Sizin hakkınız olan bir şey karşısında kovulurum işsiz kalırım diye susar mısınız?

Sizin hakkınız olan bir şey karşısında kovulurum işsiz kalırım diye susar mısınız?

Hayır haksızlığa tahammülüm yok.. Sorun ne ise söylerim baktım konuştuğum halde aynı haksızlık yapılmaya devam ediliyor kimsenin kovmasına gerek yok ben kendim işten ayrılırım.. O fırsatı vermem..
Bu zamana kadar eğmedim.
Hatta yıllar önce bir olumsuzluk yaşanmıştı benim alakam bile yoktu yaşananlarla. Çalışanlara göz dağı vermek adına müdür 10 kişinin çıkarılmasını istedi.
Ben çıkıp ben de 10 kişinin arasında olmak istiyorum böyle bir yerde çalışamam diye karşı çıkmıştım.
Çok uzatmayayım sonuç olarak benim bu çıkışımla müdür aslında çalışanların bir suçunun olmadığını anlayıp usta başını işten çıkarmıştı 10 kişiyi kendi çabalarımla kurtarmıştım.
Böyle bir korkum hiçbir zaman olmadı.
Zarar göreceğimi bilsem de haksızlık karşısında dimdik dururum.
Bu aralar da çalıştığım yerle alakalı sıkıntılar var.
Ama şu anda baş edecek gücüm yok o yüzden şimdilik çalışmaya devam ediyorum.
Ama bu demek değil ki kovulma korkum var!
Sadece boşvermişlik diyelim...
Anladım
Teşekkürler 🌸
Ricalar
Mesele kovulurum endişesi değil. Mesele olay büyümesin diye gözümde büyütmediğim meseleler olmuştur. Bunlara sessiz kalışlarımda hep not bırakırım. Bu defa görmezden geliyorum derim. Bilsinlerki unutmayacağım ve bir sonrasında konuya yapışacağım. Skuneti sağlamasını bildiğim gibi kaos çıkartmasınıda bilirim..
Teşekkürler
Ricalar
Cevap
2Cevap
Susmam.
Haksizliga boyum ekmek Haksizlik yapandan daha gunahtir.. Buyuk konusmak istemem ama Asla susmam Haksizliga tahammul edemem Dogru yoldan ayrilmam Allah baska bi kapi acar..
EĞMEM , eğmedim, diklenirim verilen maaşı bir başka iş yeri verebilir benim yerime kovulduğum yerde başkası çalışabilir. Bunun için susmam
Haksızlık karşısında kovulma ihtimalim aklıma bile gelmez Sezarın hakkı Sezara
Susmam , kovulsam da yutmam...
Hayır eğmem
Hayır eğmem
Soylerim ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?