Kişilik & Karakter Size göre dostluklar mı daha önemlidir yoksa arkadaşlıklar mı? Catutigernos Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Size göre dostluklar mı daha önemlidir yoksa arkadaşlıklar mı? Size göre dostluklar mı daha önemlidir yoksa arkadaşlıklar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Dost elbette çok daha önemli ve yakındır kişiye. Benim arkadaşım değil dostum değerlidir 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Dostluklar 1 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Bence insan olup ve de düzgün olan herkes önemli olmalı. Hata yapınca biri önemini az az yitiyor o ayrı😃 1 1 Yorumla Catutigernos +1 yıl Orası öyle tabi büyük bir hata olmadığı sürece insanlar gözümde önemini ya da değerini kaybetmez :D Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Dostluk önemli de dost deyip sahtekarın teki yalancının teki çıkmasındansa çok yakın olmayan bir arkadaşı tercih ederim. 1 7 Yorumla Catutigernos +1 yıl O zaman dost değilsiniz demektir zaten 🙃 Yorumla BanaNeHa +1 yıl Aydınlandım :D Yorumla Catutigernos +1 yıl Çakraların açılmıştır şimdi 🤪 Yorumla BanaNeHa +1 yıl Onlar ramazandan beri kapalı 🤪 üstünde de ramazan dolayısıyla kapalıyız yazıyo Yorumla Catutigernos +1 yıl Acmazsan pas tutar ama olmaz sonra contalarini değiştirmen lazım 🤣 Yorumla BanaNeHa +1 yıl Burası sanayiye döndü 🤪 Yorumla Catutigernos +1 yıl Sanayi bizim işimiz 🤪 Yorumla
ɯǝๅɐๅǝ Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Dostluk daha önemli değil mi? Sen saldın hee. Soru sormak için soruyor gibisin 😝 1 4 Yorumla Catutigernos +1 yıl Ben size soruyorum işte sizin için hangisi önemli diye 🤣 yoo gayet performansim yerinde 😏 Yorumla ɯǝๅɐๅǝ +1 yıl Tabi tabi böyle soru mu olur Yakında annenizi mi daha çok seviyorsunuz babanızı mı diye sorucan🤪 Yorumla Catutigernos +1 yıl bak güzel soru hemen sorayım :D Yorumla ɯǝๅɐๅǝ +1 yıl Sorsana😂 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Ben önemliyim, sonrasinda yanında mutlu olduğum arkadaşlar..Dostluk nedir? 1 2 Yorumla Catutigernos +1 yıl ben sorayım nedir :D Yorumla flaneurx +1 yıl Valla bilmiyorum Yorumla
yigit6443 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Dostluklar tabiki arkadaşlıgın ileri boyutu değil mi zaten 1 4 Yorumla Catutigernos +1 yıl Bakış açısına göre değişir bana göre dostluk arkadaşlık farklıdır. Arkadaş kazık atar ama dostlar kazık atmaz. Dost dert ortağıdir. Arkadaş kendi derdi olduğunda gelir anlatır senin derdin olduğunda dinlemez vs Yorumla yigit6443 +1 yıl Dostluklar arkadaşlıklardan doğar onu demek istedim Yorumla Catutigernos +1 yıl İlla ki arkadaşlıkla başlar sonrasinda tanımaya başlarsın iyi gününde yanında olan kötü günde de yanında mi o zaman görürsün Yorumla yigit6443 +1 yıl Kesinlikle Yorumla
SonDildarbesii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl insanın dostu birelin parmağını geçmez o yüzden Dostluk diyorum ama arkadaş dediğin saç kadar da olabilir 1 0 Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Dostum daha önemlidir. Ama arkadaşım da değerlidir. 2 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Dostluklar. Arkadaşlıklar sıradan bir durum gibi, gelip geçebilir. Dost daha başka. 1 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 933 cevap paylaştı. Dost mu kaldı allasen 1 2 Yorumla Catutigernos +1 yıl Benim kaldı valla seni bilemem :D Yorumla mylfe343 +1 yıl İyi bari Yorumla
KayseridenBey Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Dostluk. 100 tane arkadaşın olacağına 4 tane dostun. 1 0 Yorumla
MertAliKOCA Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Dostluklar, çünkü "Arkadaş vardır huzur verirsin, dost vardır huzur verir." 1 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kediler🙄 1 17 Yorumla Catutigernos +1 yıl Bak döverim seni :D çıkıntılık yapma sorumda :P Yorumla Balhaatunn +1 yıl Yaptım bile çok geç😄 Yorumla Catutigernos +1 yıl Çoktan dayağı hakkettim diyorsun yani 🤣 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Daha ilk kez yapıyorum hem bu başlangıç😂🙄 Yorumla Catutigernos +1 yıl Hahaha bak sen 😱 hayırdır canına mi susadın sen 🤪 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Yoo😄bana uygun seçenekler kullanın Yorumla Catutigernos +1 yıl hahah kusura bakmayın hanımefendi siparişle seçenek hizmetimiz bulunmamaktadır :P Yorumla Balhaatunn +1 yıl Gidiyim o zaman benn🧚♀️ Yorumla Catutigernos +1 yıl nereye gidiyorsun :o Yorumla Balhaatunn +1 yıl Yemeğe açım🙄 Yorumla Catutigernos +1 yıl Ne var yemekte ben de açım 🙄 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Tavuk pilav salata 🙄pilav ve salatayı ben yaptım Yorumla Catutigernos +1 yıl Ooo hamarat hanım tanrı misafiri kabul ediyor musunuz 🙄 Yorumla Balhaatunn +1 yıl tabi🙄tatlı ile geleni iki kez bile kabul edebilirim Yorumla Catutigernos +1 yıl Soğuk baklavamı alıp geliyorum o zaman konum at 😏 Yorumla Balhaatunn +1 yıl Hemen🤤 Yorumla Catutigernos +1 yıl Bekliyorum 🤪 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Dost başkadır. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aradaki fark ne? 1 2 Yorumla Catutigernos +1 yıl arkadaşlıkta tanırsın birbirini gezersin tozarsın ama dostun her zaman yanındadır iyi gününde de kötü gününde de. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman ikiside. Dost az bulunur. Ben geniş çevre seviyorum. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Dost elbette çok daha önemli ve yakındır kişiye. Benim arkadaşım değil dostum değerlidir
Dostluklar
Bence insan olup ve de düzgün olan herkes önemli olmalı. Hata yapınca biri önemini az az yitiyor o ayrı😃
Orası öyle tabi büyük bir hata olmadığı sürece insanlar gözümde önemini ya da değerini kaybetmez :D
Dostluk önemli de dost deyip sahtekarın teki yalancının teki çıkmasındansa çok yakın olmayan bir arkadaşı tercih ederim.
