Banyo yaparken gözlerimi kapayınca cinler gelecek diye korkarken aynı zamanda gözlerimin içinde korkunç bir yüz canlanıyor.
Cevabın nedir?
Bunun psikoloji ile alakası yok. Sendeki en ufak zaffı, Cinller ve İfritler' ıssız yerleri uyğun bulurlar. Banyo, Tuvalet, Karanlık ve Issız yerler onların Mekanları ve Bulunduğu noktalar'dır. İzlediğiniz film'lerde buna dahildir. ( Sinyal'i Kapatmayı bilmiyorsan :) radyo ve Televizyon değildir. tabiki Dabbe, veya benzeri Film'leri pekde izleme'ni önermem Konumuza gelince. Gözleri'nin içinde Siyah bir Duman içinde Bir insan Başına benzer, Yüz'mü Yoksa Gözlermi. ( Cin Suresi'nin Son 2 ayetini ve Ayetel Kursi'yi Okumanı ve Ezberlemeni Öneririm.
Kısa bir Not: Bunları yaşamayan Ancak Şaka ya da Bakırköy Hastası veya Uyuşturucu Bağımlısı Sanabilir bu tip İnsanları.31 Yorumla
Soran+1 yılAynen :)
En İyi Cevaplar
yaygın bir şey, kültürel motiflerden ileri geliyor, gece banyoda inler cinler gelir masallarından tut da kıçıkırık hollywood filmlerindeki duşta hunharca işlenmiş cinayetlere kadar pek çok şey bunda etkili.
fonksiyonel vaziyetini çok bozuyorsa, hep kısacık duşlar alıp kaçınıyorsan bir terapiste gitmeni öneririm. onun dışında exposure denemek de mantıklı. gözlerini kapatıp uzunca bir süre dur, ellerinle etrafı yoklayıp civardaki şeyleri tanı, hiçbirisi senin banyondaki şeylerden farklı değil bunu gör. karanlıkta duş alarak da deneyebilirsin bunu...23 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
Soran+1 yıl:))
Tuvalet ve banyoda daha cok olur kafir cinler. sana vesvese veriyorlar. besmele cek surekli destur diyerek banyoya tuvalete gir. kapi esigindn girerken destur de. eüzibillahi şeytanirraciym de. yazilis olarak yazamadim kusura bakma bunlari bana haciya gitmis olan anneannem soylemisti. bndede uyumaya calisirken oluyor bazen. heleki aklima gelirse artk bigin iyice dua edop uyuyam. Vesvese cok kotudur unutma.
10 Yorumla
Diğer konusunda 640 cevap paylaştı. tek değilim sevindim yani :D
1128 Yorumla
Soran+1 yılBiz bir mucizeyiz.. Hadi evlenelimm
Soran+1 yılAma cok ortak noktamiz var.. bananee bananee yaaa
Soran+1 yılPardon bacimm. enisteye selam saygilar hadi optum bay
Soran+1 yılTamam :)
Soran+1 yılYa bosver onu gel ya
Soran+1 yılTobe ya takmak filan bacim ayip. tamam sen git yoksa iş kotuye kacacak
Soran+1 yılYaa saka yaptim be abla :))
Soran+1 yılPeki :(
Soran+1 yılYaaaa :)))) haha
Soran+1 yıll*n valla uzuldum. sanki gercek ablammissin gibi his oldu icimde. bir de bakion gercek ablam ashdklskags
Soran+1 yılYas kac? ben 18
Soran+1 yılTamam ablam isim ne senin? :))) dur ya ablam gibi hissettim yeminle :) ozelden mesaj atimmi ablo
Soran+1 yılGökçe abla ben murat tanistigima memnun oldum :)
Soran+1 yılRica ederim ablamm :)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
68Cevap
+1 yılIslam alimleri banyoda çıplak vaziyette cok fazla durulmamasini tavsiye ederler
senin bahsettigin izledigin bir filmden veya duydugun bir hikayeden etkilenmede olabilir
gercektede bu tarz bir seyle karsilasmis olabilirsin
Her iki ihtimalde seni rahatsiz etmiş anlasilan bu sorunu gidermenin psikolojik boyutu cok fazla takinti yapmaman
dini boyutu ise Nas ve Felak dualarini okumandir01 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah hacım.
