Kişilik & Karakter Hakkında bir şey tahmin edeyim mi? ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı Takip Et Bilge Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Tahmin sorusu tutuyor dediler. Bir kere de ben deneyeyim tutuyor mu tutmuyor mu görelim 😶🌫️tutmadı#dlt Hakkında bir şey tahmin edeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. OLur edebilirsin 0 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Olur edebilirsiniz.. 1 2 Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Çizgi film izlemeyi seviyorsunuz Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl Evet severim.. 😄 Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı. Olur etmeknistersen et. 2 2 Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Gülüşün çok güzel Yorumla sweet_trouble99 1 yıl Aa evet cevrmdeki kierde öyle der Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Hadi et bakalım 2 2 Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Beslediğin sokak hayvanları var Yorumla Yaban00 1 yıl 🥹🥹🥹evet Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Tabiki buyrun 🌺 0 0 Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Ee, hadi et bakalım 😜 1 1 Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Gezmeyi çok seviyorsun Yorumla
Muratt001 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Boy ve göz rengi asla bilemezsin 3 tahmin hakkı veriyorum sırayla tek cevapta yaz 0 0 Yorumla
Competitive Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Olur. 1 2 Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Şiir dinlemeyi seviyorsun ama fazlası sıkıyor Yorumla Competitive 1 yıl Aynen her şeyden de çabuk sıkılırım. Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Merakla bekliyorum. 1 4 Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Birden çok yabancı dil biliyorsunuz Yorumla Sarpergülsoy 1 yıl Evet.Bildiğim doğrudur.Sınırlı sayıda kişi biliyordu bunların arasına sizi de eklemek zorundayım. Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Aynı anda mı öğrendiniz, birinde iyi bir telaffuza ve yetkinliğe geldikten sonra mı? Yorumla Sarpergülsoy 1 yıl İngilizce herkesin gibi önce oldu.Sonrasında yoğun talep ve gördüğüm üzere 2 dil olması gerekir diye düşünüyordum.Çok yoğun bir talep görüyor. Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Olur 1 2 Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Açık havaları daha çok seversin Yorumla bosvergitsinn35 1 yıl Doğru Yorumla
UnCanny00 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Yapıştır gelsin 1 4 Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Yeşil pasaport almak istiyorsunuz Yorumla UnCanny00 1 yıl Yok be nereye istesem vize alırım yurtdisinda yaşıyorum zaten fssf Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Mesleğiniz ne, kolayca vize almakta mesleğin de etkisi var mı? Yorumla UnCanny00 1 yıl Veri analistiyim, meslek, bankadaki para, aylık gelir vs önemli oluyor Yorumla
fransız Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 73% 1 yıl Tutsun diye geldik 1 2 Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Animasyon filmlerini hâlâ izliyorsunuz Yorumla fransız 1 yıl Hala dışında doğru Yorumla
haafizz Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Olur 1 2 Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Beklediğin biri var Yorumla haafizz 1 yıl Ayyy doğruuuuuu🥺🥺 Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Et bakalım tutacak mı :) 1 2 Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Kedi sahiplenmek istiyorsun ama ailen karşı Yorumla Nightwalk35 1 yıl Maalesef bilemedin :) Yorumla
cicekcilek Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% 1 yıl Evet evet 1 2 Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Deniz insanısın Yorumla cicekcilek 1 yıl Dogru Yorumla
Xhaxx Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 63% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tahmin değil de sallayacak gibisin.😄 0 3 Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Aynı şey değil mi xbsbx Papatyaları çok seviyorsun Yorumla Xhaxx 1 yıl Hayır, gülleri severim.😄 Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Tutturamadık 🥺 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Tutmuş dimi. Et bakalım. 0 1 Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Siyahı seviyorsunuz Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Uyumaya yakın önce beniiii tahmin et. 🥹 0 1 Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Whatsapp'tan genelde hep profil resmin gibi çıkartmalar kullanırsın Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Olur et 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Olur et 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tahmin et bakalım tutacak mı. 0 0 Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 669 cevap paylaştı. Tahmin edip şaşırt merak ettim.)) 0 0 Yorumla
Nurcannnn47 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 1 yıl Tabi lütfen 1 2 Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Kitap okumayı seviyorsunuz Yorumla Nurcannnn47 1 yıl Evet severim Yorumla
biradettubaa Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Edebilirsin ✍🏻 1 1 Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Gezmeyi seviyorsun Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. Et bakalım 0 5 Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Tavuk pilavı seversin Yorumla AliceMixfield 1 yıl Aşığımm Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Ketçaplar mısın sade mi yersin ketçaplı yiyorsun gibi geldi bana xjdb Yorumla AliceMixfield 1 yıl Ketçaplı asla yemem, yanımda yiyene de o pilavı zehir ederim dilimle döverim adamı ahsjss Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Vaay şaşırttın djdjd Yorumla
