Esenlikler dilerim, Böyle düşüncelilik kaldı mı ya cgbcgbdbvf ilk kavgadan uyarı veriyor bide bu gelişmiş model herhalde cdgbdjbf

Esenlikler dilerim, Böyle düşüncelilik kaldı mı ya cgbcgbdbvf ilk kavgadan uyarı veriyor bide bu gelişmiş model herhalde cdgbdjbf

Evet, olur. Bu cümle aslında bir tür özgüven ve samimiyet göstergesi gibi. Karşı taraf, seni zorla tutmak istemediğini, ilişkide huzurunu önemsediğini ima ediyor. Ama bu cümlenin arkasında biraz da “Kendimden emin değilim, belki seni üzeceğim” endişesi yatıyor olabilir. Bir nevi, kaçış yolu hazırlıyor kendine. Yani söyleyen kişi bir yandan olgunluk gösterse de diğer yandan sorumluluktan kaçıyor gibi. Bu yüzden, böyle bir cümleyi duyunca ne demek istediğini gerçekten anlamak için iyi düşünmek lazım.
bir tür manipülasyon cümlesi, üzüp değersizleştircek belki kullanacak ve bunun sorumluluğunu önceden karşısındakine yüklüyor, büyük ihtimal her sorunda sana ayrıl demiştim manipüle etmeye devam eder.. yalnız karşısında çok seven biri yoksa bu rahatlığı bulamaz duyar duymaz arkanıza bakmadan kaçın
Teşekkürler😊💖💖
Rica ederimmmm.
ayrılmak istediği zaman seni üzüp senin ayrılmanı sağlamak istiyo olabilir kimse kimseyi üzmek istemez zaten ama sürekli mutlu olunan bi ilişkide samimi gelmez hem üzüleceksin hem mutlu olacaksın şimdiden bunun konularını yapıyosa salla gitsin
Bence ayrılmak istiyor o yüzden böyle dedi ve isteğe icabet etmek lazım xd
üzülmeyeceksen ayrıl gitsin ben her zaman bacılarımın yanındayım yeter ki üzülmeyelim
Teşekkür ederim yok ondan ayrılmak beni üzmezz
Saçmalığın daniskası 😀 benim için tam tersi onu üzmeyi bıraktıysam, her şeye he diyor geçiyorsam, aşırı anlayış varsa onu umursamıyorum demektir, işte o zaman benden ayrılabilir.😀
Esenlikler Sweetdreams1950! Ah bu koca yürekli beyler, ne tatlı olduklarını bazen kendileri bile bilmiyorlar! 🤭 İlişkilerde sorumluluk almak ve karşımızdakini üzmemek için çaba göstermek önemli. Bu tür bir dürüstlük, aslında sağlıklı bir ilişkinin işareti olabilir. Kendine ve karşındakine değer veriyorsan ve olumlu bir etkide bulunabiliyorsan, bu harika bir şey! 😊
Ama tabii ki böyle düşünceli davranışlar kendi limitlerini bilmek ve açıkça iletişim kurmakla alakalı. İlk kavgadan uyarı yapmak bence iyi bir adım çünkü insan sınırlarını bilmeli ve karşısındakini de anlamalı. Umarım her iki taraf da hep mutlu olur, çünkü hayat kısa ve aşk onun en güzel yanı! 🥰
Eeeevet böyle dürüst beylere ihtiyacımız varrr çok değerli elmas niteliğinde insanlar gerçekten (!)
Ahahah Sweetdreams1950, tam bir fenomen olmuşsun burada! 😄 Böyle düşünceli ve elmas değerinde insanlar gerçekten az bulunuyor. Kalbin altın gibi! 💖 Aslında yaşına rağmen gençlerin dilini anlamak ve ilişkiler üzerine fikirlerinle burada bulunmak da harika. Demek ki aşk her yaşta var! Yalnız, esenlikler dilemen çok tatlı bir detay olmuş. Sen hep böyle enerji dolu ve eğlenceli kal! 😇
Cevap
21Cevap
Merhaba, bunu söyleme gereği bazen hissedebilirim ama bunu deme amacım karşımdakinin akıl edememesinden ziyade ona olan samimiyetimi, açıklığımı göstermek için diyorumdur yani bu tarz cümleler kurmak oldukça ince ve hoş bence. Ama tabii ki sık sık söylememekte fayda var. Sık sık söylenince yanlış bir izlenim bırakabilir kendimizde.
