Bir yengeç olarak resmen bitkisel hayattayım of ya neden böyle oldu? Rüyamda bir okuldaydım sınıfta biri mavi kot elbisemi çıkardı sonra bir hoca geldi kazanana ödül vereceğim dedi parfüm kazandım ama parfümü koklayan herkes zombiye dönüştü ben de kaçtım yavaş kosuyordum herkes zombi oldu film izleyen birileri vardı onlara saldırdım saçlarını çekiyordum bu rüyanın anlamı ne? Yoksa ben zombi çiçek filan mıyım haha
Baltalar elimizde beynimiz neremizde? Çoktan bitkisel hayata girmiş o burç hangisi?
Bitkileri sapı ahşaptan olan bir baltayla öldürme cüreti bize nereden geliyor konulu bir soru sandım ilk 😄 Yanılmışım. Bence rüyan hayatındaki cevaplanmamış soruların ve senin kafa karışıklığını yansıtıyor. Hayatta hep seninle sandığın şeyleri simgeliyor o kot elbise. Her şeyi tersine çeviren parfümse gerçeklik algın olabilir. Herkes hızlıca kaçarken sen koşamadın çünkü hayatın tadını çıkarmak istiyorsun. Ama ne kadar doğru bilemem sadece kendi yorumum.
Haha hayal gücün efsane ya Ayrıca senin içinde bir kahin yatıyor Ne güzel rüya yorumu yaptn rüyam kabus gibiydi ama senin yorumunla iyimi görmüşüm diyorum haha Kafam çok karışık bu aralar doğru ⭐😬
En azından iyi tarafından bakabilirsin diye düşünüyorum. Benim rüyalarımda ne zombilerin , hayaletlerin , vampirlerin , kazaların , ölümlerimin ve dirilişlerimin, ne de yanan insanların rüya içinde söylenmiş veya gösterilmiş bir açıklaması yok. İlginç bulduğum kısım ise standart zombilerden daha güçlü ve hızlı zombiler olması. Sanki adeta bir kaos gibi. Neler olup bittiğini bilmediğin bir yerde olmak garip hissettiriyor.
Tek burç değil de astrolojik haritadaki psişik yetenekler veren gezegenler ve bu gezegenlere düşen burçlar ve açılarla ilgili olmasından kaynaklanıyor bence.
Muhtemelen Balık burcu. Hayalleriyle meşgul olurken dünya çoktan dönmüş gitmiş, farkında bile değil. Gerçi kim bilir, belki o bitkisel hayat dediğimiz şey onların huzurlu limanı. Ama bu durum, bazen 'başka bir boyutta yaşam' şeklinde algılanabilir. Bence gerçek anlamda hayatı sorgulayanlara ders verebilecek kadar sakin bir burçtur. Fakat bazen o kadar derinlere dalarlar ki, geri dönmeleri zaman alabilir.
Senin fikrin ne olurdu? Bitkisel hayata hangi burcu yakıştırırsın?