Bünye alışınca belki...
Yorgunluktan uyuyamıyorum sözünün gerçekliği var mı sizce?

Bünye alışınca belki...
Yorgunluktan uyuyamıyorum sözünün gerçekliği var mı sizce?

Fiziksel olarak aşırı yorulduğunda uyuyamaz bazı insanlar. Ben de öyleyim. Aşırı yorgun olduğum zamanlar hemen yatmam, yatsam da uyuyamam. Bir süre oturur tv izlerim, vakit geçiririm, sonra yatarım yine de uyumakta zorlanırım.
Çoğu zaman yatma saatim 2'yi geçiyor. Bakınca uykum günlük aslında 3,5 saat gibi. Yorgunluk mu beden yorgunluğu mu hiç anlam veremiyorum. Ama bir gün bu yorgunum acısı çıkar diye düşünüyorum.
Bilmiyorum 😐
Ben yorgun olduğumda, canımı sıkan bir durum yoksa, uyurum.
Teşekkürler eig için teşekkürler 😃
Ricalar ricalar. 😄
Cevap
34Cevap
Evet aşırı yorulursak daha zor uyuyabiliriz çünkü kalp yorulunca stres artar
Yorulunca daha kolay uyuyorum..
Gerçi ben her türlü uyırum da.. :))
Saat? 😄
Şu an 00:26.. 😄
Uyku saatiniz daha mı geç? 😄
Günün her saati uyuyabiliyorum.. Uyumuyorum, hepsi bu.. 😄
Anladım. 😄
Yorgunluktan uyuyamayı bir dönem uzun şekilde yaşadım. Bel ağrısı, bacak ağrısı veya aşırı yorgunluğun verdiği rahatsızlıktan.
2 ay olalı işten çıktım bazen mesaiye kalırdım vallahi sabah 8 akşam 12 geceye kadar gelirdim anam ağlardı üstüne de 2 saat yatamazdım
Ne iş ki o?
Saha elektriğinde çalışıyordum şantiye de bazen mesaiye kalıyordum işte 5 ten sonra vinç geliyordu direk bağlantıları oluyordu işte bir günde yapmamız gerekti bizde geceye kadar yapıyorduk işte gerçekten yorucu ve zahmetli iş
Şimdi ne yapacaksın peki?
şimdi topladığım paralarla işte ehliyet alacağım sonra kısmet olsa gidip ekat belgesi almayı düşünüyorum tabi belli olmaz sözleşmeli ere de başvuru yaptım hakkımızda hayırlısı en azından devlet işi personel gibisin sabah 8 aksam 5 maaş hemen yatar ben o şirkette çalışırken maaşlar geç veriliyordu oradaki şefler hepsinde bir ego bir afra tafra bir artistlik bir sürü insanın ekmeği ile oynadılar hep işten çıkarılan gençler beni arıyordu beni çok seviyorlardı haklarını yemediğim için en son biri aradı çocuğum oldu dedi bez alamıyorum dedi para yollamamış dedi dayanamadım kavga ettim hepsiyle zoruma gitti işte kendi çıkışımı verip çıktım halen arıyorlar gel diyorlar gitmem öyle yere artık böyle insanların yanında 2 dakika bile kalmaz akıllara zarar.
O kadar haklısın ki...
Allah gönlüne göre versin. 🙏✨
Sağ ol teşekkürler 🙏
Yorgunluk tabii ki uykusuzluk yapar dikkat bozukluğu ve reflekslerde yavaşlamaya yol açar
Anladım.
Bedensel yorgunlukta olduğum yerde uyurum ama ruhsal yorgunluğum olduğunda gözüme uyku girmez..
Çok doğru.
Evet var. Birçok kez yaşadım bunu.
İyi olmuyor haliyle yorgunluğu atamıyor insan üzerinden.
Yorgunluktan uyuyamıyorum sözünün gerçekliği var, deneyimlerimden biliyorum. Aşırı yorulunca uyuyamıyorum. Uyumak bile işkence gibi geliyor.
Yorgun birisi şıp diye uykuya dalabilir ama yorgunluğa bağlı ağrısı varsa uyuması biraz daha zor olabilir tabi.
her şey yapar hatta yorgunluk ve uykusuzluk birleşirse hastalık yapar.
Yorgunluktan uyuyamamak olmaz bence sızı varsa belkı ondandır
Var ben öyleyim..
Aşırı yorgun olunca, yorgunluktan uyuyamıyorum 😔
Bilakis, yorulunca çok uykum gelir.
Ayrıca moralim bozukken, canım sıkkınken de.
Aşırı yorgun olunca da uyuyamazsın öyle bir şey var
Yok hayır ben direkt uyuyorum üzüntü hariç hiçbir şey uykuma engel olamaz
Fiziksel yorgunluk değil psikolojik yorgunluk uykuyu kaybettirir insana
Bedensel yorgunluktan ziyade zihin yorgunluğunda oluyor o
Evet , uyuyamaz insan aşırı yorgunluktan (bazen)
Bende bol bol yaptığı gerçek
Ben çok yorgunum olduğum zaman uyuyamıyorum ve yatakta deli gibi uyumak istesemde zihnim açık oluyor... belli bir süreden sonra anca uykuya geçiş yapabiliyorum
İnanırmısınız bende yapıyor nezaman çok yorulan bugün yorgan yastık aramadan uyurum desem ogece sabahlar olmuyo yatağın içinde döndur
Yapar günde 10-12 saat arası uyuyordum artık 5-6 saat falan uyuyorum çok yorgun ve uykusuz oluyorum gün içinde bıraksalar bir gün boyunca uyurum belki
Bu nasıl bir soru yaw sence yapmaz mı
Bünyeye bağlı. Farklılık gösterebilir.
bazen yapıyor , sıcak bir duş , bazen bir kahve iyi geliyor.
Kesinlikle. Çok yorgun olduğum zamanlar asla uyuyamıyorum.
Sanmam yorgun olan hemen uyur.
Ben yorgunken kafamı koysam uyurum
Yapar
Kafa yorgunluğu olunca evet
Yapabilir dirençsiz kalıyorsun
Zihinsel ise yapar yapıyor
bilmem, ben de yapmiyor
Çok doğru bende bugün yoruldum. uyuyamiyorum
Öyle bir şey var
Yapar bende uyuyamam çok yorulunca 😅🥺
Fiziksel değil, beyin yorgunluğu uykusuzluk yapar
uyku yapar benim bildiğim