O korkuyu içine yerleştiren sensin dolayısıyla bununla alakalı şeyleri direk buna bağlıyorsun. Üstüne düşmezsen zamanla geçer. Korkmadığına kendini inandırırmalısın. Mesela banyoda önce yanında biriyle sonra yalnız bir süre gözleri kapalı durabilirsin. Korkularının üstüne gitmen demek istediğim. Küçükken biri korkuna sebep bir şeyler mi anlattı aceba? Felak Nas surelerini de çokca oku.
10 YorumlaTuvalet banyo gibi ve çöplerin yığıldığı yani pisliğin olduğu yerde cinler bulunur. Bu yüzden tuvalet banyo gibi yerlere girerken sol ayakla girip besmele çekmekte oldukça fayda var. Allah izin vermedikçe sana dokunmazlar ama sen besmele çekip gir Allah'ın izniyle bir şey olmaz :)
NOT: Cinlere inanmıyorum diyen arkadaşlar. Müslüman değilseniz Müslüman olmadığınızı belirtin de bilelim yani. Kur'an'da ayetlerde geçiyor cinler. Eğer cinleri inkar ederseniz Kur'an'ı inkar etmiş olursunuz.15 Yorumla
Soran+1 yılNe alakasi var yaa. amaaannn sizde varya yok tuvalaette yok burda. O zaman gotumuzde de cin var orada boklu
Soran+1 yılYoghhhhh mk
- +1 yıl
Senin gtün bokluysa bilemem. Biz temiz insanların dostum ;)
Soran+1 yılAranan aynştayn bulundu mk haha
+1 yılBende burda yaşıyorum ve sürekli yaşıyorum nerdeyse bir ara şüpe dahi ettim kendimden korku filmi izlemek vesvesenizi kuvvetlendiriyo hepimiz insanız ve bu nefisle yaşıyoruz kesinlikle inançınız zayıf olmasın her zaman kalben dua edin süreler okuyun ama bunları kalben okuyun şunuda unutmayın hiçbirşey Allah'7n kudretin büyük değildir çok caresiz hissettiğinizde olmıcak düşüncesine kabıldığında la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim diyim ki kuvvet gelsin Allah tan başka hiç birşeyden korkmayın ana baba büyükler hariç bunların hep ya merak ettiğin şeyler etkilendiğiniz için içinizin daralmanıza ve korkmanıza sebeb olur ya da inancınız eksik olduğundan Allah'a inanıyorum demekle inanmış olmuyosunuz kalbinizden hissediceksiniz aşk olmak gibi düşünün kötü bişey olduğunda nasıl kalbimiz açır ordan hissediceksiniz Allah bütün kullarını sever yeter ki sen ondan vazgeçme.
01 Yorumla- +1 yıl
Pardon Allah'ın kudreti herşeyden büyüktür
+1 yılAynı şekilde ben de yaşıyorum bu durumu, bunu yaşayan bir kişiden duymak istersiniz diye düşündüm... Ben küçükken (13 yaşımdayken) korku filmi izlemeyi çok severdim. Özellikle cinli olanları. İzlerdim gece uyuyamazdım ve hep annemin yanına giderdim. Aslında pek gitmek gibi de sayılmazdı, telefonumla arardım çünkü koridora çıkmaya korkardım, çıktığımda arkamda bir şey var gibi gelirdi. Genellikle aklımda kurkuladığım bu şey ise insan gibi ama simsiyah olurdu. Her neyse konuya dönelim; banyodayken saçımı şapmuanlarken su döktüğümde gözlerimi kapattığım anda içimde çok kötü bir his daha doğrusu bir korku olurdu. Gözlerimi kapattığımda sanki yakınlarımda bir cin ya da şeytan var gibi hissederdim... Böyle olmasının sebebi cinlerin bize vesvese vermesinden kaynaklanıyor. Korkunuzu dindirmek için şu sureleri okuyabilirsiniz;- Ayetel Kürsi- Nas- FelakAyrıca Destur çekip eüzi besmele çekebilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir 😊
00 Yorumla
+1 yılBu tarz şeyler her insanda az çok olmaktadır. Bu konuda psikologa gitmek bazen ters tepebilir. Ama tabi ki gitmekte daha doğru bir davranıştır. İnanç sahibi kişiler için makalelerimi önerebilirim. Google de "Engin Dinç Cin, şeytan ve sıkıntılardan kurtulmak için okunacak dualar" olarak aratırsan bulursun.
