Kişilik & Karakter Kendinizle konuşur musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Benim genelde kendimle buna benzer bir konuşmam oluyor.🥲 Kendinizle konuşur musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Evet kendi kendime konuşuyorum 1 0 Yorumla
AkhilleusunTendonu Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çok doğru, uçakta da aynı şey geçerli. Çocuğunuz bile olsa yanınızda, önce kendi oksijen maskenizi takmanız lazım ki sonra ona da yardım edebilin. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzel benzetme Yorumla
sddsfsfsa Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ohh hem de nasıl. Bazen sesli konuşuyorum yanımdakiler yanıt veriyor. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 O da güzelmiş. Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Konuşuyorum bu neye işaret acaba hayır mı şer mi aaa ahjds 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Xnkgkg İyi bir şey. Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Her zaman kendimle konuşurum zaten. Bunu sessiz yapmam, kendimle konuşmadığım anlamına gelmez bence. 0 0 Yorumla
Fearless10 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Konusmak değil ama bu hayatı yaşamaktan memnun musun, bir şeyler yap der hep iç sesim🙈 1 0 Yorumla
Odunumsuİnsan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Her zaman çok iyi anlaşırız Ben, Şahsen Bizzat, Kendim hep birlikte 😅 1 0 Yorumla
Teesir Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Genelde planlama yaparken... 1 1 Yorumla Soran +1 yıl O daha çok plan tasarlaması gibi Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kendimle bol bol konuşurum zevk alıyorum 1 8 Yorumla Soran +1 yıl E sen Jokersin bir zahmet Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Deli mı diyorsun bana Yorumla Soran +1 yıl Yoo. Bence insanın kendi ile konuşmaması anormal bir durum. Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl (Takiliyorum beeee Ciddiye alma beni) Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Bu arada bende katılıyorumKendin ile konuşmuyorsan sorgulamiyirsundur Ic düşüncen bile yoktur Yorumla Soran +1 yıl Ben ciddi bir insanım🥲 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Ah be brutüs sen de mi Yorumla Soran +1 yıl 🙂. Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Konuşuyorum ya iyi tanıyo beni 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden acabaa 😄😄 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Hiçbir fikrim yok Yorumla Soran +1 yıl Şakasına söylemiştim🥲 hani zaten kendinsin ya Yorumla aloneenolaa +1 yıl Bende şaka yapmıştımm Yorumla Soran +1 yıl 😅 biraz safdillilik var bende Yorumla aloneenolaa +1 yıl Ahaha olabilir Yorumla
ANGAY Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. ara sıra ama çok sürmez max 3-4 saat 1 2 Yorumla Soran +1 yıl En çok ne zaman konuşuyorsun? Yorumla ANGAY +1 yıl gece bu saatlerde Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Sinirlenince konuşurum. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Utanınca? Yorumla Drakula3584 +1 yıl Yok. Yorumla Soran +1 yıl İyi o zaman Yorumla
mamibeyygeliyor Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Plan yaparken monolog oluyor jfjg 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. Konuştuğum zamanlar olur. 1 0 Yorumla
Biricik8383 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Kendimin sesinden milleti duyamiyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl O bana da oluyor bazen Yorumla Biricik8383 +1 yıl Yaz 1 xperim Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Ben Kendimle Hiç Konuşmam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Konuşuyorum 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Bu zevk kacarmi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kaçmazz Yorumla
_Tazz06_ Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Fayda etmiyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın Yorumla _Tazz06_ +1 yıl Mağlesef Yorumla
yazar_1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bazen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Evet kendi kendime konuşuyorum
Çok doğru, uçakta da aynı şey geçerli. Çocuğunuz bile olsa yanınızda, önce kendi oksijen maskenizi takmanız lazım ki sonra ona da yardım edebilin.
Güzel benzetme
Ohh hem de nasıl. Bazen sesli konuşuyorum yanımdakiler yanıt veriyor.
😂😂 O da güzelmiş.
Konuşuyorum bu neye işaret acaba hayır mı şer mi aaa ahjds
Xnkgkg İyi bir şey.
Her zaman kendimle konuşurum zaten. Bunu sessiz yapmam, kendimle konuşmadığım anlamına gelmez bence.
Konusmak değil ama bu hayatı yaşamaktan memnun musun, bir şeyler yap der hep iç sesim🙈
Her zaman çok iyi anlaşırız Ben, Şahsen Bizzat, Kendim hep birlikte 😅
Genelde planlama yaparken...
O daha çok plan tasarlaması gibi
Kendimle bol bol konuşurum zevk alıyorum
E sen Jokersin bir zahmet
Deli mı diyorsun bana
Yoo. Bence insanın kendi ile konuşmaması anormal bir durum.
(Takiliyorum beeee Ciddiye alma beni)
Bu arada bende katılıyorum
Kendin ile konuşmuyorsan sorgulamiyirsundur
Ic düşüncen bile yoktur
Ben ciddi bir insanım🥲
Ah be brutüs sen de mi
🙂.
Konuşuyorum ya iyi tanıyo beni
Neden acabaa 😄😄
Hiçbir fikrim yok
Şakasına söylemiştim🥲 hani zaten kendinsin ya
Bende şaka yapmıştımm