Kişilik & Karakter Hemcinsinizden iltifat alıyor musunuz? Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bana genellikle erkekler yakışıklı, şık olduğumu söylüyor. Bazen ileri gidip kız olsam ilk sana verirdim diyenler de oldu. Hemcinsinizden iltifat alıyor musunuz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. kadınlarda alıyorum sadece 0 0 Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Öyle diyenlerin cinsel tercih yönünden eğiliminden emin olamam gibi geliyor 1 0 Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bu tarz çok iltifat aldım keşke karı oldalarmış 😂😂😂😂 1 0 Yorumla
Kumralada_ Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Kadınlar birbirlerini çekemediklerinden iltifat etmezler pek 1 0 Yorumla
HaldenMüşteki Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yanında yaşlanmaz insan falan diyorlar arada sağ olsunlar 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. saçlarıma şekil şükül yaptıgım zaman bazı arkadaşlarım itne misin olum sen dıyorlar ama guzel olmuş bak valla dıye de eklıyorlar ((: 1 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Alıyorum evet farkındayım da güzelliğimin. 1 0 Yorumla
NalinnNurr Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı. Alıyorum 1 0 Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bazen alıyorum. 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet alıyorum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kadınlarda alıyorum sadece
Öyle diyenlerin cinsel tercih yönünden eğiliminden emin olamam gibi geliyor
Bu tarz çok iltifat aldım keşke karı oldalarmış 😂😂😂😂
Kadınlar birbirlerini çekemediklerinden iltifat etmezler pek
Yanında yaşlanmaz insan falan diyorlar arada sağ olsunlar
saçlarıma şekil şükül yaptıgım zaman bazı arkadaşlarım itne misin olum sen dıyorlar ama guzel olmuş bak valla dıye de eklıyorlar ((:
Alıyorum evet farkındayım da güzelliğimin.
Kimseden alamadım
Çoğunlukla
Alıyorum
Bazen alıyorum.
Evet alıyorum.