01 Yorumlaonlar orda olur genelde, o yüzden okuyup öyle girin ve fazla durmamaya çalışın, banyo ve wc de çok zaman geçirmek unutkanlığı ve onların musallat olmasını kolaylaştırır. göz meselesi bende de var, yatağıma yattığımda da oluyo. izlediğimiz filmlerden de etkileniyoruz bence
02 Yorumla
+1 yılPsikolojıkmen olan bırşey bır ara banada oluyodu şampuanlanırken tırsıyordum onun sebebı cok dusunmek her an gelıceklermıs gıbı hıssetmek bu uyurkende sıkıntı olabılır ama zamanla atlattım ben Korkularınla yuzleşmedıgın surece ataltamassın kapat gozlerını bı bakalım nolcak
11 Yorumla
Soran+1 yılYanii :))
- Diğer konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılTamamen kendi beyninde yarattğın bir düşünce arada banada oluyor şarkı açıyorum öyle unutuyorum :D
27 Yorumla
Soran+1 yılOoooo bekledigim kisi geldi :)
Soran+1 yılNaber kiz nabion?
- +1 yıl
Adın kim senin :D
Soran+1 yılPardon da adın kim senin derken? :))))
- +1 yıl
Tanışıyormuyuz yani türkçesii. ^^
Soran+1 yılTanışmıyoruz ama tanışmış gibi yapıyoruz :)
Soran+1 yılBen seni tanıyorum ama sen beni tanımıyorsun.=)
o zaman sende korktuğunda tam gözlerini açmak ısterken kendını zorla 5 sanıye falan daha kapalı tut sonra aç göreceksın bişey olmadığını kendını korkuttugunu. 'Tabı bu banyoda cinler falan yok dediğim anlamına gelmesın, en cok oldukları yerdır banyo ve tuvaletler ama şunu da aklından çıkarma Allah istemedıkten sonra kılına dahi hiç bir canlı dokunamaz'
08 Yorumla
Soran+1 yılAllah istemesin diye ne yapcam
Soran+1 yılAllahtan korkmayiz biz allahi severiz.
Soran+1 yılYav * kardes. o zaman ateistlere de olurdu. cok hurafesin. beni korkutmaya calisma. allahla arama girme. kuranin ne oldugunu da ogretme bana.
Soran+1 yılAllahtan korkacak kadar salak degilim. onu severim niye korkum. mantikli ol la az
- +1 yıl
:) bak sana ayetin adını söyledım ben değil KUR'AN soyluyor bı aç oku ayeti. ki ben sana Allah'ı sevme de demedım. seveceksin ama korkacaksın da :) ne demek ıstediğini anlamayınca sana yardımcı olmaya çalışan birine böyle fitne mi yaparsın (cok hurafesin. beni korkutmaya calisma. allahla arama girme. kuranin ne oldugunu da ogretme bana.) :) bak hep böylesınız oğlum benı tartışmaya cekıyosunuz da cekıyosunuz. :) ayeti oku ve artık cevap yazma anlamadıysan da yazdıklarımı bir büyüğüne okut o açıklasın ne demek ıstedğimi. ıyı geceler.
Soran+1 yılAllahi seversem gunah da islemem.
