AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Aynen güleç cilveli nazlı bir şey olalım da ezin değil mi?
Bu kadar abazanin olduğu ülkede cilveye gerek yok ki
kadınlar bitti aga artık cilve falan da boş geliyo en iyisi işte güçlü olması daha iyi
Ne gerek var cilveli olmaya? O kadar deger vermem bi erkege.
selam
kadınlar hatta insanlar dememiz daha doğru olur artık ne istediğini şaşırmıs durumda
Gerektiği duruma göre değişir...
Çevrede düzgün erkek yok ne yapalım. Hepsi odun.
Hayat şartları el bebek gül bebek olsa premses modunda takılırız, ülkede her şey b*ka sarmış depresyondan çıkabiliyor muyuz nasıl savaşmayalım?
Erkekler neden artik erkek gibi degil? Cogu anakuzusu veya ayyas. Kendi parasini kazanamayan kadindan para bekleyen zavalli
Eeee devir bozuldu artık ama bunun suçlusu yine kadınlardır tabi
evet biraz eğilim o yönde güzel gözlemlemişsin toplumu takdir ettim.
kendi potansiyelimizin farkındayız sadece istediğimiz kişilere cilveliyiz.
Kadını herhangi bir kalıba sokmak ne kadar doğru?
ne alaka ikisi güçlü olan da cilveli olan erkekler neden bu kadar beyinsiz onu bi sorgulamak lazım
Hahaah bir an sivilceli değil diye soruyu okumam😂😂😂
seksi olmaya çalışıyorlar galiba.
Öyle daha fazla kişinin aklını almayı planlıyorlar belki de.
Saçma sapan adamlara aşık oluyorlar. Karşılarındaki adamlar odun olunca havaları sönüyor.
Ne saçma bi soru ve ahlaksızca bı soru size ne ki kadınların nasıl davranıp davranmiyacagi konusunda isterse yapar isterse yapmaz
Artık fazla naz /cilveli olmak kaybettiriyor da ondan...
Feminizm etkisi, sosyal baskı, özgüven eksikliği.. vs
Makine insanlar çağına doğru evriliyoruz yavaş yavaş.
herkes yine normal ama zaman değişti herkes sonuç endeksli :D
Sana yapmıyorlarsa bu cilveli olmadıkları anlamına gelmez zhwgfshwhsls
Çağın özgürlük adı altında fıtratın bozulmasını dayattığı için.
İşim olmaz agalarla kadın dediğin narin olur ince belli pelinsu olur
Şahsen bir kadın olarak bir erkekle konuşurken ilk önceliğim benim güvenliğim oluyor. Bu sebeple sert ya da itici denilecek şekilde yaklaşabiliyorum fakat bu istemsiz oluyor.
Off cilveli ne ya sen olsana cilveli ne cringe şeyler rahat bırakın artık kadınları kimse sizin egonuzu tatmin etmek zorunda değil. Kimse size cilveli yapmak zorunda değil. Yeter.
Malum son yıllarda iyice artan bazı olaylardan dolayı kadınlarımız ister istemez profil değiştirmeye başladı ki en doğrusu da şu an için bu. Kadınlarımızı sevecek kişi her şekilde her haliyle sevmeli ve saymalıdır.
Sacma odun kılıklı duygu yoksunu kadınların nesini sevelim
Cilveliyim ama sadece belli kisilere karşı önceden herkese karşı cilveliydim ve günümü gördüm bu kadar sapık ve kadina şiddet uygulayan insan çokken herkese cilveli olunmaz ama yakışıklı erkeklerin yanında cilve kendiliğinden oluyor zaten
Genetik değişikliğe uğradılar ve teknoloji sayesinde kendilerinden daha iyi hayat yaşadıklarını düşündükleri kadınları sosyal medyadan görünce onlara benzemeye onlar gibi yaşamak istiyorlar ve onlar da kendilerine göre haklılar
Haklısın kadınlar artık günümüzde erkek gibiler. Bildiğin rolleri değiştiriyoruz gibi hal böyle olunca birine hiç bir şekilde ihtiyaç duymuyorlar
Cilveli miyim değil miyim nereden bileceksiniz. Sokakta yürürken önüme bakarım, ulu orta gevşeklik yapmam. Cilvemi anlamak için ancak özel mesajlarımı alıp okumalı ya da özel buluşmalarıma şahit olmalısınız.
