Kişilik & Karakter Hakkında bi tahminde bulunayım mi? Suskunemre12 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kırılmaca falan yok ama Güncellemeler+1 yıl Bir beğenini alırım Güncellemeler+1 yıl De hadi siz benim hakkımda bir tahminde bulunun Hakkında bi tahminde bulunayım mi? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Olur bulun 0 1 Yorumla Suskunemre12 +1 yıl Beklenti içindesin ama bı turlu olmuyor
_Nemelazım_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bulunun bakalım.. 0 3 Yorumla Suskunemre12 +1 yıl Biraz gizemlisin yaşadığın olumsuzluklari çevrene belli ettirmek istemiyorsun ffakat yinede belli oluyor Yorumla _Nemelazım_ +1 yıl : ) Yorumla Suskunemre12 +1 yıl ✋✋✋ Yorumla
Buketciğiniz4001 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Korkuyom ama hadi bakalım 0 5 Yorumla Suskunemre12 +1 yıl Çekimser fakat belli bı yerden sonra ortama rahat ayak uyduran biraz da uysal birazda sert biri gibisin Yorumla Buketciğiniz4001 +1 yıl Oooo bayaa doğru tebrikk 👏👏 Yorumla Suskunemre12 +1 yıl 🤗🤗🤗 Yorumla Buketciğiniz4001 +1 yıl Dışardan sert gibi duruyosun ama aslında bakışların masum içinde duygusal birisin bunu hayavnalara sevgindende anlıyorum doğrumu yanlış mı bilemem 😂 Yorumla Suskunemre12 +1 yıl Doğru Yorumla
cnsuclk Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Bulun bakalım 0 2 Yorumla Suskunemre12 +1 yıl Konuşmayı seven Yorumla cnsuclk +1 yıl Aksine sessizimdir ben konuşunca anlatınca anlamıyor kimse Yorumla
darkvanesssa Takip Et Xper 5 Yaş: 65 , eic 100% +1 yıl Bulun bakim olur 0 4 Yorumla Suskunemre12 +1 yıl Kendini yalnız hissediyorsun Yorumla darkvanesssa +1 yıl Yio ben bisey hissetmem kendi keyfimdeym alemimdeyim Yorumla Suskunemre12 +1 yıl He iyi Yorumla darkvanesssa +1 yıl 😏😏 Yorumla
Butterflyy_0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bulun asko 0 3 Yorumla Suskunemre12 +1 yıl Sanalda rahatsın herşeyi kolaylıkla soyluyebilirsin fakat reel de yapamıyorsun bunları çekiniyordu Yorumla Butterflyy_0 +1 yıl Yanliis Sanaldan söylediklerimi reelde de söylerim. Gercekte söyleyebilcegim cekincegim biseyse zaten sanalda da söylemem 🤭 Yorumla Suskunemre12 +1 yıl Tüh ne Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bulun 0 6 Yorumla Suskunemre12 +1 yıl Kendine güvenen ama hata yapmaktan korkan birisin Yorumla khaixx +1 yıl Evet Yorumla khaixx +1 yıl Bende bulunayım mı Yorumla Suskunemre12 +1 yıl Evet Yorumla khaixx +1 yıl Yüzün gülüyor ama kalbin kırık ve yaralı güvendiklerin hep sırtından vurmuş Yorumla Suskunemre12 +1 yıl Eh biraz öyle Yorumla
Trendhunter Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Buyur 0 3 Yorumla Suskunemre12 +1 yıl Acını içinde yaşıyorsun Yorumla Trendhunter +1 yıl Evet Yorumla Suskunemre12 +1 yıl 🤗🤗🤗🤗 Yorumla
Hamraaa Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Olur bulun 0 1 Yorumla Suskunemre12 +1 yıl Kimi zaman fazla duygusal olabiliyorsun Yorumla
Adeenn Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hadi et madem 0 7 Yorumla Suskunemre12 +1 yıl Fazla düşünceli Yorumla Adeenn +1 yıl Nesin sen müneccim falan mı Yorumla Suskunemre12 +1 yıl Yok neden Yorumla Adeenn +1 yıl 12den vurdun da tam yani bildin Yorumla Suskunemre12 +1 yıl Hislerim kuvvetli Yorumla Adeenn +1 yıl Onu fark ettim zaten Yorumla Suskunemre12 +1 yıl 🤗🤗🤗 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Olur bulun 0 3 Yorumla Suskunemre12 +1 yıl Uysal ama açık göz Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Tecrübe edindiğim konularda açık gözümde bilmediğim çok iey var daha o konularda saftirik olabilirim.. Yorumla Suskunemre12 +1 yıl Olabilir kanka Yorumla