+1 yılBende vardı bir ara , bir ara cesur taklidi yapayım dedim , yaptım hala cesurum :D
21 Yorumla
Soran+1 yılHahha :)
Diğer konusunda 909 cevap paylaştı. Banyoya girerken melis18181 in dediği sureleri ve duaları okursan en son çarpılırsın söyleyim...:D
Öncelikle Eüzibesmele çek ve kapıdan içeri gir... Sonra gözlerini kapama çünki banyodaki lamba gözlerini alıyor ve sana yükselme geliyor, Kendini mutlu hissederek şarkı söyle ;)00 YorumlaDeğerli kardeşim. Banyoya girerken sol ayağınla gir ''Bismillah''de. Bismillahirrahmarirrahim değil bak. Bismillah diyeceksin. Bir de ''Allah'ım bütün şerli ve şerlilerden Sana sığınırım''de. Hiç birşey olmaz Allah'ın izniyle
05 Yorumla
Soran+1 yılNe alakasi var sol ayakmia yik sag ayakmis
- +1 yıl
Bu sorun aynı annen mi baban mi gibi olmuş
İzlediklerinizden, düşündüklerinizden kaynaklanıyor olabilir.
Dua edip girin banyoya. Şeytandan korunmak adına Kafirun suresini okuyun.
Allah'ın izniyle rahatlıkla yaparsınız banyonuzu.12 Yorumla
Soran+1 yılThanks lady
Çünkü senin ayni anda hem seni korkutan hem de seni teselli eden o sirin beynin sana oyunlar oynuyor bunu fark etmek coo da zor olmamalı.
Beynini cin safsatalariyla doldurmussun sacmalama120 Yorumla
Soran+1 yılPeki dostum sağol.
- +1 yıl
herşey safsata bir bilim dogru dmi
- +1 yıl
sana bazı şeyleri göstermek isterdim bu musallat yasayanlarla ilgili ama neyse'' Deki : Hakka Allah iletir' Yunus 35
Soran+1 yılArkadaslar bu psikolojik birsey sanirim.
Soran+1 yıl@pumpkinnn her şey bilim değildir. Din aslinda bir bakimdan duygusal bir yondur. Bilim ayridir.
Soran+1 yılSen ve senin gibiler o kadar ahmaksiniz ki kendinizi cok akilli zannediyorsunuz ama aslinda hicbirsey degilsiniz.
Soran+1 yılTabi canim tabi hadi yavastan uza sen. Olmayan seyin varligina inandirmaz bilim diyorsun da olmadigini nereden biliyorsun? Elbette ki cin olaylari yasanmistir. Cevrendeki bunlarin kanitina cok ispat var az arastir.
Soran+1 yılDaga cocuk oldugun belli az oku.
Soran+1 yılO senin yasadigin kafayi varya ben 50 defa yasadim en az. Git buyu sonra gel.
Soran+1 yılBuyu de bu dediklerine guleceksin bak :)) hahha
Soran+1 yılPsikolojik bir durum bu. Cinle alakasi yok. Korku filmlerinin etkisi de senin gibi bir ahmak daha buyuyememis biri bana gelipte masal anlatamaz. Once git biraz o zekani gelistir sonra gel.
Soran+1 yılLiseli seni
Soran+1 yılHahahhahahhahahahha
+1 yılbanyoya girden ayetel kürsi felak ve nas suresini oku banyoda müzik dinle demişler ama sakın bu hatayı yapma bnyoda ve tuvalette müzik dinlenmez birde hemen işini halledip çıkmaya bak
02 Yorumla
Soran+1 yılAbartma
- +1 yıl
bende korkuyorum ama dua okuyunca korkum geçiyor abartma dediğine göre o kadar da korkmuyosun demektir.
Onlar zaten ordalar korkmana gerek yok aklına getirme onları çok düşünmen çağırmana neden olabilir kardeşim sen yinede işin ehli bir hocaya danış çok ciddiyim bu konularda birtakım şeyler yaşamış biri olarak söylüyorum
00 Yorumla
+1 yılAklınıza cin diye birşey geldimi boku yediniz çünkü artık kafanızda kurgulanmaya ve korkmaya başlıcaksınız benim aklıma hiç gelmez aklıma şampuan reklamındaki rahat ve mis gibi banyo yapan kız falan gelir tel çözüm AKLINIZA GETİRMEYİN
00 YorumlaDikkat!!!
üstünüzü çıkartırken kapıyı kapattıktan sonra koruyucu melekler dışarıda sizi bekler. yalnız sadece sen kalırsın.
