Menfaat Hissettiğiniz davranışlar sergilendiği vakit tutumunuz nasıl oluyor?
♾🍁♾

Menfaat Hissettiğiniz davranışlar sergilendiği vakit tutumunuz nasıl oluyor?
♾🍁♾

Yani çıkar son sırada yer alıyor. Açık yürekli olayım zamanında amcamın biri milletvekili görevini ifa ederken kendilerine amcam vasıtasıyla statülerini değiştirmelerini isteyen çok sayıda kişiler olmuştu. Hayır deyip itina ile yok saymıştım
Neredeyse herkesin bir menfaati var hayatta.. Nadiren nadir ilişkide insanlar koşulsuz şartsız ve çıkarsız sever, sayar.. İnsanın yapısı bu zaten.. Memnun ve tatmin olmak konusunda çok tamahkar değildir ve her zaman daha iyisini ister.. Doyumsuzluk ve bencillik var olduğu sürece de insanlar menfaat ilişkisi yaşamaya devam eder.. Ufak ya da büyük herkesin birbirinden menfaati var, sadece bazıları bunu itiraf etmez ya da kendisini kandırır.. Keyifli geceler..
Teşekkür ederim.. 😊🖤
Rica ederim 🌝🤍
Kişiden kişiye değişir kimisine göre ilk sırada ama ben Hiç bir zaman kendi menfaatimi öncelik olarak ele almadım herhalde o yüzden 28 yaşında kendimi 100 gibi hissediyorum
Sadece İşi düştüğünde ya da dara düştüğünde arıyorsa menfaat vardır. Bırak gitsin. Bana gelince şöyle cevap vereyim. Mesela senden bir menfaatim yok ana bak yorum yapıyorum. Buradan kıyas biç
Cevap
15Cevap
Menfaati hissettiğim an, önce soğuyorum sonrada uzaklaşıyorum...
insanların çoğu menfaatçi
Ben menfaatçi insan değilim ama bazılarında 1. sıra da yer aldığını çok iyi biliyorum
Birinci sırada yer alıyor. İnsanlar artık menfaat ilişkisi yaşıyor. Ben, sen falan hariç...
Aynen kuzum 💖
İlk sırada sanki..
Çünkü seninle işi bitince tanırsın insanı aslında..
birinci sirada. sevgi ihtiyaci var, sevmek, sevilmek ihiyaci oluyor, cinsel ihtiyaclar da var, para, arkadaslik vs. da ihtiyaclardir, her insan kendini dusundu icin kendi menfat icin ihtiyaclarini karsilayacak birni ile bir cesit iliski kurar.
Eğer bir insan menfaatçıysa bunu en üst seviye çıkarabilir kişinin karakterine bağlı
Sahte bir gülüş ile hafife alip geciyorum ve sonrasinda o kisi bana ulasamiyor
Birinci sıraya koymuşlar
İlk sırada kesin, net
Sırasını bilmiyorum ama insanlar menfaatçi
Maalesef ilk sırada
Pek yer almıyor
İlk sıralarda yer alıyor.
Bu devirde ilk sırada
İlk sırada.
Menfaat yok bende.
İlk sırada
Birinci haha