Öyle olduğunu düşünüyorum. Çok küçük yaştan beri iş hayatının içindeyim. Yaşıtlarım boş boş gezerken ben baya bildiğin ev bakıyordum. Haliyle bir çok şeyi erken kavradım. Benim için çok iyi oldu ama bir yandan da kötü de oldu diyebilirim. Ne kadar olgun da olsam içim de o çocuksu heyecan her daim olacak.
Niye şımarttılarsa şımartılmış olmanın verdiği hamlıktayım. Neyse biraz yaşım büyüdü de yavaş yavaş daha olgun gibi durabiliyorum.
Yoksa eskiden iyice zıvanadan çıkmış bir manyaklık seviyesindeydim. Şimdi olgunmuş gibi falan durmayı biliyorum en azından. Yaşımın verdiği olgunluk gelmiyor abi bana bu şımartılmışlıktan.
Çok da umrumda değil gelip gelmemesi açıkçası ama. Bazen çocuk gibi hissedebiliyorsun kendini eşşşek kadar olduğun halde. İç dünyan da çocuk gibi kalabiliyor. Hatta ben zihnim bile olgunlaşmadı gibi düşünüyor canımsın gibi hissediyorum bazı anlarda kendimi.
Neyse uzun konu. O olgunlukta değilim. Çocukluktayım. Ama sebebi ben değilim çevre faktörü yüzde 70. Gerisi de ruhum.
Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Yaşa takılan kim.. Ben ruhumda bir çocuk barındırıyorum ve bir kadın.. İkisi birbirini dengeliyor ya da dengesizleştiriyor ama ben bu durumdan nasıl mutluyum anlatamam.. Tek düze yaşayamam.. Keyifli geceler..
Yaşıma uygun olgunlukta oluyorum genelde duygularım beni esir almadığı zaman özellikle. Ama sinir, öfke, aşk veya kıskançlık halinde hayır çocukça davranırım.
Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı.
Hayatın getirdiği olgunluk her yaşta mevcuttur herkes de. Asıl önemli bunu kullanmakta ne kadar başarılısınız. Arkadaşlık veya iş hayatı için konuşmam gerekirse evet kendimi başarılı görüyorum ama aşk hayatına gelecek olursam bu konuda notum düşük. Bunun bir çok nedeni var bence. Hayata bakış açım fikirlerim galiba insanlara inandırıcı gelmiyor ya da beklentiler o yönde değil. Yapacak bir şey yok. Kendimi degistiremem vicdanım rahat doğru bildiğimi yaptığımdan dolayı.
Kanka bunu dışardan gözlemleyen birisi anlar ama genellikle içimde çocukça hayaller var. Geçen gün gittim uzaktan kumandalı araba aldım evde oynuyorum arada
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öyle kanka ama bence yaşından olgun görünüyorsun 😂
Çocuk ruhlu biriyim ne kadar büyüsümde geçmiyor bu ama olgun olmadığım anlamına da gelmiyor. Yeri ve zamanına göre yaşımın verdiği olgunluktayım hatta daha fazlasıyım diyebilirim
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
O ebru sınavlar bitti master olmuşsun hayırlı olsun 😅🌼
Olgunluk mevzusu değişkenlik gösteriyor. Çoğu zaman 60 yaşındaki birisi gibi zor felsefik varoluşsal konularla boğuşuyorum çevrem tarafından sıkıcı algılanmama sebebiyet veriyor. Bazen de hayalperest ve çocukla çocuk olan eğlenceli bi yapım var.