lay lay lom yaparsan onlar kokundan anlarlar...
gece geç vakitlerde banyo yapmaktan vazgeçin.00 Yorumlabiz yan komsu 35 yasında hayla gozu acık banyo yapıyomus senınle aynı durum yuzunden bence psıkologa gıt
01 Yorumla
Soran+1 yılAhjalanakasjddlajshdla
+1 yılmusallat yasıyo olabilirsin. ne zamandır böylesin? bunun basladıgı günlere bir dön ve düşün hangi büyük günahlar islemissen tevbe et
06 Yorumla
Soran+1 yılBüyük bir günahim yok sadece bilincaltimdan kaynaklandigini dusunuyorum.
- +1 yıl
bunun haricinde gece rüyalarda korkmalar yasıyo musun? kedi yılan goruyo musun sık sık
Soran+1 yılHayir ya sadece banyo yaparken. O da korku filminden galiba.
- +1 yıl
evet filimler etkiliyor şeytana hizmet ediyor filimler aciz yaratıklardan insanların Allah'tan korkar gibi korkmalarını istiyorlar buda korkuda şirke giriyor.
Soran+1 yılAynen. Oysa ki allahi sevip seytan ile mucadele etmemiz lazim.
- +1 yıl
bana özelden yazar mısın kardesm
- Diğer konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yılAyetel Kürs-i candır okuyun hepsi gider ;) Manasını okursanız demek istediğimi anlarsınız ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılHmm
+1 yılkuruntu yapma eğer akşam banyo yapıyorsan cin vs vs şeyler aklına gelmesi normaldi aklını karıştıran varlıklar var şeytan gibi sen dua etmeyi unutma o gibi durumlarda
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah hem seytani yaratiyo hem de dua ettiriyo nasil l*n bu dunya
- +1 yıl
bunları sorgulamak bize düşmez
Soran+1 yılSacmalik
Bilinç altına öyle yerleştiği için. Gözlerin görmediğinde kendini savunmasız hissediyorsun. Sürekli seni birilerinin izlediğini düşünüyorsun vs. Psikolojik bir durum.
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılYoo o cok eskidendi
+1 yılVesvese veriyorlar sana içinden şarkı söyle kafanı bir şekilde dağıtmaya çalış
06 Yorumla
Soran+1 yılSagol guzelim
- +1 yıl
:))
Soran+1 yılNe yaa guzelsin. abaza degilim. cok acik sozluyum. agresifim. komplekstimmm. kodummu oturturum :)
- +1 yıl
hahaha :D bu arada iltifatın için teşekkürler
Soran+1 yılRica ederim :))
- +1 yıl
kanka allah için başka kapıya yallah ya kızlara yürümüşün bildigin ya
Ben de çok yaşarım o mevzuyu. Vesvese veriyorlar işte sana.
06 Yorumla
Soran+1 yılKim veriyomus?
Soran+1 yılNiye cinler var niye bu dunya var lanet olsun cok sacma
Soran+1 yılBu dunya sır işi. Allah mi var yoksa yok mu bunu bile bilmiom la
+1 yılİzlediğin Korku Film'lerinin bilinç altına yerleşmesinden.
Gözlerini kapadığında sanki bir katil ya da bir cin arkadan sana saldıracakmış gibi korku
ya da cin ve perilerin musallat olacağı korkulu hikayeler...00 Yorumla
+1 yıl01 Yorumla
Soran+1 yılHahahhaha biliyodum bunuu
Allah canını almasın emi. Yatamıyacam sonra böyle şeyler yazmayıın :(
13 Yorumla
Soran+1 yılPardon giz
- Diğer konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim din korkuyu beraberinde getiriyor merak etme banyoda sseni yiycek birşey yok cinler şeytanlar tuvalette olur gibi sacmaliklardan bu haldesin.
014 Yorumla
Soran+1 yılYok korku filmlerinden
- +1 yıl
Merakbetme evin dubleks değilse gelmiyorlar inlar bile nereye gireceğini biliyor : D
Yok kardeşim yok cinde yok şeytan da yok kasma bosuna.
