Çok zor bişey sözlerle hiç tanımadığın birini heycanlandırmak ama bazı iddalı insanlara uygun bir soru
not:kaba ve küfürlü yorumlar silinir
Çok zor bişey sözlerle hiç tanımadığın birini heycanlandırmak ama bazı iddalı insanlara uygun bir soru
not:kaba ve küfürlü yorumlar silinir
Bizde gizli bir pembe heyecan sorusu sorsa da sözcüklerle onun aklını başından alsak heyecan orgazmı yaşatsak diyorduk zaten
Dedi profilinde özgüvensizliğinden ötürü kaslarını gösterip ilgi bekleyen şahıs
Cevap
19Cevap
Evet yapabilirim. Yazılımcıyım ve kendimi bu konusa baya geliştirmiş biriyim kullandığını internetten sizi konumunuza kadar tespit edebiliyorum bu bir açık ama kimseye söylemedim.
Korkut demedim heyecanlandır dedim heycan değil ter bastı
Adresini yazarsam heyecanlanırsın ama?
Heyecanla eşit hissettirlen korku aynı şey değil heyecandan kastım evini bulurum vs değil sapıkla konuşmak istemem
Bana sapık mı dedin sen?
Bahsettiğin şeyden çıkarımım bu evet
Ayrıca evini bulurum demedim sana zaten konumun google yüzünden kayıt tutuluyor ve buna ben erişebiliyorum?
Sapık olsam sana burdan yazmadım merak etme:))
Ve çok özgüvenlisin
Konuyla çok alakasız ama burcun ne?
Yengeç sjsjjs harbi ne alaka
@yasinnn22 bulmak değil zaten google tarafından konumunuz kayıt ediliyor. ama gidip şuna bakabilir misin diye sorucaksan yapmam
Bir an aynı burcuz gibi hissettim
Yok değiliz sjsjsjs
Anladım zaten fjdmdkms
Neyse iyi geceleer ben yatar jssjja
İyi geceler
Biliyor musun? Gratis'te %90 indirim var. Kızların çoğu heyecanlanır bak buna. :D
Tanisirsak olabilir erken ve boş vaat vermeyi sevmem
1 saat sohbetle aşık bile ederim, burdan evlilik teklifi edenlerle dolu çevrem. Ama uykum var ve yarın iş var ne yazık ki
@Mzkkxkx evet
@Mzkkxkx Hahahahah yorgunum ve uyumalıyım. Reel ve burada ki referanslarım ah bir dile gelse
hayatının en mutlu 32 dakikasıyım ve beni asla tadamayacaksın
Heyecan mı? Hazırsan hayat boyu her hatırladığında heyecanlandırırım.
Bu karsilikli bir durum. Çok kendine güvenen gördüm, hatta sesle bile heyecanı sağlayamadı.
Duydum Bir kızın olmuş aynı sana benziyormuş Kanka Sen nasıl heyecanlandırabilirim ki 😂😂
Tabiri
Aklının ruhu dirilir
Yaşamaya yeniden başlarsın
Gel dünyayı turlayayım
Bu hayatın heyecanı yok ki
Bulvar gazetesini öneririm. Fena değildi.
Uğraşamam senle sen kimsin yav heyecan meyecan
Sexting yap heyecan olur
Uğraşamam
Bunu yazmayada uğraşmasaydın o zaman
Hahaha güzel
Nasıl yani
Tesekkurler gorusumu begenen kisi
Birisinden hoslanıyorsun sana bunu belli etmemis ve bulusmak istedigi söylüyor buluşuyorsun romantik yemek iste sonra evlilik teklifi ediyor nasıl ama
@kdrogz34 🙄🙄
Çok güzel beğendim😊
@kdrogz34 yok istemez
@kdrogz34 İstemiyorum
@kdrogz34 reddedildiği halde yazmaya devam eden hergele istemiyorum kelimesinin anlamını bilmiyormusun?
boş ver istemiyorum dedim sen bilirsin dedi ztn 😊😚
Emojinin birini yanlıs attım pardon
Olsun😁
@kdrogz34 tamamm kapatın artık
ben ne kazanacagim?
Ne yapmak istiyorsun
Görmeden bişey diyemem şimdi
olur tabi
Yasaman lazim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?