Saat 11 olunca başlıyo karnımın sancısı kafamın ağrısı yine kendimle tek kalıp kendimle kavga ediyorum. İnsan gece olunca kendini daha bir yalnız hissediyo
Buda gece şarkımız olsun.
Saat 11 olunca başlıyo karnımın sancısı kafamın ağrısı yine kendimle tek kalıp kendimle kavga ediyorum. İnsan gece olunca kendini daha bir yalnız hissediyo
Buda gece şarkımız olsun.
Gece her ne kadar karanlık da olsa biçok gerçeği aydınlık sandıklarımızdan daha iyi vurur yüze; dürüsttür gece, her ne kadar kalabalıkta da olsak yalnızlığı da en iyi o hatırlatır.
Daha erken gormeliydim seni.. guzel yorumun icin tesekkur ederim. Kararinca gece kacamiyo insan aklinda kurduklarindan bir an
https://m.youtube.com/watch?v=Yc7O46N2TaQ
Ben teşekkür ederim, güzel soru ve cevap için..
tüm sahte meşgaleler bir kenarı çekiliyor, aynan ile başbaşa kalıyorsun, hala kaçmaya çalışırsan iyice sıkıştırıyor, filan..
Işin kötüsü Kaçacak yerim de yok evet
yüzleş gitsin
Korkuyorum.. kendimden daha da nefret etmekten huzuru yakalayamamaktan. Belkide bir sarilmaydi caresi.
güzel olurdu tabi hepimizin ihtiyacı ama kendinle sık yüzleşirsen kendine dost da olursun, düşmeme izin vermezsin ya da kaldırırsın...
Ben oraları geçtim. Şu sitede herkese yeni sayfada hayata bak derken kendime laf geçiremiyo oluşum. Çık aklımdan. Duramıyorum bazen aglamak geciyo icimden aglayamiyorum boslukta gibiyim sarki dinlerdim iyi gelirdi bugun o da gelmiyo
geçmemişsin demek kardeş... :)
teşekkürler..
Bilmem😒 ben bazende gündüz de yalnız hissediyorum değişiyor belli olmuyor 😒😒
Sen rötar yapan kız degil misin gidecekken gitmekten vazgeçen. d iyi yapmissin kalmakla. Gunduzleri en azindan kendini atiyosun bir yere ama gece olunca kendini atacak yer de kalmiyo be
Rötar ne ya ben öylesine merak ettim sorayım dedim soru ama bazen diyorum gitsemmi siteden kafam karışık😒
Rötar geri dönüş yapan gitmekten son anda vazgeçen filan gibi. Gitme gitme kal daha karpuz kesecez hem gidip ne yapacan iki gun sonra geri donecen. Senin kafan niye karisik
Teşekkür ederim morel için tekrardan 🙂🙂
maalesef yine karışık 🤦
Beni en iyi görüş mu yaptin
Evet
Teşekkür ederim
Cevap
1Cevap
Gece stres daha arttığı için olabilir
Geceleri yalniz hissettigim için uyku sorunuda yaşıyorum 🥺
O bende de var uyurken kalkma halide. Gece kendinel olunca yuzlesecek cok zamanin oluyor evet simdiden basladi karın agrim. Karanlık, ışıklar sönük ve ben yalnız..
Hayır hayır, ben benim sen bensin ben senim. Ne? Babam böyle pasta yapmayı nerden ögrendi. d
Belkide aslında insanın gündüzü de gecedir. Yalnızlıktır mesele :)) bunlar hep hayatı yaşayamadıgımızdan
Zaman ne zaman duruyor sanıyorsun?
gecelerinin yavaş aktığı doğrudur sanki yüzleşmen bu kadar çabuk bitmemeli der gibi
Yavaş akmak bir yana, akmaz.
Yüz/leşme karanlıkta ne mümkün?
hani sevmediğin bir ders olur da bitmesini beklersin sürekli gözün saattedir geçer ama bir dk bir dk dır kafanı çevirip tekrar baktığında hala daha 3 dk geçmiştir. buradaki saat her bir dk bir saat doğru..
insan kafasını yastığa koyup kendisiyle baş başa kalınca görürüm karanlıkta yüzleşme olur mu olmaz mı? içindeki sen ile ölüm kalım maçları..
Aynen öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?