Kişilik & Karakter Umursamazlık seviyene kaç puan veriesin? Birabey Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Değer verdiğim biriyse üstüne biraz düşerim ama onun dışında umursamıyorum pek 😀 Umursamazlık seviyene kaç puan veriesin? Cevapla Sevgi Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Dünya yandığında hani uzaydan bir şey içerek izleyen astronot var ya o benim işte 😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yaniii 😀 ciddi olup olmadığıma göre değişir gerçi burdakliler az değiller 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Normalde 9 verirdim de, bazen 1'e düşüyor.. 😄 0 0 Yorumla
covidgorl Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl kaç üzerinden? 1 3 Yorumla Birabey +1 yıl 10 olsun Yorumla covidgorl +1 yıl kişiye ve duruma göre değişkenlik göstermekle birliktelikte 7.5 tan 8 shdhdh Yorumla Birabey +1 yıl Öğretmen Gibi hssettim 😀 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. 100 üzerinde 90 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dünya yandığında hani uzaydan bir şey içerek izleyen astronot var ya o benim işte 😂
Yaniii 😀 ciddi olup olmadığıma göre değişir gerçi burdakliler az değiller
Normalde 9 verirdim de, bazen 1'e düşüyor.. 😄
kaç üzerinden?
10 olsun
kişiye ve duruma göre değişkenlik göstermekle birliktelikte 7.5 tan 8 shdhdh
Öğretmen Gibi hssettim 😀
Umursarım
100 üzerinde 90