Cilveli kadınlari ya sikip atıyorsunuz, ya da bacım diye adını çıkartıyorsunuz. Başka soru?
o güzel naif kızlar bayaz atlı pçlere kanıp gittiler
Belkide eşlerine sevgililerine karşi cilveliler
E öyle zaten sokakta esk*ort arıyolar heralde bu erkekler gerçekten pes
@senaçakr4838 ben aramiyom?
Yav sana öı dedim zsten sana hak vermişim burada sana niye diyem allanımmm
Hahshdh kadinlarda kendini savunma icgudusu oldu ya bazilari evet dedigin gibi 🤷🏻♀️
tek bi sebebi var cok kibar tanimini kullanacagim😄"çok eşlilik"
Ben çok cilveliyim, ama karşıma Bi dağ ayısı çıkıyor hep.
Demek ki erkekleri iyi analiz edemiyorsun. Ayrıca sürekli karşı taraftan bi hamle beklersen karşına hep ayıların çıkması muhtemel. Zararsız erkekler genelde yanlış anlaşılırım diye tanışmaya tenezzül etmiyor. Tanışmaya tenezzül eden erkekler genelde ayı oluyor. Sana tavsiyem birilerinin sana gelmesini beklemektense kendin uzaktan izlediğin ve hareketlerini beğendiğin birisine karşı hareket etmen. Sürekli karşıdan beklersen ayılardan kurtulamazsın.
Ben çok gururluyum ya o bana gelsin kafasındayım
Bir insana tanışma teklif etmeyi neden gurursuzluk olarak görüyorsun? Herkes senin gibi düşünürse güzel ilişkiler, iyi arkadaşlıklar, ömür boyu birliktelikler nasıl yaşanacak? Sadece 2 cinsiyet var ve arada bir bağ oluşmasını sağlamak için iki taraftan birisinin adım atması gerek. Bunu yapan her zaman karşı taraf olmak zorunda değil. Sen sürekli herkesin sana gelmesini beklersen, sevdiklerinle değil, seni sevenlerle beraber olursun. Düşünsene bu zamana kadar belki de içten beğendiğin ama tanışmaya çekindiğin ne kadar iyi insanı kaçırdın? Bu tarz düşüncelerden kurtulmanın en iyi yolu o an içinden "ne olabilir ki?" demek.
Ben çok özgüvenli bir insanım ama erkeklerden soğudum maalesef soğuttular.
Kadın cilveyi kocasına yapar, bunlar da özel konulardır, sizin görmenize gerek yok.
Bizi böyle yapan sizssiniz siz ve aileleriniz ezdirdiginiz insanlar kadinligimizi unuttuk artik
Kim bilir sen neler çekmişsin de böyle bir yorum yaparsın
Şimdi ki kadınlar la uğraş Mak Zor gerçekten cekmiycek hale geldi ler yok araban var mı yok evin var mı neden yok hep çıkar hep menfaat insanlık ve kadınlık bitmiş kör etmiş onları nefsi ve çıkarları farkında değiller 🫣 🤔 b
Kadınlar cilveli naif olmak zorunda değil hoşuna gitmiyorsa konuşma kadınların güçlü olması niye sana dokunuyor onu anlamıyorum
Yaşam tarzımız sebebiyle kadınların kibarlık ve nezaketten uzaklaştığını düşünüyorum, genelleme değil tabiki amacım, odunluk var
Kendi adıma konuşayım, cilveli olmak hoşuma gidiyor ama yeri geldiğinde bende erkek gibiyim. Bişey diyemiyorum.
Kadinlara laf ettin de erkekler de artık erkek değil dovusmeyi sahiplenmeyi bile bilmiyorlar yapmacık olmuslar
Yoldan geçen birine de cilvelenemeyiz. Sevgilimden başkasına cilve yapmam. Bahsettiğin gibi güreşçi kimliğine de sahip değilim. 🐒
Başına buyruklar erkeklere boyun eğmiyorlar artık çünkü. Ve de egoist narsist feministler. Erkek gibi olmaya başladılar haberleri yok.