Nilsisa Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 306 cevap paylaştı. Ben ben ben 0 1 Yorumla Suskunemre12 +1 yıl Heyecanlı ve bunu sürekli yaşamak isteyen Yorumla
Öylebi_İçimdengeldi Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% +1 yıl Bulun 0 1 Yorumla Suskunemre12 +1 yıl Dikkat çekmeyi seven ama belli ettirmeyen içten içe biraz duygusal birisin Yorumla
Aykırı_Çiçek_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Olur 0 3 Yorumla Suskunemre12 +1 yıl Ortamlarda biraz çekingen ve suskun birisin buda çoğu kişinin dikkatini çekiyor Yorumla Aykırı_Çiçek_ +1 yıl Her ortamda değil Yorumla Suskunemre12 +1 yıl Yani kismen Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Hadi bulun 0 3 Yorumla Suskunemre12 +1 yıl Mizahın sert gibi fakat içinde hicde öyle değilsin rahatlığı seviyorsun Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Doğru. Yorumla Suskunemre12 +1 yıl 🤗🤗🤗 Yorumla
Atsız_Bey Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Olur 0 1 Yorumla Suskunemre12 +1 yıl Rahat arkadaş bulan birisin Yorumla
Shevell Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Bulun bakalım 0 2 Yorumla Suskunemre12 +1 yıl Özgüvenin yüksek birşeyler yapmaya çabalayan fakat bı yerden sonra bırakan birisin Yorumla Shevell +1 yıl Evet özgüvenim yüksek ama bir işe başlayınca bitirmeden bırakmam ama iyi tahmin tebrikler Yorumla
Yiğitcan-1907 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl bulun bakalım 0 2 Yorumla Suskunemre12 +1 yıl Çekimser Yorumla Yiğitcan-1907 +1 yıl Tam tersi atılganım Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Olur 0 3 Yorumla Suskunemre12 +1 yıl Biraz özgüvenli biraz çekingen ama haksızlığı her ne durumda olursa olsun kabullenmeyen ve kendini haklı çıkarmaya çalışan birisin Yorumla AyYıldız0110 +1 yıl Teşekkürler çoğu doğru Yorumla Suskunemre12 +1 yıl 🤗🤗🤗 Yorumla
yametekudasai8989 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl he esdşifdsfvs 0 3 Yorumla Suskunemre12 +1 yıl Konuşmayı seven eğlenmek isteyen fakat bir türlü o ortamı bulamayan birisin Yorumla yametekudasai8989 +1 yıl hmm güzelmiş biraz dogru Yorumla Suskunemre12 +1 yıl Kısmen bildim yani oda güzel Yorumla
pembe_okyanus222 Takip Et Xper 5 Yaş: 104 , eic 97% +1 yıl Hadi bakalım 0 3 Yorumla Suskunemre12 +1 yıl Kırılgan bir yapıya sahip fakat belli etmemeye çalışan Yorumla pembe_okyanus222 +1 yıl kırılgan değilim kolay kolay kırılmam ama evet kırılırsam da belli etmem öyle Yorumla Suskunemre12 +1 yıl Kısmen doğru bildim Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Olur 1 3 Yorumla Suskunemre12 +1 yıl Kendine güvenen inatçı Yorumla 35ksk96 +1 yıl Evet Yorumla Suskunemre12 +1 yıl 🤗🤗🤗 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl lütfen. 0 3 Yorumla Suskunemre12 +1 yıl Kırılgan ve inatçı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 👍 Yorumla Suskunemre12 +1 yıl 😍 Yorumla
dynamiteeee Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Olur 0 3 Yorumla Suskunemre12 +1 yıl Çekingen ama belli bı yerden sonra konuskan Yorumla dynamiteeee +1 yıl Valla doğru Yorumla Suskunemre12 +1 yıl 🤗🤗🤗 Yorumla
PhilipSERKAN Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Olur 0 2 Yorumla Suskunemre12 +1 yıl Kızlara karşı bir zaaf var sende taki zevkin geçene kadar Yorumla PhilipSERKAN +1 yıl Eyvallah ☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Olur bulun
Beklenti içindesin ama bı turlu olmuyor
Bulunun bakalım..