Asilade Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Evet dinliyorum 0 1 Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Fanatik bir fenerbahçelisiniz Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hadi bakalım. 0 1 Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Arapça biliyorsun Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Olur 0 1 Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Son zamanlarda hep müzik dinliyorsun Yorumla
pinkcivcivv Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% 1 yıl Olurrr 0 1 Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Başka bir hesabın vardı Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Olur et 0 1 Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Çok çabuk sıkılırsın Yorumla
samsunlu321 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Tabi olur 0 2 Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Mavi gözlüsün Yorumla samsunlu321 1 yıl Koyu kahverengi Yorumla
Biröylebirböyle__ Takip Et Master Yaş: 26 , eic 70% 1 yıl Buyrunuzz 0 1 Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Bebeklerle iyi anlaşıyorsun ama uzak olması tercihin Yorumla
trollebacim Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Evet olur 0 1 Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Pembe en sevdiğin renk Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Olur 0 2 Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Felsefeden başka ilgi alanınız yok Yorumla Lütfetmedinizefenim 1 yıl Varr Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Et bakaım 0 1 Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Rap müzik seviyorsun Yorumla
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Ettt 0 1 Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Umursamaz bir yapın var Yorumla
m3rt97 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Tahmin et 0 1 Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Tarihi bilginiz normal insanlardan daha çok Yorumla
KSninSefiresi Takip Et Xper 7 Yaş: 101 , eic 100% 1 yıl Etttt 0 1 Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Futbolla ilgileniyorsun Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Et bakalım 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Et et et 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet ett 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 966 cevap paylaştı. Et bakam 0 0 Yorumla
Kuşadali88 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dene bakalım 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. tabi buyrun 0 0 Yorumla
Cokkalmam Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 980 cevap paylaştı. Et bakalım 0 0 Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 849 cevap paylaştı. Et bakalım. 0 0 Yorumla
Hakan5581 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 653 cevap paylaştı. Dene bakalım. 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,8b cevap paylaştı. Pekala 0 0 Yorumla
angelrosepink21 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 693 cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
OLur edebilirsin
Olur edebilirsiniz..
Çizgi film izlemeyi seviyorsunuz
Evet severim.. 😄
Olur etmeknistersen et.
Gülüşün çok güzel
Aa evet cevrmdeki kierde öyle der
Hadi et bakalım
Beslediğin sokak hayvanları var
🥹🥹🥹evet
Tabiki buyrun 🌺
Ee, hadi et bakalım 😜
Gezmeyi çok seviyorsun
Boy ve göz rengi asla bilemezsin 3 tahmin hakkı veriyorum sırayla tek cevapta yaz
Olur.
Şiir dinlemeyi seviyorsun ama fazlası sıkıyor
Aynen her şeyden de çabuk sıkılırım.
Merakla bekliyorum.
Birden çok yabancı dil biliyorsunuz
Evet.
Bildiğim doğrudur.
Sınırlı sayıda kişi biliyordu bunların arasına sizi de eklemek zorundayım.
Aynı anda mı öğrendiniz, birinde iyi bir telaffuza ve yetkinliğe geldikten sonra mı?
İngilizce herkesin gibi önce oldu.
Sonrasında yoğun talep ve gördüğüm üzere 2 dil olması gerekir diye düşünüyordum.
Çok yoğun bir talep görüyor.
Olur
Açık havaları daha çok seversin
Doğru
Yapıştır gelsin
Yeşil pasaport almak istiyorsunuz
Yok be nereye istesem vize alırım yurtdisinda yaşıyorum zaten fssf
Mesleğiniz ne, kolayca vize almakta mesleğin de etkisi var mı?
Veri analistiyim, meslek, bankadaki para, aylık gelir vs önemli oluyor
Tutsun diye geldik
Animasyon filmlerini hâlâ izliyorsunuz
Hala dışında doğru
Olur
Beklediğin biri var
Ayyy doğruuuuuu🥺🥺
Et bakalım tutacak mı :)
Kedi sahiplenmek istiyorsun ama ailen karşı
Maalesef bilemedin :)
Evet evet
Deniz insanısın
Dogru
Tahmin değil de sallayacak gibisin.😄
Aynı şey değil mi xbsbx Papatyaları çok seviyorsun
Hayır, gülleri severim.😄
Tutturamadık 🥺
Tutmuş dimi. Et bakalım.
Siyahı seviyorsunuz
Uyumaya yakın önce beniiii tahmin et. 🥹
Whatsapp'tan genelde hep profil resmin gibi çıkartmalar kullanırsın
Olur et
Olur et
Lütfen et merak ettim
Olur et
Tahmin et bakalım tutacak mı.
Tahmin edip şaşırt merak ettim.))
Tabi lütfen
Kitap okumayı seviyorsunuz
Evet severim
Edebilirsin ✍🏻
Gezmeyi seviyorsun
Et bakalım
Tavuk pilavı seversin
Aşığımm
Ketçaplar mısın sade mi yersin ketçaplı yiyorsun gibi geldi bana xjdb
Ketçaplı asla yemem, yanımda yiyene de o pilavı zehir ederim dilimle döverim adamı ahsjss
Vaay şaşırttın djdjd
Evet dinliyorum
Fanatik bir fenerbahçelisiniz
Hadi bakalım.
Arapça biliyorsun
Olur
Son zamanlarda hep müzik dinliyorsun
Olurrr
Başka bir hesabın vardı
Olur et
Çok çabuk sıkılırsın
Tabi olur