Mutluluğu kendine bağlayan insanların mutluluğu baki kalır. (İstisnai durumlar hariç)

Mutlu olman neye bağlı?
Mutluluğu kendine bağlayan insanların mutluluğu baki kalır. (İstisnai durumlar hariç)

Mutlu olman neye bağlı?
Yalnız kimse mutlu olamaz tabiatın tüzüğüne aykırı şayet sormak istediğin kadınsız mutlu olabilir misin diye soruyorsan kesinlikle evet !! Kadınlar radyasyon gibidir erkeği yavaş yavaş acı çektirerek ölüme götürür. Dünyada aklı başında bir kaç kadın kalmışsa kalmıştır.
Şöyle, bi yalnız bıraksalar mutlu olcam ama o yalnızlığın içinde kendimi ait hissettiğim 1 insan bulmak kaydıyla. Yalnızlık allaha mahsus demişler. Tamamen insanlardan izole bir şekilde mutluluğun olmadığına inananlardanım. Zaten harvard’da da yapılan araştırmalar bunu gösteriyor. Sanırım araştırma süresi 65 yıldı emin değilim yalan olmasın. Bir grup insan (büyük bir topluluktu bikaç bin kadar diye hatırlıyorum) 65 yıl gözleniyor ve 65 yılın sonunda mutluluğun sırrını sorduklarında “sağlıklı ilişkiler” cevabını buluyorlar. Para pul şöhret saygınlık başarı hepsi fasa fiso. Sağlıklı ilişkiler kurarsanız mutlusunuz bu hayatta. İnsanı doyuma ulaştıran budur.
benim aradığım yalnızlık huzurumu kaçıranlardan kaçıp huzur bulduklarıma sığınmak. O da sürekli dip dibe olmayacak şekilde. Ayrı evde yaşamam lazım yani.
Anladım, araştırmaya katılıyorum ben de. Gönlünce olsun.
Teşekkür ederim, hepimizin umarım ✨
Bazen yalnız kalmak istiyorum.. Soyutlanmak.. İyi gelir mi bilmem ama seviyorum bunu.. Keyifli geceler..
Teşekkürler, keyifli geceler ikizler.
Teşekkürler yengeç..
Ricalar ikizler fjska
Aynı hesap
😄 aynen teşekküre gerek kalmadı
Mutlu olmam sadece kendime bağlı. Kendim mutluysam eğer yalnızkende mutlu olurum, değilken de😬😬😂
😂😂😂😬 Naber gıcık
Bak ya 😂😬😬 Seni görünce daha şeytanımsı olasım geliyor
Matematik desen de var yahu sende 😬😂 hesap falan yapıyorsun. Sana tek diyeceğim, inanılmazsın! 😬
Kendin bile geç inandın bak inanılmaz olduğuna 😬😬😬😂
Hakkını veriyorsun 😂😬
Tamam tamam 😬😂😂
Sistem seçiyor ya (zorla) ☹️
Ben biliyorum sana yapacağımı 😠
Cevap
21Cevap
Mutluluk her insanda aynı beklentiyi karşılamaz. Kimileri öyle olur, kimileri yalnız kalmaktan kokrar. Kimileri de benim gibi akışına bırakır. Önemli olan iki durumda da hayattan tat alabilmek
Mutluluğum bana bağlı, kafamda bitiyor her şey veya başlıyor. Yalnız olmama veya olmamam bir şey değiştirmez.
Evet mutlu oluyorum ama onunla daha mutluyum
Yalnız mutlu olamıyorum
Olurum. Seviyorum kendimi ailemi arkadaslarimida cok seviyorum ama kimi allahtan daha cok seversen allah seni onunla sinar acisini gorursun derdi dedim ve bence cok dogru. Hepimiz bir ölecegiz allah gecinden versin tabiki ama bunun bilincinde olarak yasiyorum hicbir zaman aaa annem ölurse kendimi öldururum, kardesim kocam falan ölse ben biterim demiyorum. Yapacak birsey yok der hayatima tek basimada devam ederim bence. Allah o gucude vermistir biz kullarina
Amin. Kesinlikle katılıyorum
Yalnızlık gerçekten biryere kadar, Yıllardır kimseyle bir iletişimim birlikteliğim olmadı şu an konuşmakta büyük oranda sıkıntı çekiyorum. İnsan yalnız başına yaşar ancak yaşlandıkça delirmeye başlar, Keşkelerle yaşar.