Soran+1 yılDin korkuyla insanlari cekiyo zaten
Soran+1 yılAteistmisin deistmisin
- +1 yıl
Ateist
Soran+1 yıll*n olum size soru soracam la :)) la olum bu evrende hersey duzgun yaratilmis. elimiz kolunuz dogru. la olum tanri nasil yok mk
Ben deistim ama- +1 yıl
Herşeyin bir başlangıcı bir yaratıcısı oldugu fikrini kabul edersen tanrınında bir yaratıcısı oldugu düşüncesi doğar bana bunu açıklayabilrimisin peki :)
Soran+1 yılBak kanka tanri varmis taammi simdi. Bu tanri en buyuguymus. yani bu tanriyi yaradan yokmus. Zaten cogu dinde de boyle. Ama la olum sizde herseyi inkar edionuz la. Hadi o yobazlara iyi edionuz ama allah var bak. Allaha inanmayan yancak diye bise de yok. Bak bu kurani degistiridler bence yoksa iyi bir kitap
- +1 yıl
Ahahaha saçmalamalardasın dostum gülerek okudum :)
Soran+1 yılYok. aen sacmaliyob
- +1 yıl
Bana şunu açıkla herşeyin bir yartıcısı varsa evrenin, denizlerin, insanların, tavukların peki tanrı nasıl var oldu bir andamı cıktı ortaya yoksa sonsuzdan beri ordamı peki ordaysa yaratıcısı yoksa o zaman evrenin neden bir yaratıcı olması gerekiyor belki oda sonsuzdan beri ordaydı yok degildi dersen o zaman ya tanrınında bir tanrısı var ya da tanrı dogdu :)
Soran+1 yılBunu tanri kitaplar yollayarak aciklamis ama. Siz de herseye ya ordaydi ya degildi. icinizde evrene karsi bir inanmama hissi var. Sana adam allah tek yaratici diyor sen diyosunki belki onu yaradan da vardir. he * he onu yaratanda var. nerden buluyonu bole ergen sorulari. sorgulamaninin da bir zamani var mk
- +1 yıl
Tanrı kitapmı yollamış dünyaya bunu kanıtla peki hani ateistler birşey kanıtlayamıyor ya :D
Allahın gönderdigini gene aynı kitaba bakarak açıklıyorsunuz ya kitapları arap bedevilerinin yazdıgını söylersem bana ne diyebilirsin cevap veriyorum bir b*k diyemezsin apışıp kalırsın :)
Peki sen kuranın 7 tesvirinin oldugunu ancak hz. osman zamanında gene bu müslümanların birbiri üzerinde üstünlük kurmak için kendi tesvirlerinin daha iyi oldugunu söylediklerini mezhepler gibi düşün bunun üzerine hz. osman kuranın 7 tesvrini 7 alime yazdırıp 1 ini ( işine en çok geleni ) seçip diger 6sını yaktırdıgını biliyormusun desem gene apışıp kalırsın bu bilgiyi git camideki hocaya sor dogrulugunu o söylesin sen benim dediklerimi yorumlamıyorsunki sana göre ben yanlış yoldayım sen beni allaha inandırmaya çalışıyorsun gittikçede saçmalıyorsun canım kardeşim o nedenle bu sana son cevabım olucaktır biraz ilim irfan ögren bence sonra gel sabahlara kadar tartışalım :)
Soran+1 yılBak kanki ben kurandaki herseye inanmiom. Hz omer osman sevmem pek. peki bu kuran degistirilmeden once icindekiler iyi ve aciklayici olsaydi o zaman dusuncelerin farkli olur muydu?
