Kişilik & Karakter Burcunun hangi kötü özelliğini taşıyorsun? minikbarbye Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Burcunun hangi kötü özelliğini taşıyorsun? Güncellemeler+1 yıl Güncel Burcunun hangi kötü özelliğini taşıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Aslan kibirli olur ama kibri üzerimden attım tehlikeli bir duygu 0 0 Yorumla
Amoun Takip Et Master Yaş: 43 , eic 45% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Şu aslan burcu gururu var ya.. Bazen biraz fazla olabiliyor. 0 0 Yorumla
Ruhunpenceresinden Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Detaycılık ve alınganlık 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Umursamaz burç diyorlar Yay için 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kaygi bozukluguna fazla yatkin 0 0 Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Burçlar hakkında pek bilgim yok. Boğa burcuyum. 0 0 Yorumla
Sonuyku5433 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 796 cevap paylaştı. İnat 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Fazla umursamaz 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yırtıcılık 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sabırsızlık, biraz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Aslan kibirli olur ama kibri üzerimden attım tehlikeli bir duygu
Şu aslan burcu gururu var ya.. Bazen biraz fazla olabiliyor.
İkizler burcuyum ve mukemmelim
Detaycılık ve alınganlık
Fazla duygusal🤦🏻♀️
Kibir, ego, agresiflik. Aslan burcu.
Umursamaz burç diyorlar Yay için
Kaygi bozukluguna fazla yatkin
Akrep ama kötü yanı yok ya
Boğa öfkeli oluşu anj patlama
Burçlar hakkında pek bilgim yok. Boğa burcuyum.
Mükemmeliyetçi olma
Bilmiyorum ki
Baglanmama sorunu
İnat
Fazla umursamaz
Yırtıcılık
Sabırsızlık, biraz