İnsanın bir sevgiliye bir kadın kocayada ihtiyacı var arkadaşada, İşten çıktıktan sonra gezmesi derdini arkadaşlarıyla karısı sevgilisiyle konuşup dertleşmesi lazım.
Öpüp koklaşmak tatmin olmak yani, Sosyalleşmek şart, Sanal değil bire bir yüzyüze.
Evet, şart. Bu kişilerin tercihi.
Hayatımda ve çevrem çok fazla insan yok. Ben bugüne kadar en güzel şeyin yalnız olduğunu anlayanlardanım. Çünkü kendi kendime kötülük etmiyorum, yormuyorum ve mutlu oluyorum. Bunları yaşarken yalnızlıktan nasıl şikayetçi olabilirim ki?
Ben en çok yalnızken mutluyum. Kendimde keşfettiğim en önemli ayrıntı bu oldu.
Birileri dahil olduğu an konfor alanım beni rahatsız etmeye başlıyor. Değişiyorum hemen.
Aynen. Ben yalnizliktan nefret ettigimi saniyordum ama aslinda oyle degilmis
“Bir kişinin özgürlüğü, başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter.” derler. Yalnızken bir yanımda bir başkası olmadığı için kendimi daha özgür hissediyorum. Özgür olunca da mutlu olmak daha kolay oluyor. Yani kısaca: Çoğunlukla yalnızken daha mutlu oluyorum.
Mutluluğumu başka bir insana bağlarsam onsuz anlarımda mutluluğu nerde bulacağım? Kimseye bel bağlamamak, yalnızken de mutlu olmayı başarabilmek gerek. Evet yalnızken de mutluyum, çoğu zaman da yalnızım. Bazı durumlarda yalnızlık daha iyi hissettiriyor, bazen olmasa da.
Çoğunlukla yalnız mutluyum. Bir yerden sonrası yalnızlık zorlar ama. İnsan sosyal bir varlık. Hoş sohbet insanları görünce de konuşma ihtiyacı oluşuyor. Şizofrene bağlamayalım sonra:)
Bağlamayız bağlamayız :))
Allah'ın rızasını kazanmak en büyük mutluluğumdur Rabbim yanımda olduktan sonra yalnızlık diye bir şey yoktur benim için ( Not: Lütfen görüşüme saygılı olun !)
Daim olsun. Saygılı olmayanlar, kapı dışarı edilir.
Öyle ama Bi insanda lazım yaninda
@abdurrahman00t Amin 🤲 eyvAllah ilginize teşekkür ederim
@MertAltunkynk Bence değil ha şöyle kafa yapına uyan senin derdinle dertlenen birisini bulursan o zaman olabilir kardeşim
Bazen. Yalnızlıktan ne kastettiğimize de bağlı aslında bu. Yalnızlık, insanların olmamasıysa evet. Ama hayvanlardan, bitkilerden uzak kalmaksa hayır. Özellikle de Allah'tan uzaklaştıysam -Allah korusun- mutluluğun adı bile geçemez
Biri olmadan elde edilen mutluluk kalıcıdır. Biriyle olan geçicidir ve anı olarak kalır. Yalnızken istediğin an bunu gerçekleştirme ihtimalimiz mevcut. O yüzden kendi edindiğim mutluluğu başkasıyla paylaşmak istemem.
Sanırım yalnızken daha mutluyum ama bu tamamen yalnız değil yani mesela okulda yalnız kalmak biriyle gezmekten daha çok hoşuma gidiyor. Bu biraz eski ve şu anki ilişkilerimle alaklı bir şey ama ben mutluyum. Yineden sevdiğim insanlar yanımdaykende mutlu oluyorum yani ama sevmediğim veya yakın olmadığım insanlarla birkaç saat bile fazla geliyor, bazenleri ağlamak bile istediğim oluyo.
Mutlu olup olmamam yanlızlığıma veya çevremin kalabalıklığına bakmıyor. Yaşadığım olaylar etkiliyor. Sadece yanlızken kafa dinliyorum, biraz da iyi geliyor.
