Kişilik & Karakter Senin iyiliğin için senden uzak duruyorum kelimesinin anlamı nedir? delilerdesever Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Senin iyiliğin için senden uzak duruyorum kelimesinin anlamı nedir? Güncellemeler+1 yıl bunu bir abla kardeşine söylüyor Senin iyiliğin için senden uzak duruyorum kelimesinin anlamı nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Benimle mutlu olmazsın demek 0 0 Yorumla
Birkirikkalphikayesi Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Seni uzmekten korkuyor olması gerek ki bunu söylemiştir umarim oyledir,, ya da sorumluluktab kaçıyordur 1 0 Yorumla
Diclinious Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Benden sana yâr olmaz ın kibarlastırılmıs hali :p 0 0 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Düzgün bı insan değil demekki 0 1 Yorumla delilerdesever +1 yıl başka açıklaması var mı Yorumla
aslıı_7 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl ben tehlikeliyim demek 0 2 Yorumla delilerdesever +1 yıl nasıl yanş Yorumla aslıı_7 +1 yıl ya da ben sana iyi gelmiyorum demek Yorumla
viasomnia Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 623 cevap paylaştı. bahanedir. 1 1 Yorumla delilerdesever +1 yıl ne gibi Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yalan 😂 0 1 Yorumla delilerdesever +1 yıl şimdi konu ne tam açar mısınız? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benimle mutlu olmazsın demek
Seni uzmekten korkuyor olması gerek ki bunu söylemiştir umarim oyledir,, ya da sorumluluktab kaçıyordur
Benden sana yâr olmaz ın kibarlastırılmıs hali :p
Düzgün bı insan değil demekki
başka açıklaması var mı
ben tehlikeliyim demek
nasıl yanş
ya da ben sana iyi gelmiyorum demek
bahanedir.
ne gibi
Yalan 😂
şimdi konu ne tam açar mısınız?
Benden Bi bok olmaz demektir