Kişilik & Karakter Kendinizle konuşur musunuz? Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 67 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Çok sevindim tek deli ben değilim işin ehehehehehehe Güncellemeler1 yıl Mişim Kendinizle konuşur musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Evet konuşurum sürekli sdfdf 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı. Ayıpsın severim canım kendimi gadası 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Evet arada ayna karşısında bunu yaparım ama sonucu pek iyi olmuyor 1 0 Yorumla
pamuss Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yes ne yazik ki sesli sekilde konusuyorum surekli kendimle 1 0 Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Başka konuşabileceğim kimse yok o anlamda. Şimdilik... 1 0 Yorumla
__Meraklı_Serseri__ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 92% 1 yıl Benim arkadaş akşama kadar kendiyle konuşuyor 1 0 Yorumla
BakireTaavuk Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Arada mubabbet ederim. Sarıyo da hee iyiymiş muhabbetim derim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ohoo konuşmam mı özellikle gece laf lafı öyle bir açıyor ki, uykum kaçıyor 😂 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Bazen oluyor illaki 1 0 Yorumla
Dila772 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Sinekle bile konuşuyorum ne kendimi nsjsj 1 1 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl 😂😂 Yorumla
küçüksoğan Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet hatta cevap da veriyor 1 0 Yorumla
Power_MAN Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 776 cevap paylaştı. Gece uyumadan bir sohbet ederim kendimle 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yaparım bazen böyle çılgınlıklar. 1 0 Yorumla
HakanŞahin07 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 392 cevap paylaştı. arada kavga edip gülüşüyozda 1 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tartışırım bile 1 0 Yorumla
Kararsızlıkvar Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 40% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 487 cevap paylaştı. Kendi hatamdan dolayı kızdığım zaman 1 0 Yorumla
portakallıjöle Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl canim kendim baska kimse anlamiyor ki 1 0 Yorumla
BaLLROG34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 41% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Evet arada kendimi mahkemeye veririm 1 0 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yaklaşık bir haftadır sadece kendimle konuşuyorum. 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Evet yalnız kaldığımda her zaman 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Evet kendimi bir ben anlarım çünkü 1 0 Yorumla
LiarProphet Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 739 cevap paylaştı. Kendi yaptığım şakaya gülüyorum 1 0 Yorumla
Cengiz_1977 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 1 yıl Bırak konuşmayı cevap bile veririm🤣 1 2 Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Abooo 🤭😂 Yorumla Cengiz_1977 1 yıl 🤣🤣sen vermezmisin kendine cevap Yorumla
Romantic21 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl İçimde çok tartışırım kendimle 😃 1 7 Yorumla Romantic21 1 yıl Xper yetmedi diye diğer sorulara cevap yazmaadım 🤷♂️ Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Cinsel sorulara cevap vermiyorsun 3 veya 4Xper seviyesine gelmen gerek cevaplanan için Yorumla Romantic21 1 yıl Anladım işte burdan başkada ulaşamıyorum yazamıyorumda normalden sana Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Dmem kapalı ondan Yorumla Romantic21 1 yıl İşte sen yazabilirsin benim x te yetmiyor Yorumla Romantic21 1 yıl Dmye gelmiyor musun Yorumla Lila_rüzgar12 1 yıl Yok kimseyle konuşmuyorum teşekkür ederim Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. arada yapıyorum bunu 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Konuşmayan var mı 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,8b cevap paylaştı. Konuşurum 1 0 Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Her gun 1 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Hayır pek değil 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Nadiren 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet konuşurum 1 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Her zaman 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. deli gibi hem de 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Oo hemde nasıl. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Evet konuşuyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Evet konuşurum sürekli sdfdf
Ayıpsın severim canım kendimi gadası
Evet arada ayna karşısında bunu yaparım ama sonucu pek iyi olmuyor
Yes ne yazik ki sesli sekilde konusuyorum surekli kendimle
Başka konuşabileceğim kimse yok o anlamda. Şimdilik...
Benim arkadaş akşama kadar kendiyle konuşuyor
Arada mubabbet ederim. Sarıyo da hee iyiymiş muhabbetim derim
Evet şu an konuşuyorum
Konuşurum evet
Ohoo konuşmam mı özellikle gece laf lafı öyle bir açıyor ki, uykum kaçıyor 😂
Bazen oluyor illaki
Sinekle bile konuşuyorum ne kendimi nsjsj
😂😂
İçimden konuşurum bazen..
Evet hatta cevap da veriyor
Gece uyumadan bir sohbet ederim kendimle
Yaparım bazen böyle çılgınlıklar.
arada kavga edip gülüşüyozda
Tartışırım bile
Kendi hatamdan dolayı kızdığım zaman
canim kendim baska kimse anlamiyor ki
Evet arada kendimi mahkemeye veririm
Yaklaşık bir haftadır sadece kendimle konuşuyorum.
Evet yalnız kaldığımda her zaman
Evet kendimi bir ben anlarım çünkü
Rutin olarak yaptığım bir seans
Kendi yaptığım şakaya gülüyorum
Bırak konuşmayı cevap bile veririm🤣
Abooo 🤭😂
🤣🤣sen vermezmisin kendine cevap
İçimde çok tartışırım kendimle 😃
Xper yetmedi diye diğer sorulara cevap yazmaadım 🤷♂️
Cinsel sorulara cevap vermiyorsun 3 veya 4Xper seviyesine gelmen gerek cevaplanan için
Anladım işte burdan başkada ulaşamıyorum yazamıyorumda normalden sana
Dmem kapalı ondan
İşte sen yazabilirsin benim x te yetmiyor
Dmye gelmiyor musun
Yok kimseyle konuşmuyorum teşekkür ederim
Evet konuşurum hep😄
arada yapıyorum bunu
Konuşmayan var mı
Tabi ki
Ayneb
Evet.
Konuşurum