Aşırı derecede soğuk kanlıyım hiç panik yapmam korkmam bunda kaza yapan kardeşimin acilin ortasında sedyenin üstünde uyuşturmadan hayatını kurtarmak için yapılan ameliyatında ben kardeşimi tuttum doktor da akciğerini çalıştırmak için kesip ameliyat etti ve hepsini izledim kardeşimi tutup onunla konuştum doktora da ne yaptığını sordum o da garipsemeden yaptığı herşeyi anlatarak ameliyat etti
Evet korurum. Aslında daha da kötüsü normal insanı süründürecek acılara ilk anda tepki veremiyorum. Acı eşiği ile alakalı sanırım. Mesela Fırın ızgarasına elimin üstü yapıştı. Çektim baktım kabuk olan yer kabardı bende yemeğe soğan koyduğum için soğan yapıştı sandım. Bir kişiye bir şey olsa direk odağını dağıtırım ve kontrolünü kaybetmemesini sağlarım genelde.
Ya küçük kaza olayı oldu 1. derece yakınlarıma ben gitmedim gelen abarttı araba altında ezildiler filan diye o korkuttu ckskcjkdx harici umursamam pek😂
Geçmiş olsun. Öyle bir durumda genelde soğuk kanlıyımdır elimi kestiler açtılar içini tendonlarıma kadar izlemiş adamım :D doktor bile şaşırdı :D ilk kez sizin gibi bir hastam oluyor demişti :D
Ya bunlar korkutmuyor da beni de korkutan tek kişi annem onun adını duyana kadar bende sakindi gülüyor hatta telefonla oynuyordum😂yani korkulsa da korkulmasa da başa gelecek bir şey eninde sonunda geliyor
Evet hatta bu konuda ruhsuzum da diyebilirim. Geçen saldırgan bir köpek arkadaşımla yemek yerken yanımıza gizlice gelmiş üstelik beni kokluyor 😱 o an arkadaşım ben kaçıyorum valla dedi kaçtı ben halâ olay yerinde soğukkanlı bir şekilde köpeğe korktuğumu belli etmemek için yavaşça kalkmaya çalışıyorum jxjxjx
Bence bu iyi değil hem senin açından hemde çevre açısından :/ Olaylar yaşanırken daha karmaşık oluyor panikle annemde öyle hemen paniklemeye hazır hatta o ayılıp bayılır da😂
Yok canim ne ice aticaksin, anne olunca bu kafada olmuyorsun biseyleri kurtarmak o andan çıkarabilmek insanlara yardım etmek sana vicdanen kendini iyi ve değerli hissettirricektir 😇
Bazen tepkisiz kalabilmek güzeldir senin açından da anneni aileni korkutmamis olursun soğuk kanlı olmak olgunluguda getirir.. Fevri olmak herzaman iyi olmuyor
Bence de güzel çünkü o an kötü bir şey olmuş ve soğuk kanlı olamak gerekiyor çünkü panik olupda ortayı velveleye vermek işleri daha zor ve kötü duruma getirebilir. Çevremde panik insan çok hatta şoka girenleri tokatlayan bir akrabamız da var😂😂küçük sorunları aşırı büyütüyorlar
Kahkaha atmak o olay üstüne saçma olurdu çünkü yaşadığım olay şeydi en yakın arkadaşım yüzünden 7 yıllık arkadaşım yüzünden tecavüze uğruyordum sanırım bidaha kimseye güvenemiyeceğim 😞
Arkadaşım yüzünden şikayetçi olamamıştım iftara atıyolar bize diye yalan atıcaktı çünkü teşekkürler umarım kimsenin başına böyle bir şey gelmez kimseye güven olmuyo artık.
Tabiki. ama dediğin gibi bi an olur ve savunmasız kaldığımız Anlar olur. ben kan görünce dayanamıyorum. onun dışında yok. ölüm haberi geliyor yok olmuyor