Kişilik & Karakter Vazgeçilmezin var mı? SonSeslenişim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Müziksiz ölebilirim 😣Makarnasız aç kalabilirim 🍝🤪Kahvesiz uyur gezer olabilirim 🥴 Güncellemeler+1 yıl Bu site ölmüş m k ben gidiyom Vazgeçilmezin var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Kendimden vaz geçmem 1 0 Yorumla
Gök-börüü Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Düşünüyorum, olmazsa olmazım yok be !Hayat her şekilde devam eder, her yokluğa alışırsın.Bir tane var ben olmazsam olmaz. 😂 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Makarna yersem aç kalırım 🙃 1 1 Yorumla SonSeslenişim +1 yıl Nooo Yorumla
omeraslanmete Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl kimseyi vazgeçilmez yapmam hayatımda poposu kalkıyor :) 1 0 Yorumla
Uyumsuzuz Takip Et Master Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Önce kendim gerisini sonra düşünürüm 1 0 Yorumla
arasreis02 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 599 cevap paylaştı. Hayvanlarım ve motorum vazgeçilmezlerim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kendimden vaz geçmem
Düşünüyorum, olmazsa olmazım yok be !
Hayat her şekilde devam eder, her yokluğa alışırsın.
Bir tane var ben olmazsam olmaz. 😂
Makarna yersem aç kalırım 🙃
Nooo
kimseyi vazgeçilmez yapmam hayatımda poposu kalkıyor :)
Önce kendim gerisini sonra düşünürüm
Hayvanlarım ve motorum vazgeçilmezlerim
Müzik ve uyku :D
Kesinlikle var tabiki
Var sigaram ve çay/kahve
Sigaram ve sakızz
Yokkkkk
Sabır