Çok sıkıcı biriyim ve hiç gidesim yok yakın bir tanıdık çağırdı gel bizde kal diye sohbet muhabbet için ama hiç muhabbet edilesi bir insan değilim zaten psikolojim de bozuk muhtemelen dertlerimi merak ettiği için çağırıyor ama daha ben kendime itiraf edemiyorum bunları cümlelere döküp sana nasıl anlatayım… Nasıl kibarca hayır diyebilirim sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yanlış anladınız kendisi teyzem aşırı yakın değiliz ama uzak da değiliz benden dolayı bir iletişim kopukluğu var o yüzden samimi bir redde ihtiyacım var
İyi gelir muhtemelen ama ben yabani biriyim konuşamam edemem bıktırırım insanı zaten psikiyatri randevusu aldım kendimi ifade etme sorunum var birkaç kere de çağırdı olmadı sap gibi kaldım evde anlatamıyorum napayım e sıkılıyor da o yüzden samimi bir şekilde hayır demem lazım
Samimi bir reddetme şekli işte. Bir işinin olması. Evde yapılması gereken bir iş olabilir. Dışarda bir iş olabilir. Yalan gibi olmasın diyorsan çıkarsın evden kafede parkta bir yerde 3-4 saat kitap okursun
Şimdi şöyle ki yakın akrabalarımın hepsi bilir ki benim evden çıktığım yok yabani biriyim teyzem de bir nevi iyi gelirim umuduyla çağırıyor beni ama ben aklımdakileri kolayca cümlelere döken biri değilim psikiyatristten randevu aldım hatta kendisi birkaç kere de çağırdı sap gibi kaldım evde olmuyor muhabbet edilesi biri değilim o yüzden bir işim var demem pek inandırıcı olmaz gibi
Olabilir deneyeceğim. yürüş iyi fikir de bizim mahalle çok meraklı aylardır evden çıkmıyorum diye kapının önüne çıkmamla pencereden baykuş gibi bakmaları bir olur hem çıksam ne olacak bir tanıdık çıkar lafa tutar hiç kafam kaldırmaz şöyle tenha bir yerde otursaydık işe yarayabilirdi fikrin ama işte neyse sağ ol düşüncelerin için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gelecem de gideceğin gün hasta numarası yap corona belirtileri söyle sonra ay canım koronaysam sanada geçmesin gelmiyim o yüzden de bu kadar basit.
Kafa götürmüyorsa, hiç kendini sıkma. İşkence yapma kendine.
Covid belirtileri olduğunu söyle 😊😊
Buğün müsait dehilim kusura bakmayın başka bir gün görüşmek dileğiyle
Git belki düşündüğün gibi olmaz, iyi gelebilir
İyi gelir muhtemelen ama ben yabani biriyim konuşamam edemem bıktırırım insanı zaten psikiyatri randevusu aldım kendimi ifade etme sorunum var birkaç kere de çağırdı olmadı sap gibi kaldım evde anlatamıyorum napayım e sıkılıyor da o yüzden samimi bir şekilde hayır demem lazım
Bende senin gibiydim psikloga gittim inan kimseye anlatamadigim şeyleri o kadar rahat konustukki ben bile anlamıyorum bu kadar nasıl anlatabildim.
Umarım bende de öyle olur paylaşmak isteyip de paylaşamamak gerçekten berbat bir durum
İyi düşün ,🥰
Yapman gereken bir iş olduğunu söyle
Samimi bir reddetme şekli işte. Bir işinin olması. Evde yapılması gereken bir iş olabilir. Dışarda bir iş olabilir. Yalan gibi olmasın diyorsan çıkarsın evden kafede parkta bir yerde 3-4 saat kitap okursun
Şimdi şöyle ki yakın akrabalarımın hepsi bilir ki benim evden çıktığım yok yabani biriyim teyzem de bir nevi iyi gelirim umuduyla çağırıyor beni ama ben aklımdakileri kolayca cümlelere döken biri değilim psikiyatristten randevu aldım hatta kendisi birkaç kere de çağırdı sap gibi kaldım evde olmuyor muhabbet edilesi biri değilim o yüzden bir işim var demem pek inandırıcı olmaz gibi
Hastalık? Midem bağırsağım kötü vs bunlar da güzel bahaneler. Ve ayrıca evden çık ya. En kötü her gün yarım saat yürüyüş yap
Olabilir deneyeceğim. yürüş iyi fikir de bizim mahalle çok meraklı aylardır evden çıkmıyorum diye kapının önüne çıkmamla pencereden baykuş gibi bakmaları bir olur hem çıksam ne olacak bir tanıdık çıkar lafa tutar hiç kafam kaldırmaz şöyle tenha bir yerde otursaydık işe yarayabilirdi fikrin ama işte neyse sağ ol düşüncelerin için
istemiyorum diyeceksin kısa ve net
Lütfen s. qtirin
Erkekse rahatça reddedebilirsin
Öyle bir şey değil ya teyzem çağırıyor
Sen kim köpeksin mal diyerek
Açıklamayı okumadın di mi
Bu yazdığım herkese söylenebilir
Sq de
Yalnız kendisi teyzem olur
O zamn musait degilim de
Sağol ama gelemem diyerek.
Direk reddedin