Git spor yap git bi hobi bul git sosyalleş bırakın bu sahte mutlululuk araçlarını. Ben hayattan kalıcı olarak keyif almak her anının huzurlu geçmesini istiyorum.
Farklı önerilere açığım.
Git spor yap git bi hobi bul git sosyalleş bırakın bu sahte mutlululuk araçlarını. Ben hayattan kalıcı olarak keyif almak her anının huzurlu geçmesini istiyorum.
Farklı önerilere açığım.
İnsanların %90ı hatta belki de daha fazlası hayattan keyif alamıyor ki zaten
Spor yapmak hobi bulmak sosyalleşmek falan bir araçtır sen istemediğin sürece mutluluğa ulaşamazsın
21 yaşındayım ve yaklaşık 7 yıldır yediğim içtiğim bir şeyden keyif alamıyorum Bu biraz da paradox gibi bir şey fırsatlar gelmediği için hayattan keyif alamıyorsun hayattan keyif alamadığın için de fırsat gelmiyor
Valla ne yapıcam hiçbir fikrim yok her gün intihar etmek istiyorum ama inançlı bir insanım kısacık bir hayattan kurtulup sonsuz azap çekmek pek akıllıca değil
Ben beyne shock geçirtmek gerektiğini düşünüyorum
Cevap
2Cevap
Hayattan keyif almak istiyorsan biraz polyanna olman gerekiyor. Olaylara bakış açını değiştirmelisin. Her zaman olumluya odaklanmalı ve başına gelen sinir bozucu olayları kahkalarla karşılamalısın. Benim gayet huzurlu bir hayatım var. Bütün aptallıklarıma gülüyor ve çevremdekilere gülerek anlatıyorum 😊 dünya distopik bir yer delirmemiz gerekiyor 😅
Eğer dâimî bir mutluluk çözümü arıyorsan (Mike Tyson'u) takib et, o sana bir yol gösterecektir.
Mutluluk maddede değil, maneviyattadır,
Mutluluğu maddede arayanlar sonsuz eziyet veren karanlık girdâbına düşmeye mecbur kalır...
damardan alıp sandığın şekilde yaşayabilirsin hızlı da bi çözüm olur
Tehlikeli maddeye teşvikten aldırayım mi seni evinden?
Mutluluk zaten böyle bisey kalıcı değil huzur istiyorsan da hayatindan memnun olman gerek
İmtihandayız. Yok öyle bir dünya
çünkü dürüstsün ve gerçeksin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?