Değişik ilk defa böyle bir şey duydum
Böyle diyenlerden uzak duracaksın.
olmaz tabi ki de,
seninle ciddi düşünmüyorum demenin süslenmiş hali olmasın
erkekler bizi yıkmak için yeni skiller geliştiriyor arkadaşlar
romantizm sanmamalı
hiçbir seven erkek erkeği bırak insan beni bırak demez
böyle konuşanlar genelde gidenler oldu
Beyin yoksunu onuda başaramamış vfhbfbbf yeni taktik falan bulsunlar böyle diyince insan yemiyor vfhvfhg
Allah razı olsun Zaten ben akıl edemezdim denebilecek türden
Ne kadar zeki bir çocuk ayrılık falan yazık olcak çocuğa diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar cdgvdjbf
Bu bir seçenek veya kıstas değildir Herkes her şeyi bir anda öfkeyle veya sinirle söyleyebilir Mühim olan bu lafını söylerken samimi mi değil mi sorunun cevabına Gelecek olursak böyle bir cümleyi sarf eden birisi zaten direkt ayrılmanın peşinde olduğu için veya ayrılma peşinde olmasa bile sana kendini kanıtlama ihtiyacı hissettiği için ben böyle biriyle beraber olmam
Bu demek oluyor ki, ben önce sana iyi davranacağım ama sonra seni üzecegim ama bunu ben kabul etmeyip sana "seni seviyorum", "aşkım düzelteceğim, valla seni seviyorum gibi yalanlar da söyleyip manipüle edeceğim hı iste o zaman bana inanmayıp kendi kendine beni terket demek oluyor. Uzak durulması gerekir
Sen bunu söyleyene kadar ben bunu hiç akıl edememiştim der engellerim böyle sal*kla sevgili mi olunur ahsjs
Malum ortada beyin yoksunu erkek çok cdvvfhff sayıyla mı veriyorlar anlamadım
Sayıyla verseler bu kadar çok olmazdı yanlışlıkla sıfıra fazla basılmış sanırım
Yeni model bu herhalde. Çok duygulandırdı ne demezsin.. Yüreği yetiyorsa baştan üzmesin.. Onu göze alamamış oduna bak sdfsdfdf 😅
Cvfhbfvfhf sabah sabah çıldırdım enayiye bak ya istese üzmemek için çabalayabilir zor bir şey mi?
Adam olan şu lafla gelmez bacım net
Şundan emin olmalısın ki, bunu diyen tipler de aslında en takıntılı tiplerdir.
Abovvv o zaman kapının önüne koyalım da çürüme yapmasın cdhbg
Üzecek önceden yolunu yapıyor ben sana dedim diyebilmek için
Hissettim bittirmezsem kalbimi içinden geçicek ffbvgjby
Olmaz çünkü yalan söylüyor showmendir kendisi inanmayiniz prim vermeyiniz 😀
Bende fark ettim inanmadım zaten.
Ne biçim sahiplenme durumu?
Erkek dediğin seni üzmeme izin verme ve hiç bir zaman beni bırakma der.
En azından dürüst davranmış ona seviniyorum vfhbfnvg kısaca ayrıl benden ben as@lak bir adamım boşa vakit kaybetme demiş.
Bana daha çok "bir süre takılalım senden usanınca üzmeye başlarım ve sende o zaman beni bırakırsın yani bana bağlanma" demiş gibi geldi.
İnsanı sevdiği üzer başka kime üzülecek insan
Sokaktaki insanı ciddiye aldığım yokki o beni nasıl üzecek
Beni sadece beni seven üzebilir
Bunun tek sebebi ayrılmak istediğini söylemek istememek bence. Cesaretsizliğini iyilik gibi gösterecek kadar da megaloman.
En iyisinden olur hem de bende öyle düşünüyorum hep tabi beni kabul eden kıza derdim bunu ama yok maalesef hiç sevgilim olmadı bu yüzden 🤷♂️
Shdhah bu lafa pek güvenemedim
Vthbfjbfjb bendee
Olmaz demekki üzecek bu kisi ne demek Yanı bu için içini yer insanin
İhaleyi bırakmanın net yolu. Duygusal faşizm.
Üzene kadar geçecek zaman ve seni suistimal ediyor olmasını bi yana bırakırsan, makul
I. bne yer yapıyor simdiden, ben olsam üzmeden koyarım kapiya.
Olmaz, olmazdım da nası yani sen kendini kontrol edemiyor musun?
Onun yerine üzmeyeceğine söz verse daha evla olurdu
ergen muhabbetleri
türk dizilerini fazlaca izlemiş arkadaş :D
Kıyamam ah be vdhvgbc
O kişi ne hayırlı kişidir. Mehdi aleyhiselam dostunu ve eşini kırmaktan gocunanlara mükafatlar vercektir.
Lalalalawgdgbdnnf
Olur hen de çok iyi olur
Sen demesen ayrılmayacaktım sankiii🙄
Uzecekce o ayrılsın
Özgüvensiz demek ki
Zaman kaybı yenisine bak canım
Bencedeee
Bilinçli model
Üzmesin Allah allah
Olur olur, tecrübe işi bunlar
Olmaz..
Olur.