Sitede haberci posta güvercinleriniz var mı mesela en ufak bir yazıyı görüşü anında dostlarına yetiştiren ama ne demişler söyleme derdini dostuna gider söyler dostuna o yüzden çevrenizdeki dostlarınıza dikkat edin bellimi olur

Sitede haberci posta güvercinleriniz var mı mesela en ufak bir yazıyı görüşü anında dostlarına yetiştiren ama ne demişler söyleme derdini dostuna gider söyler dostuna o yüzden çevrenizdeki dostlarınıza dikkat edin bellimi olur
Hiç öyle şeylerle isim olmaz siteye girince eğlenmeye ve siteyle ilgili moderasyonla ilgileniyorum gerisi umrumda değil dedikodu kim ne yapmış banane zaten hayatın stresinden uzak durmak için kaçıp buraya geliyoruz birde burada mı ugrascam uğraşamam valla 🥳
Aynen valla 🤣🤣
Hayır yok sadece sorularımın altına gelip gizliden tanıdığım üyelere iftira atanlar var. Haliyle hemen mudahele edip engelliyorum anca gizliden veya fake hesaplardan sallar böyleleri. Tek sorun bennkimseyi takmiyorum, kim ne demis kimin icin umurumda degil. Ben tanıdıklarımı onun bunun lafiyla satmam veya yargilamam.
Aaa unutuyordum arada babada sallayan okuyor engelliyorum ve umurumda değiller bilgilerine🤣🤣🥳🥳🥳
Banada***
Aaa bilmemmi 🤣🤣🤣
Teşekkür ederim.
Rica ederim
Olmazmi var, var😂
Teşekkür ederim
Rica ederim
Her önüme gelene dost demediğim için, gereksiz bilgiler gelmiyor önüme. Misal veriyorum.. X üye şunu yapmış sitede banane.. profil savaşlarından uzağım sanaldan beslenen amip dolu burası. Ama bir yandanda herkesi seviyorum🤷♂️ Sanırım içimde mevlana çelişkisi ve anti-hümanizm etkileri var. Kendimle savaş halindeyim resmen 🤔
Cevap
2Cevap
şu an dostum yok
Arkadaşlarımı zamanında iyi seçtim. Laf getirip götürmüyorlar. Önemli bir şeyse söylerler tabi ama öyle beni doldurmak ve kışkırtmak için bir şey yapmazlar.
Hiç arkadaşım yok ki sitede..
kim getirsin götürsün…..
Kaos sebebi 😂😂
Özlemişsindir kaoslu sorularımı 🤣🤣🤣
Bu da onlardan 😂 ben kaos sevmiyorum ki özleyim
Tabii ki varlar seviyorum onları🥳😂
Senin var..
Benim bu sitede bilmediğim yok zaten senin var mı konu o beni boş ver arkadaşım 🤣🤣
Peki dediğin gibi olsun
hayır yok
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?