Çok mutlu oluyorum inanır mısın.
Sürekli yanımdakiler defolup gitsin ben tek kalayım derdindeyimdir. Kendimi çok seviyorum ya.
Mutluluğum bir çok şeye bağlı tek bir şeye bağlı değil
Yalnızken de mutlu olabilirim sanırım
Yalnızken de çok huzurlu ve mutluydum, insanın kendiyle kalma halini aksine daha çok seviyorum.
Aşırı derecede mutluyum.
Mutlu kal.
Thanks.
evet, oluyorum. mutlu olmak için birilerine muhtaç kalmadım hiç.
Evet ancak sosyallik çok gerekli çoğu durumda. Yükselmek için sosyal olunmalı.
Yalnız daha mutluyum herkesleşmektense hiçkimseleşmek daha doğru
Olamam ben sevdiğim birisi olmayınca mutlu olamıyorum. Görseldeki hatunun amaç neydi acaba
Olabilirim. İçten tebessüm ve bir merhaba ile de bazen 😊
Ruhun dinlenmesi için zaman zaman herkesin yalnızlığa ihtiyacı vardır
Bir yere kadar insan evladi sosyalleşmeye ihtiyaç duyuyor.
Evet mutlu oluyorum
İstesemde sosyal biri olmam bana zevk vermiyor o kadar
Hayır, uzun süreli bir mutluluğa sahip olamam.
Yanıma bir eş lazım, arkadaş lazım.
Evet ya yanlız kalınca inşa dinleniyor yanlızlık çok güzel bir şey
yalniz olunca mutlu olabilirsin ama yalnizliktan mutlu olamazsin bence
İnziva olayını seviyorum. Memnunum halimden.
Evet insan en ufak seylerw bile mutlubolmaliki hayatin keyfini cikarsin
Yalnızken mutlu olamamak bağımlılık gibi bir şey. Hep yanımda birileri olsun istiyorum fakat bu pekte mümkün bir şey değil. Bu yüzden de kendimi geliştirmeyi, daha güçlü bir insan haline gelmeyi istiyorum.
Hiç o edebiyata giremem, evet yalnız başıma bazen gezerim ama temelli yalnız olmak insana kafayı yedirtir
Önceden evet. Ama şimdi o varken yalnızlık çekersem kötü hissediyorum. Bir süre konuşmayınca bile eksik hissediyorum...
Yalnız değilim ama yalnızlık seviyorum 🌝
Olunmuyor şu an acayip bunalımdayım yıllarca kendimi avuttum şimdi artık olmuyor
Ben olamam... eskiden yalnizken mutluydum ama Şu an olamam gibi geliyor. Belkide alisirim yeniden bilemiyecem
Derdin tasan olmuyor rahat oluyorsun ama bence partner sart
Hayat bize bunu öğretti, oluruz
Hemde nasıl
Yalnış insanlarla takılmaktansa yalnızlık iyidir
Olurum çoğu zaman iyi geliyor
Yalnızlık bana daha çok mutluluk veriyor.
Kat'i kararım evet
Olunmaz
Hüzünlü olurum ama buna nazaran kafam rahat olur.
Yalnızlıkta iyi
Sağlıklı ve huzurluysam mutluyumdur
küçücük şeyle bile mutlu olan ben..
Yalnız olmak bir yere mutluluk getirir
Yalnızken daha mutluyum
Olabilirim, olmalıyım.
Mutlu olunabilir ama bi yere kdar
Insan kendini severse mutlu olur
Yalnızım zaten fjdjdjf
Ah bee fjfkd
Mutluluk kendine nasil bağlanır ki
Yani ben seninle mutlu olurum değil, ben kendimle güzel vakit geçirerek ya da arkadaşlar ile bile mutlu oluyorsanız, bunun en büyük etkeni kendimiz olduğunu anlamamız gerekir.
yalnızım zaten
Ailen, arkadaşların? Gelirsin sen, uyku tutmadı diye🧐
yaaah! 😅
var ailem, arkadaşlarım çok şükür..
Ya ya 😃
Hep yalnızım, mutluyum.
Evet olurum jfjffjjffjfjhfhfhhfhfhfhfhdhdhdh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?