Aynisinin tipkisi bana oluyor sampuani durulatken bile kapatmiyom korkudan :D
12 Yorumla- +1 yıl
ahahah bndenmissin sende az once banyo yaptim sampuan gozume kacti genede kapamadim gozumu:))
+1 yılFobin var. Bence bunu başkalrına anlat rahatlarsın, konuşa konuşa çözülür
01 Yorumla
Soran+1 yılTemam sagol lo
+1 yılböle şeylere takılma bir b*k olmaz. sen 2 ayaklı mahluklardan kork
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik bunlar hep izlediğimiz filmlerden dolayı :)
01 Yorumla
Soran+1 yılDogru
benim gozumde canlanmiyoda biri gelicekmis gibi hissediyorum psikolojik sanirim 😊
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen :)
Bende korkarım çünkü küçükken biri bana cinler falan hep öyle yerlerde olur demişlerdi. O günden beri böyle sessizlik olunca falan ürperiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılAynwn
+1 yılBenimde oyle oluyo yaaa offff :D
12 Yorumla
Soran+1 yılbir bira icek gel ya
- +1 yıl
ulan bacım çocugu bira ile ne alakası var
Şortla banyo yap. Bide banyoya girmeden ayetel kürsi oku. Hiç bişeyin kalmaz.
16 Yorumla
Soran+1 yılLa şhort ne alaka bsjsjsbs
Soran+1 yılHsjhjlgafu
Soran+1 yılYa bir get
- +1 yıl
Sen şortla mi banyo ediyon
korkarsan işler kötüye gider varlıklarını bileceksin ama korkmicaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılYanii kim ulen onlar gelin l*n shjslshsjs gaza geldim
+1 yılCinler nere de diye sormuşlar, iğne atsan yere düşmez. :D
03 Yorumla
Soran+1 yılNe demek * bu
- +1 yıl
Yani cinlerin sayısının bizden daha fazla olduğu kesin :) https://www.youtube.com/watch?v=fPXc0y3s9Ao izle kardeşim belki bişeyler öğrenirsin :)
Soran+1 yılYoghhh mk
Muzik ac sesli sarki söyle kafani dagat düşünme bunları
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Ahahsa kafanı öyle şeylerle meşgul etme, başka şeyler düşün. Şarkı falan soyle
03 Yorumla
Soran+1 yılBugün okullu olduk, sınıfları doldurduk. Sevinçliyiz hepimiz yaşasın okulumuzz. Ahalsakhahsjsksh
Soran+1 yıl:))))
Diğer konusunda 335 cevap paylaştı. Bu kesin cin belirtisidir çok net bir şekilde. İzin ehli olan birine görünmen gerek. Sakın medyuma falan gitme
01 Yorumla
Soran+1 yılKimseye getmem
Aynı durum bana da oluyor sanki hemen gözümü yıkayıp açasım geliyor ve öylede yapıyorum sana birşey söyliyim mi bence suçluluk piskolojisi :P
08 Yorumla
Soran+1 yılNe? ben bir suc islemedim. Yapmayin riza baba
Soran+1 yılTamam keke sakin ;)
- +1 yıl
ne kekesi layn :D Türküm olm ben orjinal manav Türklerindenim ona göre ;) sen beni dinle milletin dediğini yapma müzik falan dinleme banyo / tuvalet gibi ortamlarda. Aklına öyle abuk subuk şeyler geldikçe konu değiştir başka birşey düşün seni korkkutmasına izin verme o şeyin.
Bitane film vardı ondan sonra oldu bnde * :D hangi filmdeydi o kadı nsaçını yıkarken bir el çıkıyodu arkasından :S ondan sonra sinirlerim bozuldu hep aklıma geliyo
Soran+1 yılSanki biz kurduz mk gajalsksgs l*n aynen mk bende de oyle basladi.
Soran+1 yılTamam panpa asfghkll
Gizli Üye(36-45)+1 yılBanyoya girmeden önce felak, nas surelerini oku. Ardından ayetel kürsiyi oku öyle gir banyoya.
06 Yorumla- +1 yıl
kardeşim sen git öksüzü kakıstır kötü davran sana o yüzden bir şeytan musallat olsun sen banyoya girerken euzu cekmen seni korur mu sen zaten şeytanlaşmıssın? ancak tevbe etmen gerekir
Cevap sahibi+1 yılKimseye rabbim izin vermedikçe varlık kolay kolay bulaşmaz. Her şey cinlere yorulmamalı.
