Yoksa hala "bir şekilde yuvarlanıp gidiyoruz “kısmında mısınız?

Yoksa hala "bir şekilde yuvarlanıp gidiyoruz “kısmında mısınız?

Yaşadıklarımdan çıkardığım çok ders var. Aynı şeyi tekrar yaparak farklı sonuç alınamayacağını öğrendim. İyiliği yaratana rüşvet olarak değil insan olduğum için yapmam gerektiğini öğrendim. Doğayı, ülkeni, bayrağını, ülkene dair herşeyi karşılıksız sevmenin bir vazife olduğunu öğrendim. Dinin a partisi, milliyetçiliğin b partisi, demokratlığın c partisinin malı olmadığını öğrendim. Dudaklardan dökülen güzel sözlerin yürekten gelmiyorsa bir anlam taşımadığını öğrendim.
Yoksul bir zihinde zengin bir cüzdan yaratamazsin... Bir şeye inandığında beyin o inandığın şeyi gerçekleştirmek için sana çözüm yolları sunmaya başlar. Aksi yönde hayatına sorunları davet eder. Unutma; beynin senden komut alan bir asker.. Layık olduğuna inanırsan yapacağına da inanırsın.
Her zaman güçlü yönlerim üzerinden ilerlemeyi tercih ediyorum. Bunun içinde kendimi tanimaya/keşfetmeye devam ediyorum
İnsanlarla ne yaşarsanız yaşayın, günün sonunda tamamen kendi davranışlarınızın ekmeğini yiyorsunuz. En “başkasının yüzünden ya” dediğimiz şey bile aslında bize bağlanıyor. Kabullenmesi zor ama bir o kadar da hayat değiştiren bir gerçek.
Cevap
21Cevap
İlla ki var. Anı yaşarken geleceği b. k etmemek.. Geleceği düşünürken anı unutmamak. Keyifli geceler..
Var. En iyi ders kendime göre şu.
Sus, izle önemseme.
Kendimi sevmek ne olursa olsun
Ağır bir hayat serüvenim oldu. Yaşadıklarım bana dünyadaki doğruyu ve yanlışı kendimde görmeyi öğretti. Tesadüf diye bir şeyin olmadığını, her şeyin bir düzeni olup zamanı gelince olayların gerçekleştiğini gördüm. Biz insanlar dünya denen koca bir Matrix’in içinde yaşıyoruz. Uyananlar her şeyin farkında
Olmaz mı?
Hayat tecrübesini başka nasıl ede edebiliriz ki başka.
İnsanoğlu her geçirdiği gün yeni bir şey öğreniyor bazen farkına varıyor bazen ise farkinda olmadan.
Zaman bir şekilde geçmeye devam ediyor siz bundan ne kadar tecrübe ettiniz sizin için iyi olanları yanınıza ne kadarını aldınız.
Kendi adıma konuşmam gerekirse her gün ve her yaşımda tecrübeye bir basamak ekliyorum.
Eklemeye devam ediyorum.
Ders çok, ama ne kadarını uyguluyorum orası karışık biraz.
Her ne kadar yaşayıp görsek de bir yerde aynı hatayı yaparken buluyoruz kendimizi.
Bundan sonra en önce ben varım. Kimse için kendime saygıda kusur etmeyeceğim. Ve;
İnsanları en ufak hadsizliklerinde şutlayacağım. Tahammül seviyem sıfır artık.
Çıkardıklarım olmasa, muhtemelen burada olmazdım.
Var, hayat tek bir nefese bakıyor, o yüzden hayatımızı iyi güzel ve mutlu yaşamalıyız✌🏻
Yaşadığım herşeyden kendime bir ders çıkarırım. Ama soran olursa yuvarlanıp gidiyorum.
Her insan, her hayat insana bir ders verir.
Dersler çıkarıyorum, not alıyorum, özet yapıyorum ama çalışmıyorum..
Hiçbir acı insanı öldürmüyor
Hayallerinin önüne kimsenin çıkmasına izin verme ve başarana kadar tek önceliğin hayallerin ve ekonomik bağımsızlığın olsun. 🤞
Bu dersi çıkaramazsak aynı şeyler döner dolaşır tekrar hayatımıza giren. Taki biz anlayana kadar
ders çıkardığim var... hâlâ birçok konuda yuvarlanip gittiğim var
İnsanlara her şeyini anlatma ve kimseye tamamen güvenme.
Kimsenin üstüne çok düşme onun gözünde değerin azalıyor.
Sürekli biriyle tartışıp kavga ediyorsan uzatma. Son kavganda bitir ve bir daha görüşme.
ederinden fazla değer soytarıyı kral edermiş
insanlara fazla güvenmemek lazımmış
Yaşadığımız herşeyden ders çıkarmamız gerekir bakmak, görmek, öğrenmek gerekir
elbette
beklentin olmasın
hayalin olmasın
günü yaşa çok da düşünme
Olmaz mı satır satır
Çok ders var. Ama ifade etmem güç.
Bilirim o duyguyu
S**lemeyince herşy daha yolunda bunu anladım.
Kimseye güvenmemek oldu.
Var tabi : İnanma, güvenme
Duygularla hareket etmiycen
Kimseye güvenmemeyi öğrendim ben.
Var tabi olmaz mı çok şükür
Ben bu hayattan hiç bir şey anlamadım
Geçmişinden ders almayan geleceği göremez.
kimseye güvenmemek
Kimseye güvenmemek.
Oldukça çok ders çıkardım
'Hayat senin, istediğin gibi yaşa.'
Iyi ki oldu da akillandim dediyim çok oldu 😂
Hayır yok
Kimseye fazla anlam yüklememek
çok düşünme
Değer vermemek lazım
Var doluuu
Kimseye güvenme
Ben yaşamıyorum