İnsanlarda bilindik ve pek bilinmedik değişik takıntılarda oluyo ama mesela bi diziye ya da filme bi yerde başladıysan o yerde o ülkede bitirmek istemek gibi mesela bu nasıl çözülcek yani çok saçma ama işte
Mesela insanlarda bilindik ve pek bilinmedik değişik takıntılarda oluyo ama mesela bi diziye ya da filme bi yerde başladıysan o yerde o ülkede bitirmek istemek gibi mesela bu nasıl çözülcek yani çok saçma ama işte
Yani bunu senin durdurman lazım takıntının türü önemli değil ne çeşitte olursa olsun çözümü aynı ben de mesela bir şey sayıyorsam ya da bir şey okuyorsam eğer şu zamana kadar bitiremezsem kötü bir şey olacak gibi şeyler diyordum yine de oluyor ama ben artık onu orada bırakıp gidiyorum sonra da düşünmüyorum zaten senin de böyle bir şey yapman lazım ne saçmalıyoruz kimse böyle bir şey yapmıyordur herkes geziyor biz oturup bunlarla uğraşıyoruz 😆
O dediğin takıntının aynısı bendede varda iyi olduğu dönemlerde oldu kötü olduğu dönemlerde ve. Genellikle uyku düzeni ve beslenme etkiliyo iyi uyuyunca daha iyi oluyo uykulu olunca ne kadar az olduğuna bağlı kötü ya da gene iyide olduğu oldu sende nasıl uyku etkiliyomu aynımı sendede
İnsanlarda bilindik ve pek bilinmedik değişik takıntılarda oluyo ama mesela bi diziye ya da filme bi yerde başladıysan o yerde o ülkede bitirmek istemek gibi mesela bu nasıl çözülcek yani çok saçma ama işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Boşvermek lazım tabi ileri düzeyse desktek almak gerek
Desene ciddi misinyahu :)
Yani takıntı dediğin her neyse o şeyden uzak durarak
Peki o şey onu yapmak ya da yapmamaksa yan uzak ya da yakın durmak değilse uygulamaksa
Mesela insanlarda bilindik ve pek bilinmedik değişik takıntılarda oluyo ama mesela bi diziye ya da filme bi yerde başladıysan o yerde o ülkede bitirmek istemek gibi mesela bu nasıl çözülcek yani çok saçma ama işte
Yani bunu senin durdurman lazım takıntının türü önemli değil ne çeşitte olursa olsun çözümü aynı ben de mesela bir şey sayıyorsam ya da bir şey okuyorsam eğer şu zamana kadar bitiremezsem kötü bir şey olacak gibi şeyler diyordum yine de oluyor ama ben artık onu orada bırakıp gidiyorum sonra da düşünmüyorum zaten senin de böyle bir şey yapman lazım ne saçmalıyoruz kimse böyle bir şey yapmıyordur herkes geziyor biz oturup bunlarla uğraşıyoruz 😆
Haklısın he gerçekten ve güldüm hiç gülüceğim yoktu 😁
O dediğin takıntının aynısı bendede varda iyi olduğu dönemlerde oldu kötü olduğu dönemlerde ve. Genellikle uyku düzeni ve beslenme etkiliyo iyi uyuyunca daha iyi oluyo uykulu olunca ne kadar az olduğuna bağlı kötü ya da gene iyide olduğu oldu sende nasıl uyku etkiliyomu aynımı sendede
Ne demek efendim her zaman buradayım şaklaban olarak
Yorum için teşekkürler
Rica ederim yardım edebilseydim mutlu olurum
Az çok yardım ettin bile ve çok teşekkürler
Sevindim rica ederim
nasıl bir takıntı
Boş ver ya da yani söylemek istemiyom ama teşekkürler yorum için
Yapmaya yapmaya. İlkinde rahatsız eder ama zamanla alışırsın.
Anladım çok teşekkürler peki bu arada sende var mı hiç yad varmıydı bi takıntı
ha benzer şeyler bende de vardı hatta hala var böyle garip takıntılarım ama hafif boyutta. Dediğim gibi yapmaya yapmaya unutursun.
Unutursun demeyelimde aklına gelir heralde ama artık alıştığı için sorun olmaz sıkıntı gihisseymezsin ya da sorun olmaz yani deme
Sıkıntı hissetmezsin demek istedim
Unutursun niye unutmayasın? Ama sıkıntı bu sefer başka bir takıntı oluşturman. Bunun altında kaygı olabilir. Esas sebebe yönelmek asıl çözüm.