- +1 yıl
bende zaten sana baglı dedim sen gitt annene tokat at sana o yüzden şeytan musallat olsun sabah aksam euzu cekmen korur mu sen zaten şeytanlasmıssın? Anneden helallik alıp tevbe ediceksin ancak öyle rabbim affederse o şeytandan kurtulursun
Cevap sahibi+1 yılHer kötülük yapıldığında bulaşmaz varlık diyorum ben de sana yani. Verdiğin örnekler hep kötülükler üzerinden. Günümüzde daha beter kötülük yapan insan var ve bulaşmıyor onlara varlık neden? Çünkü rabbimiz demek ki izin vermiyor.
Soran+1 yılDoğru demiş.
Soran+1 yılAlakasi yok izledigim korku filminden simdi hatirladim.
Kafayı onlara takarsan olur normal yani ama öyle bisey yok diyip kendini şartla ve destur bismillah diye gir banyoya
00 Yorumlakardesim bana bir mesaj atarmisin yardimci olmak isterim
011 Yorumla
Soran+1 yılBosver
Soran+1 yılCok sorguluyom. en sonunda gibi yicemm mk
Soran+1 yılHayie. tanriyi sorguluyom. bu dunyayi sorguluyim insanlari sorguluyom ve asosyalim
- +1 yıl
Bende sorguladim hakk yolunu buldum. Zaten sorgulamadan dini yaşamak bana hosnut gelmez.
Soran+1 yılBilmem ki
Suyun ayarını kaçır onu ayarlamaya çalışırkan zaten aklından çıkar o
01 Yorumla
Soran+1 yılHaaaaa
+1 yılBir ara bende de oluyodu böyle bir şey :D Böyle bir şeyin olmayacağına inandırman lazım kendini
01 Yorumla
Soran+1 yılInandirdim
aynı duyguyu bende yaşıyordum şarkı söyle müzik aç dikkatini dağıt
11 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
Hacı bendede oluyo tam kafami sampuanlamis durluyom gozlerimi kaptirken aklkma geliyo veya yuzumu yikarken gozlerim kapaliyken oluyo amuna goyim bole isin
00 YorumlaBanada önceden cok oluyodu bence herkeze olmuştur ama geciyor zamanla atlatırsın
00 Yorumla
+1 yılbir nedeni varda :D sonra hurafe filan diceniz hiç uğraşamam
00 YorumlaCinler banyo yaparken seni izliyo tahrik oluyo :D takma psikolojiktir ya:Dgaha
01 Yorumla
Soran+1 yılSen espiri yapma hiaaaaaa :)
+1 yılbazen bendede oluyor o. Gece yatarkende öyle gözumu kapatınca birşey çıkacakmıs hissine kapılıyorum ve korkuyorum bazen. piskolijik bişey
00 YorumlaDiğer konusunda 2b cevap paylaştı. Bilinç altında olur bende kısa zaman da onları düşününce ve film izleyince oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya
+1 yılBen gusul alırken korkmuyorum. Çünkü temizleniyoruz.
06 Yorumla
Soran+1 yılNiye yikanirken siciyoz mu? Zghakaksbsh
- +1 yıl
Yav demek istediğimi Anlatamadım :)
Mesela ben banyo yapmadan önce şey yaparım sonrada gusullenirim. Gusullenirkende korkmam :) yav gene anlatamadim
Neyse uzun durmassan birşey olmaz birde banyon kirli değilse sorun yok - +1 yıl
Birde inanmıyorsanız neden korkuyorsunuz?
- +1 yıl
Onlar etmek boyle birşey iste. İbadet etmek zor gelince hemen kolaya kaciyorsunuz
- +1 yıl
Telefon onlar diye tahmin etmiş :) inkar olacaktı :)
Soran+1 yılHehe tamam
kucukken cok mu korku filmi izledin mesela (dabbl cin carpmasi) vs
01 Yorumla
Soran+1 yılEvett
bilinçaltından dolayı dua et besemele çek ve geceleri girme banyoya
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAman sabunu dusurme. Hadi dusurdun diyelim egilipte alma.
23 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
- +1 yıl
Egilince, poziyon, Anlasana la :)
- Devamını Gör (59)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!