Burcuna göre senin kötü huyların neler?

Öyle hırçın dik başlıyim kolay kolay dizginlenmem kafama koyduğumu yaparım iyi ya da kötü sonuçlarına koç gibi katlanirim 🤨🤨
KOÇ,hırçın, dik başlı
Cevap
19Cevap
Yengeç: alıgnan soğuk, ama değilim ayni soğuk olmayı da sevmiyorum
Hiç de 🐒 iştahlı değilim sadece şu an canım hamburger istiyor o kadar
Alıngan ve soğuk
Doğru bir tespit dışardan soğuk bir tipimdir ve alınganım 😅
Kovayım, çok kırılganım, biraz inatçı dik kafalıyım😅 dışarıdan bi soğuk duruyorum ya yoksa bıcır bıcırım
Ciddi mi ya? 😅
yay maymun iştahlı 😂 bunu kim dediyse bravo gerçekten aşırı çabuk sıkılıyorum ama herşeyden bazen kendimden bile sıkılıyorum öyle diyim
Kiskanç bir Kizim evet Sevgilime deli gibi kiskaniyorum sevgilime bakanin gözlerini oyarim minciklarim 😼
Maymun iştahlı ❗️ Belki öyle olmak iyi olurdu aslında ancak öyle değilim.
Burada yazana göre kibirli olmakmış. Evet kibir var ama herkese değil haddini yerini bilmezlere karşı var.
Boğa Burcu, kolaya kaçıyormuş belki biraz olabilir ama süreklide kolaya kaçan değilimdir 😄
Hırçın, dik başlı (koç)
Kibirli (yukselen aslan )
Tutarsız (ay burcu)
Alıngan, soğuk hmmm alıngan olduğumu kabul ediyorum.
Tutarsızım evet harika yine beni bildiler allah kahretsin
Yengeç kesinlikle doğru 😒
Akrepte öyle 🤭
Yay maymun iştahlı pek de yok aslında ama neyse demiş Çocuklar Duymasın Duman da Gönül demiş
Kimseyi aşağıda görmüyorum. Övülmeyi sevmek beni kibirli yapmaz.
Alıngan, soğukmuş.
Alıngan evet ama soğuk değilim ya, yerine göre duvarlarım vardır.
Benmi soğuğum tamam alınganı anladım ben de var biraz ama asla soguk degilim 'ya
Burçlardan daha saçma ne var yaaa, herkesi aynı kalıba sokup uydur o*ur o*ur ipe diz..
😁😁😁
Kolaya kaçmam ben pratik biriyim. Nasıl çamur atacaklarını şaşırdılar iyice 😏
Kararsız, tembel, maymun iştahlı, duygusuz. Maymun iştahlı harici diğerleri doğru.
En İyi Cevaplar