Bazen bazı şeyleri istesekte aklımızdan atamayız, arsız misafir gibi çöreklenir ve kovsanda gitmek bilmez... Bu kimi zaman bir söz, davranış yahut bir kişi olabilir.
Peki senin aklında yatıya kalmış uzun ömürlü ne var?

Bazen bazı şeyleri istesekte aklımızdan atamayız, arsız misafir gibi çöreklenir ve kovsanda gitmek bilmez... Bu kimi zaman bir söz, davranış yahut bir kişi olabilir.
Peki senin aklında yatıya kalmış uzun ömürlü ne var?
Benimle alakalı bir durum var sadece, geçmişte yaşanan bir şey ama değiştiremeyiz maalesef, ölene kadar benimle gidecek.
Bir insanı bu kadar beynimde tutamam, hatta bazen kendimi bile takmıyorum bu kadar. 😏
Hamam böcekleri benzetmesi çok farklı, gerçekten uzun ömürlüler mi bu kadar? 🙄 Biz görürsek ömürleri çok kısa oluyor ama. 😅
Geçenlerde evimize gelen hamam böceği geldi aklıma. 😐
Hahah sen görme ömürleri uzasın o zaman evet oldukça. uzun ömürlü ve bir çok kimyasala birl dayanıklı kafasını koparsan bile yaşamaya devam ediyor. Bu nasıl bir hayata tutunmak tır demiştim okuyunca:))
Evimizde ömürleri uzun olmasın lütfen 😐
Yaşamak için bu ne heves yahu 😅
Farklı bilgilere sahip bir kişilik, daha neler var acaba 🤔😄
Aman o kadar insan kılıklı hayvan yaşıyor ki onları görünce Allah uzun ömrü kime vereceğini biliyor diyorum 🙂
Çok doğru 👌
İnsanlara değer verdim kendilerine 'fazla' buldular, kendime değer verdim 'bencil' dediler. İnsanları sevdim 'bir çıkarı var' dediler kendimi sevdim 'kendini beğenmiş' dediler. Bildiğimi paylaştım 'ukala' oldum, kendime sakladım karşımda 'aşağıda' hissettiler. Taktik verdim 'akılsız' hissettiler, kendim yaptım 'kıskandılar'. Başarımı anlattım 'nispet yapıyor' dediler, sustum 'bizden esirgiyor' dediler. Nazik oldum 'ezik', anlattıkları dilden konuştum 'kötü' dediler. Onları taktir ettim 'gocundular' kendimi taktir ettim 'kibirli' dediler. Verdim 'küçük' hissettiler, vermedim 'cimri' dediler. Geri adım attım 'enayi' oldum, resti çektiğimde 'değerli' oldum.
Velhasıl; Bu denli art niyetli, kompleksli ve iletişim özürlü bir toplumda sağlıklı bir iletişim için bana, ne yaparsam yapayım kimseye yaranamayacağımı öğrettiler.
📌Artık aklımdan hiç çıkmayan, beynimin her bir lobunda yatılıya kalan bir bilgidir bu.
En sonunda beni delirtip 'zaten deliydi' diyecekler...))
Ne kadar güzel yazmışsın öyle sanki bir kitabın ortasından alıntı gibi bayıldımmm.
Deli deli olalı böyle güzel deli görmedi der, ben seni savunurum.😋
Hem hangimiz akıllıyız ki zaten :)
Teşekkür ederim yoldaş ")
Rica ederim yoldaş :)
Tekrar teşekkür ediyorum 😄
Rica ederim
Yanlışlıkla birinin numarasını ezberlemiştim hala unutamadım, gereksiz sinir bozucu bir bilgi djdndj
Yanlışlıkla birinin suyunu içersin, ayakkabısını giyersin ama numarasını ezberlemek ne be😂😂😂
Haklısın görsel hafızam iyi ne yapayım 😂 tövbe ettim kimsenin numarasına bakmıyorum artık 😅
Hahahah gördüğüm gibi sayfayı aşağı çektim djdjfjfk
Hahah arayacam kim çıkacak merak ettim. 😂😂
Espri amaçlı yazdığımız yorumu kaldırdılar gördün mü iletişim amaçlı diye modlar iş başında:))
Ara ara 😂😂
Aa 😅 iyi olmuş bakmamak için çırpınıyordum djsnd
Çırpınışlarına kulak veren duyarlı bir moda denk geldin her zaman bu kadar hızlısına denk gelemezsin:)
Evet şanslı günümdeyim:) kardeşimle kızma birader oyniyim bari djdjd
Bayılırım o oyuna bir uygulama vardı bu şarkı şiir okunan adını unuttum orada aile görevi olarak çok oynardık.
Yaa güzelmiş 😊
Hatırlarsam oynarız bir ara
Tamamdır oynarız
Teşekkürleer
Ricalarr
Cevap
1Cevap
Gereksiz hiç bir şeye yer vermiyorum hayatımda
Hiç zihnimi böceklerle meşgul edemem.
Çözümleyene kadar uğraşır sonra siler atarım.
Böcek deyip geçme hamam böceği o alınır bak :))
Hele hamam böceklerine ölüm 😂
Dokunma yavrucaklara onlar bize atalarımızdan yadigar 😂
Hamam böcekleri ne tür evlerde bulunur 😂😂😂 beynimde kiralik yer yok dedikce ayakta gitmeye razi seyler var
Mesele ne gibi şeyler bunlar
Meseleeee cok gibi şeyler
Mesela ne gibi olacak hemen açık aramayalım
Açık aramak mi cok ciddili beyefendi böyle durmayın alışık değilim meselaaa.
Meselaaa o gün yaşanmış önemli bir olayi atamam kafamdan
Anladım yani diyorsun ki sabah banyoda hamam böceği görürsem o banyoya her girdiğimde aklıma o an gelir gibi mi
Aynen illa o hamam böceği olacak 😱
Anlıyorum Allah başka dert vermesin ne diyim :))
Ne anladın hele de
O böcek orada illa olacakmış illa da o böcek de mi 🙄
Yiooo senin hep o hamam böceği tabiirin illa olacak demek di o
Onlarsız olmaz.🙂
Belliii...
Bitmeyen kinim...
geçmişim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?