir, sevgi olabilir, nefret olabilir, sadakat olabilir aklınıza ne gelirse.. Geniş bir perspektiften bakarak cevaplayabilirsiniz..

Bazı şeyleri fazla düşünen biri için her şeyin belirsiz olması ve tuzu biberi olarak karamsarlık beni yoruyor, aklımdaki şeylerin olacağını ya da olmayacağını öğrenmek, bazı şeylerin net olması benim için her zaman iyi. Sürekli karamsar değilim, genel olarak neşeli bir yapım var ama bu gelecekle alakalı düşüncelerim beni bazen karamsarlığa itiyor.

Belirsizlik. Aşk, sevgi, nefret, boşluğu hangisiyle doldurursak dolduralım insanın kontrol edebileceği/ bastırabileceği duygulardır bana göre. Belirsizlik insanın iliklerine kadar yerleşen bir kanserdir. “Şu anda buradasınız” ama nerenin burasındayız. Çoğunlukla hiçliğin. Geriye dönecek yakıtı çoktan bitirmişiz ama ilerisini de göremiyoruz. Yol nerede? Taşınacak su, kırılacak odun nerede bilmiyorum.
Yokluğuyla yoran bir duygu yok. Aşk, özlem vs etkilemiyor da aksine varlığıyla yoran bir duygu var. Merhamet..
Teşekkürler.
Gerçekten son zamanlarda huzurun yokluğu beni aşırı derecede yoruyor. Kendimi bazen biri dağ başına bazen bir ormanın ortasına atasın geliyor belki huzuru doğada bulabilirim diye insanlardan uzak kalmaya birazcık da sessizliğe ihtiyacım var gerçekten de umudum aradığımı bulmaktan yana.
Cevap
3Cevap
Sevilme
Duygular artikca yorgunluk artıyor ne kadar az fuygu o kadar iyi hayat bay TDK 'cığım:))
Her zaman 😂😊😊😎
Bazen kin tutamamam yoruyor, çok çabuk affettiriyor insanları, ama bunu da seviyorum aslında. Kindar bir insan olursam daha çok üzülürüm gibi geliyor, daha çok zarar verir gibi hissettiriyor.
Hiçbir duygunun yokluğu yormuyor. Fazlasıyla huzurum var mutluyum şükür. Etrafa ışık saçıyorum vs daha ne isterim 😊
Eksikliğini hissettiğim için beni yoran bir duygu yok.. Sadece sabırlı olmam gereken şeyler beni zorluyor..
Hiçbirini hissedememek duygusuzluk sürekli olasılıkları tahmin etmek biraz yorucu...
Yoran bir şey yok. Babama sarıldım öptüm şimdi, pamuk gibi oldu kalbim
Şu an hiçbir yokluk karşısında yorgun değilim💪🏻
heyecan yok hiç bir şey heyecanlandırmıyor
Her anlamda aşk.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?