Kişilik & Karakter Eylül sana hangi mesajı veriyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 75 Yapay Zekaya Sor Hellooo 💁🏻♀️Gördüğün ilk 3 kelime hangisi? Güncellemeler+1 yıl Süper Soru +2Xper 🤍🌸 Eylül sana hangi mesajı veriyor? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Aşk mesajı 1 0 Yorumla
AhseNova Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Aşk, keyif, kutlama gördüm. Ama huzur beklerdim. 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bol… keşif… denge…Yine mi gol değil bilmiyorum var mıydı ama bi aşk görmek isterdim… 1 0 Yorumla
Baran_Günay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aşk, kutlama, huzur Olur olur, yeriz yeriz.. 😅 1 0 Yorumla
AurielSithis Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kutlama, huzur, mucize. Hiç de öyle başlamadı ama hadi bakalım. :D 1 0 Yorumla
heyasi Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Eylül mükemmel başladı umarım böyle devam eder güzel mesajlar geliyo 1 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bolluk, mazi, kabul. Geçmişi kabullenirsem bolluğa rahatlığa erişeceğimi söylüyor sanirim😂 1 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Güç eğlence şefkat Bir de bana doğum günümü hatırlatıyor 15 gün sonra doğum günüm 1 0 Yorumla
Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aşk düzen şefkat. Hiç sanmıyorum öyle bir şey olacağıni 0 0 Yorumla
asdfghgagaga Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk, huzur, kutlamaNeyi kutlıycam aceba🤔 0 0 Yorumla
Rimuru Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 90% +1 yıl Eglence tatmin maziNe dio eski sevgililerinden birine mi atla dio eylul anlamadim ki 0 0 Yorumla
omeraslanmete Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl tatmin - aşk - mucizeresmen beni anlatmış :D 0 0 Yorumla
GopÇocuğu Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 420 cevap paylaştı. Lama ŞefkatMazi 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Tatmin değişim şefkat 1 0 Yorumla
Wjej3j3j322j Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 444 cevap paylaştı. HuzurMucizeŞefkat 1 0 Yorumla
yunhee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 651 cevap paylaştı. Aşk, kutlama, eğlence. 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Huzur, tat, şefkat.. 1 0 Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 673 cevap paylaştı. Bolluk, huzur, aşk💘🍀 1 0 Yorumla
princessa_963 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 484 cevap paylaştı. Tatmin, aşk, güç waow 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Kutlama, huzur ve şefkat gördüm 1 0 Yorumla
BiDeliDünya Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Değişim, Ahu ve Mucize…. Hadi bakalım yorumla, Eylülde beni ne bekliyor?😇 0 0 Yorumla
Patron-Burada Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Uludağ sözlüğü forumu ıvırı zıvırı bırak kpss'ye çalış mejası veriyor. 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. kutlamafmucize 1 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kutlama, karma, aşk. :D 0 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Kutlama, huzur, şefkat diyor du bakalım 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Tatmin kutlama karma 0 0 Yorumla
Mysteriaa Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 586 cevap paylaştı. Değişim eğlence ve keyif 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Aşk mesajı
Aşk, keyif, kutlama gördüm. Ama huzur beklerdim.
Bol… keşif… denge…
Yine mi gol değil bilmiyorum var mıydı ama bi aşk görmek isterdim…
Aşk, kutlama, huzur
Olur olur, yeriz yeriz.. 😅
Kutlama, huzur, mucize. Hiç de öyle başlamadı ama hadi bakalım. :D
Eylül mükemmel başladı umarım böyle devam eder güzel mesajlar geliyo
Bolluk, mazi, kabul. Geçmişi kabullenirsem bolluğa rahatlığa erişeceğimi söylüyor sanirim😂
Aşk
Kutlama
Eğlence
Mucize ❤🍀🍀💲👑💎💗💍🧿🧿
Güç eğlence şefkat Bir de bana doğum günümü hatırlatıyor 15 gün sonra doğum günüm
Değişim, şefkat, denge…
Aşk düzen şefkat. Hiç sanmıyorum öyle bir şey olacağıni
Aşk, huzur, kutlama
Neyi kutlıycam aceba🤔
Eglence tatmin mazi
Ne dio eski sevgililerinden birine mi atla dio eylul anlamadim ki
tatmin - aşk - mucize
resmen beni anlatmış :D
Kutlama, umut, değişim
Lama
Şefkat
Mazi
🍂Eğlence
🍂Başarı
🍂Bakım
Anlayış, sevgi, mutluluk
Tatmin değişim şefkat
Huzur
Mucize
Şefkat
Güç, keyif, keşif
Aşk, kutlama, eğlence.
Huzur, bolluk, mucize 😊
Tatmin
Kutlama
Şefkat.
Düzen , kutlama , ve aşk. 😂😂
Huzur, tat, şefkat..
Bolluk, huzur, aşk💘🍀
Huzur karma eğlen. Ay hepsi 🤍🤍
başarı, bakım, düzen..
Eğlence huzur mucize😄
Tatmin, aşk, güç waow
Tatmin aşk sefkat
Kutlama, huzur ve şefkat gördüm
Değişim, Ahu ve Mucize…. Hadi bakalım yorumla, Eylülde beni ne bekliyor?😇
Uludağ sözlüğü forumu ıvırı zıvırı bırak kpss'ye çalış mejası veriyor.
Tat tatmin kutlama
kutlama
değişim
şefkat
Güç
Başarı
Kutlama 👍
kutla
maf
mucize
Kutlama, Keşif ve Aşk.
Değişim, kutlama, denge