Valla mı😁 erkeklere boyun eğmiyorlar derken zaten eğen mi var ne sanıyorsunuz kendinizi kral falan mı boyun eğmek ne ya nerde yaşıyosun amca
@senaçakr4838 islam dinine göre kadınlar erkeklere itaat etmeli
Ve sen hiç konuşma arkadan pompalatmaya devam et
Allahınnn cahili kocadır o koca evlenince olur kadonlor erkeklere itaat etmeliymiş bi söylüyorsan araştır * *n oğlu
@senaçakr4838 bunlarin bn geçmişini yabancı kadinlar da aptal bunlara veriolar
@senaçakr4838 öyle
@Classgirl kıskanma veriyorlar evet. Sizin gibi egolu ve çirkin suratlı değiller
Hahaaaa dön bı aynaya bak kim cirkin sana ayna olmusum teşekkürler bana
İslamda böyle bir şey yazmıyor. İslamı Google’dan araştırıp gelmişsin çok bariz. Hiç öyle bir şey yazmıyor %100 eminim. Nereden okuduysan kendini bir halt zannetmezse payı olmuş
@Classgirl siz çirkinsiniz. Yabancı kızlar hem güzel hem mutevaziler
Senin annen ne evladım? Sanırım hot body milf maması varda millete çirkin diyor. Evde patates soğan soyan kapalı tombul annenin evladısın
@bRokeHeaRth_____ erkeklere saygınız yok hep feminizm denen aptal zihniyet yüzünden. Feminist ola ola kadinsiliginizi kaybettiniz
Yabancı kızlarda seni bekliyordu zaten
@bRokeHeaRth_____ kadın kocasına saygılı olmak itaat etmek zorunda
Ben feministim mi dedim? Bu kanıya nereden vardığını çok merak ediyorum? İslamla feminizm ne alaka
@bRokeHeaRth_____ kendi anneni mi betimledin?
O zaman islamda şöyle diyor kadına kocası bakmalı? Madem islamdan gidiyoruz sende çalış karına bak o zaman elini yağdan baldan ayırma zengin ol o zaman
Kendi annemin parası var şükür zayıf ve bakımlı dhkaşdlslcşcğc
@bRokeHeaRth_____ bekliyorlar
Hem kendinle çelişiyorsun. Yabancı dediğin kadınlar Müslüman değiller ki sana itaat etmezler hani islam kadın erkeğe itaat etmeli diyormuş ya agdşaifşşsşvisixğvğc
@bRokeHeaRth_____ Benim de annem babam ikisi de memur? Ergen misin
Git bunu Amerikalı bir kadına söyle anında kapının önünde bulursun kendini
@bRokeHeaRth_____ para yemek zaten sizin tek amacınız
Tüh seni yetiştirememişler o zaman
Sizin de tek amacınız kadınları köle etmek o zaman
Ve benim amacım para değil. Sen öyle istersen bende para isterler dedim. Oh ne ala hem sana itaat edecek hemde para vermeyeceksin. Ben zengin koca isteyen kadınları sevmiyorum zaten öyle bir insanda değilim.
@bRokeHeaRth_____ merak etme sen yabancı kızlar egolu değil mütevaziler
Ne feministim ne paragöz hiçbirisi. Ama feministler neden çoğalıyor biliyor musun. Senin gibi ne idüğü belirsiz insanlar yüzünden.
Emin ol çok Amerikalı kız tanıdım. Egoisti de vardı. Bende türk değilim zaten iyi ki de değilim görüyoruz senin gibi türk insanlarını rezilsiniz
Amerikan filmlerinden izlemis gelmiş egolu değiller diyor 😂 kaç tane yabancı kız tanıdın sbdkğalfkdkfkcpcvd
Hahaaaaaa senin baban anneni karanlıkta almis guzelden anlamazsin sen ayrıca avrupali seni napsin
Kendi annesi de Türk zaten. Kendi annesine de gidiyor bu laflar
Annesi babasına itaat etmiş mi sor
Yayaaa senin çok saygin varya saygi beklion sen kimsinki
Aman boş ver islamı internetten Avrupalıları filmden tanımış cahilin teki ne bekliyorsun
Gitsin görsün Avrupa’yı Amerika’yı türk insanının sıcaklığını arar.
