Hep içinizde kalan bi söz oldu mu? Böyle sürekli her gece başınızı yastığa koyduğunuzda ya ben bunu neden demedim çok pişmanım dediğiniz şeyler varsa buraya salabilirsiniz:)))

Hep içinizde kalan bi söz oldu mu? Böyle sürekli her gece başınızı yastığa koyduğunuzda ya ben bunu neden demedim çok pişmanım dediğiniz şeyler varsa buraya salabilirsiniz:)))

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şarkı dinliyorum genelde
Anlık geliyor sonra aklımda kalmıyor ki 😁
Hemennn yere oturup bağdaş kuruyorsun hepsi gelir aklına pıtır pıtır :)
Yataktayım ama :)
Şöyle iki kere dönsen yerdesin
Ne yapayım yer de yer tozlu yatakta olmuyor mu bu 😁
Recep abimizin tekniği olmazzzz
Tamam sen yap bana taktik verirsin o zaman 😄
Osurarak mı? (!)
İçindeki olayı atmak sana bağlı:)
😂😂recep İvedik agresifim 😂😂
Gompleksliyimmmmmm
😂😂
düzenli olarak saliyorum
Oo için çok rahattır kesin senin 😂
Salamiyoruz
Bir ormanda düşün kendini sonra salabilirsin 😂
Yok yurt dışına gidemedigim sürece salamam
Ooo ozaman baya içinde kalır gibi öyle yorumladım yoga hocası olarak:)
Mümkünse 9 10 ay sonra kurtulmak istiyorum buralardan sonsuza kadar
Yaa niye öyle diyosun ne güzel turkiyemiz var her tarafında başka insan aaa yani😂
Seven yaşasın güzel Türkiye'de ben sevmiyorum gençlerin hayallerini hayatlarını çaldılar iligimizi kuruttular gelecek akıbeti de umrumda değil buralarin
Tamamdır hocam bende yurtdışına evleneyim bari son kurtuluş o gibi
Alan olursa evlen
Aaaa çok ayıp 😂😂 ne Fransadan almanyadan geldilerde enflasyona denk geldik 😂
Demekki almamislar
Şaka şaka bende gidiyorum önümüzdeki yaz sende inşallah istediğin gibi olur gidersin:)
Yüzde yüz giderim. Gidemezsem atarım artık kendimi bir yerden
Hemende at kendini pes ediyorsun ki şimdi olmazsa sonra olur elbet hersey hemen olmaz
Gitmezsem ne işim olur buralarda birde buraya çalışıp hizmet mi edeyim yüzde 300 vergi ödemek için
Yani haklısın ama her yerin zorluğu elbet var sen yurtdışına çıktığın zaman hersey güllük gülistanlık olacak mı zannediyorsun şu an Almanya bile krizde sadece bize göstermiyorlar yurtdışında çalışanlar aynı robot gibi sabah saat 4 givi işe gidiyorlar akşam geç dönüp uyku sonra 1 ay Türkiye serüveni için o paraları yiyip bitiriyorlar aslında yurtdışının bizden bi farkı yok yani
Evet her şey güllük gülistanlık olacak 2 ay çalışıp araba alabileceğim bunları çok dinledim benim yurt dışında yakınlarım var her şeyi biliyorum onların enflasyonu yüzde 5 bizim ki 200.
Gitsen ayda ne kadar kazanabilirsin ki iyi bi işin olması lazım bizim akrabalardan da var kız orada doğup büyüdüğü halde 2 işte çalışıyor para anca yetebiliyor kendine
En düşük işin bile saat ücreti 20 25 dolar. Ki ben master üzerine gideceğim için daha çok kazanırım. Sadece eğitim süresince normal işlerde çalışırım o kadar. Yurt dışını kötüleyen gurbetçilere inanma her türlü bizden daha iyi ve daha rahatlar. Ulan bir defa araba denen alete binebiliyorlar çok rahat bir şekilde ve bizdeki arabalar gibi de değil koca koca V8 motorlu arabalara. Hadi sen burada bir tane 1.4 motorlu araba al da görelim ölene kadar belki bir gün alırsın. Neyse senin gibi pek çok kişiye yurt dışının güzelliklerini anlatmaktan yoruldum buradan bir kurtulayım burası ile ilgili tüm bağımi kesip 10 yıl genclesicem benim için kendi hayatım önemli. Bana kendi ülkemin vermediğini elin memleketi sunabiliyor.
Sen bilirsin senin hayatın sonuçta herkes kendi hikayesini yazar mutlu olursun inşallah hep aradığın o huzuru güzelliği gittiğin anda yakalarsın:) tabi ki kim istemez ki güzel güzel arabalara binip gezmeyi Yolun bahtın hep açık olsun oraya gidince burayı unutma ama :))
Şimdiden unuttum sadece günüm gelsin diye bekliyorum.
Iyi bakalım ben burayı özledim deme o zaman
Demem
Salıyormuyuz hocam?
Önce besmele çek 😂
Tamam olur😂