Dostlarında, doğada, namazda, kitaplarda, yalnızlıkta, hızda, sakinlikte, denizde, balıkta, rakıda, arabanda, sevdiğinde, vs vs.
Mutluluğun anahtarı nerededir senin için?

Dostlarında, doğada, namazda, kitaplarda, yalnızlıkta, hızda, sakinlikte, denizde, balıkta, rakıda, arabanda, sevdiğinde, vs vs.
Mutluluğun anahtarı nerededir senin için?

Bana göre mutluluğun anahtarı kesinlikle ama kesinlikle huzurdadır. Eğer bir insanın huzuru yoksa mutlu olma ve mutlu hissetme şansı yok. Bu yüzden de dediğim gibi mutlaka huzur mutluluk için şarttır
Anne baba çocuk ilişkileri mutluysa insan huzurlu bir şekilde yaşar,
Sevildiğini bilmek, hissetmek çok güzel bir duygu... sevgi ile yapılan her şey iyi sonuç veriyor🥰
Cevap
13Cevap
Sadece kendisindedir..
Aşkı yaşamak
Bir yıl önce mutlak mutluluğun var olup olmadığını tartışmıştım arkadaşımla. Bu sene başıma gelen olaylardan sonra son 1 yıldır okumadığım psikoloji ekolü kalmadı. Freud, Jung, Melenie Klain, Adler, Pavlov vs... Mutluluğun anahtatını sordunuz. İçgörü ile iç çatışmaların kazan kazan ilkesine bağlanması ve geçmişle doğru şekilde yüzleşme. Sonra dinginlik, huzur ve özgüven geliyor.
Bende çünkü ben mutsuz olursam nereye gidersem gideyim ne yapardam yapayım asla mutlu olamam.
Mutluluğu dışarda aramayın çünkü mutluluk kendi icimizdedir🤗
Müzik , kahve ve giyim kuşam..
makyajımı yapıp özgürce giyinince tüm psikolojim düzeliyor
Dinimde, kuran’da ve namazdadır. Ne yazık ki insanlar şeytanlaşmış 2 kelime bile konuşulmuyor.
Hayallerimin gerçekleşmesi, dostlar ile özellikle denizde geçirilen zaman benim için mutluluktur.
Masumcukların tebessümünde, yaşı benden yaşça büyük teyze veya dedelerle konuşunca, yağmurlu havada yürüyüş yapmak ve şükür ederken vs 😊
Denizde yüzmeyi çok seviyorum. Doğada yürümeyi temiz havayı içime çekmeyi çok severim. İnsan sevdikleriyle mutludur
Bu da sorumu marketteki dolapta mutluluğun anahtarı çikolatalı süttür
Resmideki gibi birde çocuk olucak yanında al sana mutluluk
Sakin kafada..
Mutluluğun anahtarı oğluşum ve annem
Mutsuz edenlerden uzaklaşmakta..
Ben anahtarı kaybettim 🧐
Kalpte sevgi
ailemin yanındadır
Özgürlükte ve sanatta…
yatakta? uyku.. DNXNRNXEHXNENXE
Gerçek aşk ve kariyerde
Huzur insanin içinde olacak mutluluk için