Biraz gizemlisin yaşadığın olumsuzluklari çevrene belli ettirmek istemiyorsun ffakat yinede belli oluyor
: )
✋✋✋
Korkuyom ama hadi bakalım
Çekimser fakat belli bı yerden sonra ortama rahat ayak uyduran biraz da uysal birazda sert biri gibisin
Oooo bayaa doğru tebrikk 👏👏
🤗🤗🤗
Dışardan sert gibi duruyosun ama aslında bakışların masum içinde duygusal birisin bunu hayavnalara sevgindende anlıyorum doğrumu yanlış mı bilemem 😂
Doğru
Bulun bakalım
Konuşmayı seven
Aksine sessizimdir ben konuşunca anlatınca anlamıyor kimse
Bulun bakim olur
Kendini yalnız hissediyorsun
Yio ben bisey hissetmem kendi keyfimdeym alemimdeyim
He iyi
😏😏
Bulun asko
Sanalda rahatsın herşeyi kolaylıkla soyluyebilirsin fakat reel de yapamıyorsun bunları çekiniyordu
Yanliis Sanaldan söylediklerimi reelde de söylerim. Gercekte söyleyebilcegim cekincegim biseyse zaten sanalda da söylemem 🤭
Tüh ne
Bulun
Kendine güvenen ama hata yapmaktan korkan birisin
Evet
Bende bulunayım mı
Evet
Yüzün gülüyor ama kalbin kırık ve yaralı güvendiklerin hep sırtından vurmuş
Eh biraz öyle
Buyur
Acını içinde yaşıyorsun
Evet
🤗🤗🤗🤗
Olur bulun
Kimi zaman fazla duygusal olabiliyorsun
Hadi et madem
Fazla düşünceli
Nesin sen müneccim falan mı
Yok neden
12den vurdun da tam yani bildin
Hislerim kuvvetli
Onu fark ettim zaten
🤗🤗🤗
Olur bulun
Uysal ama açık göz
Tecrübe edindiğim konularda açık gözümde bilmediğim çok iey var daha o konularda saftirik olabilirim..
Olabilir kanka
Ben ben ben
Heyecanlı ve bunu sürekli yaşamak isteyen
Bulun
Dikkat çekmeyi seven ama belli ettirmeyen içten içe biraz duygusal birisin
Olur
Ortamlarda biraz çekingen ve suskun birisin buda çoğu kişinin dikkatini çekiyor
Her ortamda değil
Yani kismen
Hadi bulun
Mizahın sert gibi fakat içinde hicde öyle değilsin rahatlığı seviyorsun
Doğru.
🤗🤗🤗
Olur
Rahat arkadaş bulan birisin
Bulun bakalım
Özgüvenin yüksek birşeyler yapmaya çabalayan fakat bı yerden sonra bırakan birisin
Evet özgüvenim yüksek ama bir işe başlayınca bitirmeden bırakmam ama iyi tahmin tebrikler
bulun bakalım
Çekimser
Tam tersi atılganım
Olur
Biraz özgüvenli biraz çekingen ama haksızlığı her ne durumda olursa olsun kabullenmeyen ve kendini haklı çıkarmaya çalışan birisin
Teşekkürler çoğu doğru
🤗🤗🤗
he esdşifdsfvs
Konuşmayı seven eğlenmek isteyen fakat bir türlü o ortamı bulamayan birisin
hmm güzelmiş biraz dogru
Kısmen bildim yani oda güzel
Hadi bakalım
Kırılgan bir yapıya sahip fakat belli etmemeye çalışan
kırılgan değilim kolay kolay kırılmam ama evet kırılırsam da belli etmem öyle
Kısmen doğru bildim
Olur
Kendine güvenen inatçı