Ay evde durmaktan bıktım. Dışarısı yangın yeri. Aşırı bunaltıcı hava. Ay çok sıkıldım ayayayay
İşsiz olmak çok bunaltıcı napmalıyız ooooofffff
Ay evde durmaktan bıktım. Dışarısı yangın yeri. Aşırı bunaltıcı hava. Ay çok sıkıldım ayayayay
İşsiz olmak çok bunaltıcı napmalıyız ooooofffff
Bende işsizim 33 yaşındayım gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti senelerdir hiç evden dışarı çıkmıyorum çok sıkıldım bunaldım artık yaşadığımı unuttum
Cevap
4Cevap
Bulursun inşallah
Gerçekten insan kendini kötü hissediyor
Senin işin var mı😒
Çok şükür var. İsteyen herkese gönlünce versin inşallah Rabb'im. Sen canını sıkma ama arayışı da birakma
Âmin canım sağ ol. Ben çok çalışmadım. Bir kaç denemem oldu sadece. İş hayatına zor tutunan biriyim. Bu yüzden extra zor bazı şeyler. Cesaretim de yok. O yuzden derdim sadece iş arayıp bulamamak değil.🥺
İnatçı ol biraz tutunman gerek bı yerden
Ben inatciyimdir bunalsam da direnirim
Haklısın ben çabuk pes ediyorum ama işten gocunmuyorum iş ortamındaki insanlarla sorun yaşıyorum hep
Zaten mesele o oluyor
Onlara karşı inatçı olmalısın.
Sen birakinca onlar seviniyordur
Bana dua eder misin canımm
Ederim 😊 inşallah gönlünce olur
İşsizlik bir ayrıcalıktır. İşe girdiğin zaman bu boş vakitleri mumla arasan bulamayacaksın. O yüzden tadını çıkarmaya bak ve iyi değerlendir
Öyle değil işte. Evet çalıştığım zaman boş vaktin kıymeti çok oluyordu. Ama sonu belli olmayan bir boşluk ve belirsizlik insana mutluluk vermiyo
Herkes calışcak diye bisey yok 😀
Ama bu amaçsızlık benı oldurecek
Pastacı olmak ıstıyorum
Hayır mesleği oğrenmek için biyerle anlaşıp işe girmem lazım
Uygun biyer bulamıyorum bide cesaretsizlik var
Evet haklısınız ama bundan önceki iş deneyimlerimde hep başarısız oldum. İlk denemelerimde bende cahil cesareti vardı. Ama artık işler değişti. Tekrar yenilgiye uğramak beni daha da dibe çeker. Bir yandan iş hayatını kendime uygun görmüyorum. Öte yandan da ruh sağlığım için çalışmak gerçekten zorundayım. Evde durdukça hasta oluyorum orası kesin
Ay teşekkür ederim… sağ olun… yaşıtlarıma göre hayata geç atıldığım ve geri kaldığım için bazı şeylerden ister istemez kıyaslama ve yetersiz hissetme durumu oluyor
Rica ederim. Bende aynı şekilde hayata geç atıldım. Bazı nedenlerden dolayı okuyamadım. 24 yaşında kaynakçılığa başladım şu an da çok memnunum. kendimi geliştirmek için, yanii yarışa dahil olmak için çok çaliştım çok caba sarfettim ve şu an mesleğimde iyiyim. Sizde yapabilirsiniz..
İnşallah yaparım sağ olun
Sıcakta çalışmayı ben de sevmem.
İş bulalım
İş hayatında tutunamıyorum😭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?