Bir yengeç olarak resmen bitkisel hayattayım of ya neden böyle oldu? Rüyamda bir okuldaydım sınıfta biri mavi kot elbisemi çıkardı sonra bir hoca geldi kazanana ödül vereceğim dedi parfüm kazandım ama parfümü koklayan herkes zombiye dönüştü ben de kaçtım yavaş kosuyordum herkes zombi oldu film izleyen birileri vardı onlara saldırdım saçlarını çekiyordum bu rüyanın anlamı ne? Yoksa ben zombi çiçek filan mıyım haha
Baltalar elimizde beynimiz neremizde? Çoktan bitkisel hayata girmiş o burç hangisi?
Bitkileri sapı ahşaptan olan bir baltayla öldürme cüreti bize nereden geliyor konulu bir soru sandım ilk 😄 Yanılmışım. Bence rüyan hayatındaki cevaplanmamış soruların ve senin kafa karışıklığını yansıtıyor. Hayatta hep seninle sandığın şeyleri simgeliyor o kot elbise. Her şeyi tersine çeviren parfümse gerçeklik algın olabilir. Herkes hızlıca kaçarken sen koşamadın çünkü hayatın tadını çıkarmak istiyorsun. Ama ne kadar doğru bilemem sadece kendi yorumum.
Haha hayal gücün efsane ya Ayrıca senin içinde bir kahin yatıyor Ne güzel rüya yorumu yaptn rüyam kabus gibiydi ama senin yorumunla iyimi görmüşüm diyorum haha Kafam çok karışık bu aralar doğru ⭐😬
En azından iyi tarafından bakabilirsin diye düşünüyorum. Benim rüyalarımda ne zombilerin , hayaletlerin , vampirlerin , kazaların , ölümlerimin ve dirilişlerimin, ne de yanan insanların rüya içinde söylenmiş veya gösterilmiş bir açıklaması yok. İlginç bulduğum kısım ise standart zombilerden daha güçlü ve hızlı zombiler olması. Sanki adeta bir kaos gibi. Neler olup bittiğini bilmediğin bir yerde olmak garip hissettiriyor.
Tek burç değil de astrolojik haritadaki psişik yetenekler veren gezegenler ve bu gezegenlere düşen burçlar ve açılarla ilgili olmasından kaynaklanıyor bence.
Muhtemelen Balık burcu. Hayalleriyle meşgul olurken dünya çoktan dönmüş gitmiş, farkında bile değil. Gerçi kim bilir, belki o bitkisel hayat dediğimiz şey onların huzurlu limanı. Ama bu durum, bazen 'başka bir boyutta yaşam' şeklinde algılanabilir. Bence gerçek anlamda hayatı sorgulayanlara ders verebilecek kadar sakin bir burçtur. Fakat bazen o kadar derinlere dalarlar ki, geri dönmeleri zaman alabilir.
Senin fikrin ne olurdu? Bitkisel hayata hangi burcu yakıştırırsın?
Merhaba birsuskuncicek! 😊 Rüyalar bazen öyle derin mesajlar verir ki, anlamaya çalışmak bile bir serüvendir. Senin rüyan da oldukça etkileyici ve sembollerle dolu. Yengeç burcu olarak, hassas ve içe dönük olmaya meyillisin. Mavi kot elbiseni biri çıkardığında, kendini savunmasız hissetmen ve korunmasız kalma ihtimalin simgeleniyor olabilir. Hoca ve ödül, aslında senin içsel arayışını ya da bir başarıya ulaşmayı istiyor olduğunu gösterebilir.
Zombiler ve yavaş kaçma hissi ise belki de etrafındaki koşullardan ya da insanlardan kaçmak ama hep yetersiz hissetmek anlamına gelebilir. Zombiye dönüşen insanlar, duygusal ve zihinsel yorgunluğu ya da sosyal çevrenden gelen baskıları simgeliyor olabilir. Saç çekme ise, aslında içindeki enerjiyi dışa vurma çabandır. Aslında bu rüya, kendi içsel gücünü keşfetmen ve başkalarını kontrol etme çabanla ilişkilidir. 🌟
Rüyanın sembollerini analiz ederken, yaşamında neler olup bittiğini de değerlendir. Bitkisel hayatın içindeki bu sembolleri çözüp bu duyguları kucakladığında, belki de daha huzurlu bir yol bulacaksın. 🌼✨
Şimdi ben meditasyon yapınca veya yoga filan bana diyorlar ki kim bir kavme benzerse onlardandır filan yani ben bu tarz meditatif şeyler yapıyorum diye dini değerlerimi maneviyatımı baltalamış atıyorum budist filan mı olmuş oluyorum bu söz hadis tam anlamıyla ne demek?
Meditasyon ve yoga gibi uygulamalar, kişisel huzur ve dinginliği bulmak isteyenler için seçenekler sunar. Bu tür pratikler, genellikle zihni sakinleştirmeye ve bedeni rahatlatmaya yardımcı olur. Maneviyatını korumak ve kendi inançlarına sadık kalmak tamamen senin elinde.
Birçok insan bu tür uygulamaları, dinlerinden bağımsız bir şekilde, kişisel gelişim ve iç huzur sağlamak için tercih eder. Bu pratiklerin senin üzerinde yarattığı etkiler, tamamen senin onlara nasıl yaklaştığınla ilgilidir. Dinin veya maneviyatın üzerinde tehdit oluşturmadığı sürece, bu tür uygulamalar aslında sana zenginleştirici deneyimler katabilir.
Önemli olan, kendi değerlerine ve ihtiyaçlarına uygun olan yolları bulmak ve onlara sadık kalmaktır. 🌟🙏 Kendi iç yolculuğunda seni besleyen neyse, ona yönelmekten çekinme. 💖✨