O zaman dost değilsiniz demektir zaten 🙃
Aydınlandım :D
Çakraların açılmıştır şimdi 🤪
Onlar ramazandan beri kapalı 🤪 üstünde de ramazan dolayısıyla kapalıyız yazıyo
Acmazsan pas tutar ama olmaz sonra contalarini değiştirmen lazım 🤣
Burası sanayiye döndü 🤪
Sanayi bizim işimiz 🤪
Dostluk daha önemli değil mi?
Sen saldın hee. Soru sormak için soruyor gibisin 😝
Ben size soruyorum işte sizin için hangisi önemli diye 🤣 yoo gayet performansim yerinde 😏
Tabi tabi böyle soru mu olur
Yakında annenizi mi daha çok seviyorsunuz babanızı mı diye sorucan🤪
bak güzel soru hemen sorayım :D
Sorsana😂
Ben önemliyim, sonrasinda yanında mutlu olduğum arkadaşlar..
Dostluk nedir?
ben sorayım nedir :D
Valla bilmiyorum
Dostluklar tabiki arkadaşlıgın ileri boyutu değil mi zaten
Bakış açısına göre değişir bana göre dostluk arkadaşlık farklıdır. Arkadaş kazık atar ama dostlar kazık atmaz. Dost dert ortağıdir. Arkadaş kendi derdi olduğunda gelir anlatır senin derdin olduğunda dinlemez vs
Dostluklar arkadaşlıklardan doğar onu demek istedim
İlla ki arkadaşlıkla başlar sonrasinda tanımaya başlarsın iyi gününde yanında olan kötü günde de yanında mi o zaman görürsün
Kesinlikle
insanın dostu birelin parmağını geçmez o yüzden Dostluk diyorum
ama arkadaş dediğin saç kadar da olabilir
Dostum daha önemlidir. Ama arkadaşım da değerlidir.
Dostluklar. Arkadaşlıklar sıradan bir durum gibi, gelip geçebilir. Dost daha başka.
Dost mu kaldı allasen
Benim kaldı valla seni bilemem :D
İyi bari
Dostluk. 100 tane arkadaşın olacağına 4 tane dostun.
Dostluklar, çünkü "Arkadaş vardır huzur verirsin, dost vardır huzur verir."
Arkadaş benim için daha çok önemli
Dostluklar dozu daha fazla
Farketmez , takılıyoruz
Kediler🙄
Bak döverim seni :D çıkıntılık yapma sorumda :P
Yaptım bile çok geç😄
Çoktan dayağı hakkettim diyorsun yani 🤣
Daha ilk kez yapıyorum hem bu başlangıç😂🙄
Hahaha bak sen 😱 hayırdır canına mi susadın sen 🤪
Yoo😄bana uygun seçenekler kullanın
hahah kusura bakmayın hanımefendi siparişle seçenek hizmetimiz bulunmamaktadır :P
Gidiyim o zaman benn🧚♀️
nereye gidiyorsun :o
Yemeğe açım🙄
Ne var yemekte ben de açım 🙄
Tavuk pilav salata 🙄pilav ve salatayı ben yaptım
Ooo hamarat hanım tanrı misafiri kabul ediyor musunuz 🙄
tabi🙄tatlı ile geleni iki kez bile kabul edebilirim
Soğuk baklavamı alıp geliyorum o zaman konum at 😏
Hemen🤤
Bekliyorum 🤪
Dostluklar
Dostluk
Dostluk
Dost başkadır.
Aradaki fark ne?
arkadaşlıkta tanırsın birbirini gezersin tozarsın ama dostun her zaman yanındadır iyi gününde de kötü gününde de.
O zaman ikiside. Dost az bulunur. Ben geniş çevre seviyorum.
Dostluklar tabi ki