Deminden beri birçok terime maruz kalıyorum ve "kloroflorokarbon" kelimesi artık isyan etmeme sebep oldu. Allaşkına çok mu aradılar bu ismi düşünüyorum okurken bile akılda kalıcılığı yok
Nedeeennnn :'( niççiiinnn
Nedeeennnn :'( niççiiinnn
Nasıl yazılıyor o 🤔 ClFC diye mi 🤔 eskiden kimyayı severdim. Şimdilerde pek aram yok 😂 bir bileşik içinde klor, flor ve karbon varsa öyle isimlendirilmesi o alanda kolaylık sağlar bence 🤔 😂
Öğren öğren. Farklı alanlardan bolca bilgi öğrenip bilgi yarışmalarına katıl ve zengin ol. Zengin olunca zengin koca bulursun. Zengin koca bulunca onun zengin akrabalarından bir tanesini bana yaparsın 😇 ikimiz de mutlu oluruz 😇
Tabi bu senin moral bozukluğun ile mümkün 🤔 moralini bozmam için elimden ne gelirse yapmaya hazırım 😇 her şey senin iyiliğin için 😇
Aaahh ahh. Türkiye koca bir gençliği depresif yaptı 😂 benim de ruh halim çok gel git yapıyor. Son birkaç gündür de ruhen pek iyi değilim ama nefes almaya devam. Moralini bozan, modunu düşüren şeyi biliyorsan ilaç kullanmadan ve hastaneye yatmadan da hallolur. İlaç kullanmak yerine aklını dağıtacak şeyler yapsan 🤔 sana anime önereyim mi seyretmen için 😂
uzun süre denedim ama artık kendimi fark etmeden kanımı akıttığım bir noktaya geldim. napacağımı kestiremiyorum. nefes almak gibi bir refleks gibi yapmaya başladım. kendi başıma düşüncelerimle başa çıkamayacağım birtakım olaylar oldu yoksa kendine saygısı olan bir insan bu yolu seçmez bence de. gerçekten kafamı dağıtmayı denedim. ne ise anime pek izleyemem ama öner bakalım belki hoşuma gider.
Claymore
Dororo
Fullmetal alchemist
Great teacher onizuka
Blade of the immortal
Nisekoi
No game no life
One punch man
Shingeki no kyojin
Sword art online
Zankyou no terror
Aklıma gelmiyor pek 😂 kısa seriler bunlar. Aralarından izlediğin vardır mutlaka 🤔 uzun serileri zaten biliyorsundur diye yazmadım 😂
Devam serileri var bazılarının. Araştırır bakarsın onlara. Güzel konulu şeyler seyrettim ama aklıma gelmiyor kısa serilerin isimleri. Yakın zamanda seyretmeyi düşündüğüm birkaç tane var ama seyretmeden öneri yapamam 😂
One piece, naruto, dragon Ball, bleach, gintama gibi animeleri yazmıyorum. Onları da bildiğini düşünüyorum 🤔 😂
Türk anime tv sitesini biliyor musun. Hesabın var mı o sitede. Oradaki profilimde listelemiştim izlediğim anşmelerden bazılarını. Kullanıcı adımı vereyim profilime bakarsın hesabın varsa. Giriş yapmadan göremiyorsun profil içeriğini. Hesabın yoksa da önemli değil. Altı üstü anime işte 😂
Cevap
2Cevap
Geneli latin kökenli özellikle kimya ve simyada... Kloroflorokarbon ozon tabakasının incelmesine sebep oluyor. Kendisi ozonla tepkimeye girdiği için...
Bir iki defa düşünmüştüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar