Hayatın boyunca kazandıkların mı fazla oldu, kaybettiklerin mi? Keyifli geceler.. 🥂
''Şarkı off..'' 🚬

Hayatın boyunca kazandıkların mı fazla oldu, kaybettiklerin mi? Keyifli geceler.. 🥂
''Şarkı off..'' 🚬
Hiçbir arkadaşlığa, dostluğa ya da iletişime kayıp olarak bakmam. Evet belki kaybettim bazı şeyleri, zamanı mesela ya da güven duygumu. Ama bunlar da bana yine kazandırdı; erdem mesela ya da sabır duygusunu.
Hayatımıza girip çıkan hemen herkesin bize her anlamda bir şeyler kattığını düşünüyorum. O yüzden daha çok kazancım oldu. Olumlu ya da olumsuz ama sonuçta kazandım
Kaybettiklerim de olgunluk olarak döndü, geçirdiğim günler ömür hanemden eksiltirken yaşadığım güne de eklenmiş oldu. Kayıplar ve kazançlar hep eşittir. Önemli olan nasıl gördüğün.
Aslında ikisi de orantılı hayatımda.
Hem kaybettim hem kazandım. Bazen kaybettiğim gözüyle baktığım şeyler en büyük kazancım olmuş aslında. Ben çok sonra farkına vardım..
Rica ederim yavru :D ♥
Kazandıklarım da oldu kaybettiklerim de oldu herkes gibi ama kazandıklarım mutluluğumdur
Cevap
50Cevap
Maddi/manevi kaybedişlerim beni 5/6 yıl geriye götürdü diyebilirim..
Kaybım daha fazla oldu kazancımda hemen ardından geliyor az bir fark var aralarında
Kaybettiklerimin hiç bir önemi yok, kazandıklarım her şeye bedel...
Selam gadası 🙃
Dünyalık şeylere dalıp ahiret kaybım daha fazla oldu.
Kaybım fazla oldu
Kaybettiklerim sayesinde kazancım daha fazla oldu diyebilir.
İnsanlardan yana çok kaybım oldu ağır sınavlardan geçtim bilirsiniz işte zor zamanımda dost bildiklerim sırtını döndü. Ama dünya malı çok kazandım o jaybettiklerim şindi geri dönmeye çalışıyorlar. O iş bitti artık.
Maddi mi?
Manevi mi?
Maddi dersen kazancım fazla bu zamana kadar.
Manevi dersen %50-%50
Görünse de kaybın manevide çok fazla.
En büyük boşluk güzel bakan bir çift göz yok en başta.
Kaybım fazla.
Gerek insan olarak insanları kaybetmiş olmak benim için bisi degil. Kendimi kaybettim, nasıl bulacağım ya da bulabilecek miyim-bazı şeyleri düzeltebilecek miyim?
Ben kazanç olarak bakmadığım için hiç bişiye gidişinede kayıp demiyorum. Kazanan olmayımki kaybım olmasın kafasındayım
anlık kaybediyor gibi görünsekte uzun vadede hep kazanırım doğru duvar yıkılmaz misali o yüzden kazancım boldur :)
eskiden banka kredi kartı vermiyordu şimdi ben istemeden 30 40 bin kredi vermek için arıyorlar
Her kaybettiğim aslında bir kazanctı tecrübe oldu güzel oldu, belkide kaybettiğimizi sandıgımız anlar aslında bir kazanctı sadece fark edemedik... 🥂
Kayıpları düşünerek yaşarsak önümüzü göremeyiz. Kaybettiklerim yok olmuştur, kazanacaklarım önemlidir
Hayatım boyunca kaybettiklerim daha fazla oldu...
Aşkta aşırı kayıp veriyorum; ama arabayı yenilersem biraz kazancım artacak gibi.
Kaybım oldu halende devam ediyor oluk oluk akıyor hemde...
şimdi bi sigara daha yaktım😅 kazancın ne olduğunu öğrenemedik ki yorumunu yapalım🚬🚬
Kqybima üzülmedim çetere tutmadim kazandıklarım hayli fazla..
Kaybım olduğu kadar kazancım oldu, daha da kazanacağım.
Karaktersiz insanları kaybettim ama hayatımdan giderek bana kazandırdıkları çok şey oldu;))
Kayıp sandıklarım aslında bir armağanmış.
Kazancım. 💫
Zaman kaybının yanında çok tecrübe ve ders kazandım
Çok kaybettim, çok kazandım sıra çok uygulamak geliyor oda oturur zamanla hissediyorum
Her kaybımı kazanca çevirdim kaybım yok kazancım çok
Kaybettiklerimin her biri aslında benim kazancımdı
Hem kazandım hem kaybettim. Başarımı buna borçluyum.
Ben her düştüğüm yerden bir avuç toprak ile kalkarım
2 kazancım var. Bir güzel sevgi dolu ailem. 2 kariyerim. Sevgiden şansım getirmedi. Aldatıldım 💘
Bol tecrübe kazandım bir dostumu kaybettim kaybım daha çok
Zaman dışında kaybettiğim başka bir şey yok. Hala nefes alıyorum ve uyandım. Kazandıklarım var sadece.
Kazancim, cunku kaybettigim her davaya sonra baktigimda kazancim oldugunu farkettim 😌
Ne demiş peyami safa iyiler kaybetmez kaybedilir o yüzden bir kaybım olduğu söylenemez
Bilmiyorum, kaybım daha fazla sanırım, maddi manevi ama manevi kayıplarım daha çok ve derin izler bırakan cinstendi..
hiç bir zaman kaybım olmaz her zaman kazancım olur her yerden dolu tarafa bakarım
Ne derler akıllı insan kaybetmez ya kazanır ya öğrenir
Ben kumarbazim kaybımda çok kazancımda
Kadin konusunda kazancım çok
Kaybettiklerimde bana birseyler kazandirdi. O yüzden hep kazandim
Kaybım daha fazla oldu. Hem maddi hem de manevi.
tabiki kazandıklarım fazla...
Her tecrübe büyük bir kazançtır
kazancım çok oldu
İkisinide kıyaslamadım dikkat etmedim Vala
Kayıplarım kazandıklarımı perdeledi
Kazancım daha fazla oldu
Kaybım sağlığım ötesi var mı
Kazancım
Kazandiklarim daha fazla
Kaybettiğim candır... kazancım büyük ders oldu...
kaybettiklerim
Kazançlarım çok daha fazla 🙏
Şükür kazandıklarım çok daha fazla.
Kayıp çok. Lunam lunam 😭
Kazancımın fazla olduğunu düşünüyorum
İkisi de fazlasıyla var.
Nötr
Kaybım kazancım olmadı
Kazandığım daha fazlaydı
Manevi kaybım. Maddi yine kaybım :D
Bilemiyorum bunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?