@bRokeHeaRth_____ türklere kurban ol sen
@Classgirl türk kızları çirkin işte kabul edin bunh
@senaçakr4838 bunu*
Hahaaaaaa kotu soz sahibinin uzerime alinamadim maalesef boş konus sen daha
Olurum. Türkleri seviyorum bazıları hariç
E sende Türk erkeğisin Türk erkekleri de aşırı yakışıklı değil. Yazık ya kendi ırkındaki insanları gömüyorsun zavallı gibi
@bRokeHeaRth_____ kızlar makyajla bile anca güzel olabiliyorlar
Duyanda yabancı kızlar yapmıyor zanneder. instagramda keşfetme çıkan videoları atabilirim boya badanayı asıl yabancı kızlar yapıyor
Eminim sen kaç tane Türk kızının dm sine yazmışsındır. Yüz vermedikleri için böylesin.
@bRokeHeaRth_____ yazdım ve çoğu da cevap verdi şansıma 😎
E cevap vermişler ve anlaşılan hoşuna gitmiş. Neden aşağılıyorsun o zaman
@bRokeHeaRth_____ egolu havalı olmalari sıkıntı. Güzellik olarak da çoğu güzel değil. Yabancı kızlar nasıl güzel olup da mütevazı ise bizim kızlar da onlar gibi olsa fena mı olurdu?
@bRokeHeaRth_____ tamam ben şanslıyım ama terslenmiş kötü muamele görmüş de çok erkek var
Eh o konuda bir şey diyemeyeceğim. Haklı olabilirsin egoist Türk kızları çok merak etme tek sana değil herkese egolular
Yabancı kızlarda da çirkini ve egoisti var amerikaya gitmemişsin kardeşim sen belli gitsen görürdün ama ben tanımadığım için egolarına bir şey diyemem. Onların ülkesinde de taciz korkusu yok Türkiye’de var biraz kadınları da anla tacizden korkuyorlar
@bRokeHeaRth_____ reddediyorlarsa da kibar davranmaları lazım. Biliyorum kızlar erkeklerden korkuyorlar taciz ve cinayetten dolayı
Tabi ki ama yine de her erkek bir değil bence ben hepsine önyargılı yaklaşmıyorum açıkçası
Bana genelde kibar davranıyorlar abartmadan bende rahatsız olmuyorum
@bRokeHeaRth_____ sen nerelisin?
Erkekler feminen ve çekingen olduğu için roller değişmek zorunda kaldı
Kadınlar da bıktı biz erkeklerden istek arzu bitmiyor ki
Cilveliler ama öyle her önüne gelene değiller
Erkekler gibi her gördüklerine salyaları akmıyor
Adam gibi adamda kalmamıs biz bisey diyo muyuz 😏 şikayet yok beyler...
sosyal medya internet.. sonrasinda parali erkege verir eglenceme bakarim kafasinda hepsi
Sana niye cilve yapsin bende soğugum disardan ama sevdigim adama gayet iyiyim
Nerden biliyon sen Kadın sevdiğine cilve yapar her erkeğe cilve yapacak değil ya.
Onca kadın cinayeti kadına şiddetten sonra sence de normal değil mi dhlshakasksm
Ne yapmalılar size hdjdjddj ne istiyorsunuz tobe tobe
Hangi birine olsun 100 tane erkekle konusuyor hali kalmiyor garibimin
Yok biz İzmirliler hâlâ cilveliyiz dsfsj
İzmir'in kızları başka bir dünyadan olmalı djdjdk.
🤭🤭
Seninle tanışmayı çok istiyorum 😌
Erkekler pısırıklastigi için olabilir mi?
Cilve zaten saçma bir şey değil mi
Ahlaklı bir kadın cilveli olmaz zaten ve bence cilveli kadın da çok var
Hahahahaha oh olsun be siz nezaketten mi anlıyorsunuz lan ayı