Güven "ruh" gibidir.. Terk ettiği bedene asla geri dönmez..

Güven "ruh" gibidir.. Terk ettiği bedene asla geri dönmez..

Güven duygusu tamir edilemez bir şey. Gittiğinde geri gelmiyor maalesef. Ama birinin güvenini kırdıysam ona karşı yaptığım hataları tekrar etmemeye ve yeniden bana güvenmesi için sonuna kadar dürüst davranmaya çalışırım
Simdiye kadar bana güvenen kimsenin güvenini boşa çıkardığımi hatırlamıyorum..
Lakin bana karşı guven zedeleyen çok oldu o kişilere karsi ruhsuz beden gibi hissettiğim çoktur lakin insandır hata eder diyebilirim isterimki anlasınlar.
Bi gün guven sarsarmiyim bilmiyorum ama sanırım yüzüne bakicak yüzüm olmaz ölsem daha iyi
Güven konusunda kırıldıysam kalbim hep bi miktar yaralıdır güvenimi kirip tamir edebilen olmadı daha
Birinin güvenini istemeden kırdıysam elimden geleni yaparım eskisi gibi olabilmek adına ama bazı insanlar bile isteye yaparlar bunu. İşte o zaman ağızlarıyla kuş da tutsalar bir kereden sonra o güven yerine gelmiyor maalesef.. Keyifli geceler..
Teşekkürler baby :* :*
Bilemedim şu an. 😐 Bu pek elimizde değil gibi.
Teşekkürler meleğimsi
Yok derken, demiş kadar oldun 😬😂😂
Delirmek için mi geldin sen buraya hee 😃😂😂
Dondurucuya atmak isterdim seni. Böyle hesabın donsun falan ama yapamam 😃
😂😂😂😬😬😬 Melek ve şeytanın arkadaşlığı da ironi gibimsi oldu
😂😂😂 Hadi bakalım 2. Sezonu merak ile bekliyoruz
Cevap
17Cevap
Bir defa kırılan güven zor kazanılır.
Güven kırmam
Zaman lazim öncelikle ve samimiyet bu önemli sanirim en önemlisi bu hatta samimi isen bunu telafi etme çaban da oluyor
Güven kırmak bile isteye yapmak isteyeceğim bir şey değil asla. Ama insanız oldu da öyle bir duruma düştüm. Gerçekten o güveni tekrar inşa etmek için elimden geleni yaparım..
Güvensizlik paranoyaklık belirtisidir, hemen güvenmek ise saflık. Bir insana güvenmek uzun zaman alabilir ama güven kapısını kapatmak psikolojik olarak pek sağlıklı bir yaklaşım değil.
Kimsenin bana duyduğu güveni kırmam.
Güven uçan balon gibidir 🎈
Bir kez üstünü gökyüzüne bir daha tutamazsınız..
Güvenimi kıranı da affetmem , yoluma bakarım
Uçtu mu *
Bence kırılan şeylerin tamiri pek mümkün değil… izi belli oluyor… elimden geldiğince sahipken sahip çıkıp kırmamaya incitmemeye çalışıyorum böylesi daha sağlıklı geliyor bana…
Açık açık neden yaptığımı anlatırım. Ben özellikle bir başkasına ihanet etmek için yaratılmadım, olaylar öyle gelişti. Kusura bakmasın.
Beni de çok kırdılar bende kirildigim kadar kırdım. Bazı kalplere ne söylersen boştur gerek yok boşa söz harcamaya
Kırıdigim ve kırıldıgim canımızı yaktıgim. insanlarla daha yakın arkadaş olduğumu söylemek istiyorum.. bı kere oldu başkada olmadı
Güven asla tam anlamıyla tamir edilemez. Her zaman ufacıkta olsa bir şüphe kalır
Yeniden sağlamam için uzun zaman gerekir ama sağlarsam tam sağlarım
Kimseyi kırmadık kırılmaya bahane arıyanlar kırıldı
Abi koymayın fotoğrafa şu adamı zafim var dkjrkjdh
Aslında normal şartlarda bunun için çaba sarf etmem, ama aşk çok değiştiriyormuş insanı. Her yolu denedim.
ben babama güvenmem.
insanoğlunada güvenmem.
Güveni tekrar kazanmak cok zor bişey aynı hatayı tekrar etmem bi sekilde buzlar erir
Güven kırmam aga kırdığınız güveni asla tamir edemezsiniz.
Güven tek kullanımlıktır.
Tamir etmem kimseye eyvallahım yok ileriye bakarim
Güzel tamir ederim
Yırtınsam da olmaz o iş.
Kırdığımız gibi sağlamlastirmayida bilirim
Tamir edilmiyor çaba göstersen bile faydasız.
Edilmez ama baya çabalarım..
Güven kırmam
İmkânsız gibi bir şey
Tamir edilmez, güven tek kullanımlıktır
Kırmamak en güzeli
Güven sağlayarak
O biraz zor
güven kırmam.
Etmem.
edemem
İstikrar ile
Umrumda değil