Kendimi yenemiyorum:S?

İnsanın en büyük düşmanı kendisidir derler ya sanırım doğru bu. 28 yaşındayım. Benim sorunum bir türlü kendimi yenemem ve kabuğuma sığamamam. Aslında çok kazanmasam da bana yetecek hatta biraz gezecek kadar para kazandığım bazıların hayali olan bir mesleğim var. sevgili edinme konusunda sıkıntı yaşayan biride değilim. Hani normal biri olsam evlenip çoluk çoçuğa karışsam yuvarlanıp gideceğim. Fakat bunların hepsi imkansız gibi geliyor. çünkü sürekli sıkılıyor, bir süre sonra hayattan zevk alamıyor, işe bile gidesim gelmiyor. çünkü hep kısır döngü içindeymiş gibi hissediyorum. 7 yılda 3 il değiştirdim, spor yaptım, bir çantayla Mersinden Çanakkale'ye 40 gün kadar bazen otostopla bazen yürüyerek bazen minünüsle gidip kasaba kasaba gezdim, kışın 2-3 farklı spor yaptım, sıkıldım bazen tatillerde tanıdıkların otobüsünde hosteslik yaptım, galeride araçalra baktım, market bekledim , resmim iğrenç olmasına rağmen kursuna bile gittim fakat hep sıkıldım bir süre sonra hep kendimi boşlukta gördüm. çok sevdiğim kızlar oldu ama bir türlü sonunu getiremedim. belki cesaretim yoktu belki korktum belki sıkıldım ama hep ilişkilerin bitiş sebebi ben oldum. Psikolaga gittim sonuç vermedi. Bir ara dine yöneldim yine aynısı oldu. Browser oyunlarına sardım. tipten tipe girdim. en sonunda herşeyi boşlayverdim. çünkü çocukluğumdan beri kendimi yenemedim. Sizce ne yapmalıyım:(((
Kendimi yenemiyorum:S?