❤️❤️
Şöyle deniz manzarası olan doğayla iç içe duvarları camdan olan bir evde uyanmak isterdim 😂
Günaydın günaydın günaydın günaydın musmutlu keyifli sabahlar 🔥🌺

❤️❤️
Şöyle deniz manzarası olan doğayla iç içe duvarları camdan olan bir evde uyanmak isterdim 😂
Günaydın günaydın günaydın günaydın musmutlu keyifli sabahlar 🔥🌺
Sonra bir uyanıyorsun etkileyici rüya geride kalıyor..
Ormanın derinliklerinde ağaçtan küçük bir kulübemdeyim. Dışarıda geceden kalma yağmur var. Şömine kısık kısık yanıyor. Dışarıda yağmurun ıslattığı ağaç dallarından yere düşen damla sesleri duyuluyor. Kurt sesleri kulağıma çalınıyor. Sanırım bu beslediğim kurt sürülerinden birisi. Alfa kurdun uluması endişe verici. Büyük ihtimalle bir kaç başarısız av denemesi olmuş olabilir. Gözlerim uzaklara takılıyor ulumaların olduğu yere doğru. Yalnız hava sisli olduğu için çok seçemiyorum uzakları. Dışarıda ufak bir ateş yakıyorum. Sabah kahvesi iyi gelecektir. Sahi dünyada şu an teknoloji ne durumda onu bile bilmiyorum. Teknolojinin bir çoğunu gereksiz bulduğum için böyle bir hayatı seçtim galiba. Neyse sonunda geldi alfam kocaman sarılıyorum ona. Sevgisini göstermek için boylarına ısırık atıyor. Ellerim kocaman tüylerinde gezinirken bir anda yarasına değdiğimi hissediyorum ahh be yine mi liderlik mücadelesinin diş izleri bunlar.
Şuna çsg seçmekte ne bileyim artık.
Günaydıın 🌼
Hayatımda sadece bir kez böyle sevdiğim insanın yanında öpüp okşanarak uyandırılmıştım. Hayatımın en güzel sabahıydı sanırım. Hayatımın her sabahına öyle başlamak isterdim. Off ben niye böyleyim ya kedi gibi 😂. Sevilmek bu kadar mı bi insanın hoşuna gider ya 😂
Bu kafayla çok uzun süre bekar kalabileceğimi sanmıyorum. Bendeki bu bu sevilme merakı ve kedi olma durumları bir gün beni nikah masasına oturtacak ama hadi hayırlısı 😂
Aman yok tövbe de 😂
Cevap
51Cevap
Huzurum olsun, sağlığım yerinde olsu, kuş sesleriyle gözümü açıp temiz havayı ciğerlerime çekerek yeni bir güne merhaba diyeyim de mekanın pek önemi yok açıkçası.
Manzaraya karşı sevgilim kollarımda huzurla uyanmak 🐨❤
Sevgilimle uyanmak ve sevgilimin beni öperek uyandırması
Sabah Ordu evinde sevdiğim kızla aynı yatakta uyanıp hızlı bi kahvaltıyla Teğmen üniformamı giyip Alaya gitmeyi bi uçuş günlük görev ve eğitimleri yapmayı sonrada karımla başbaşa güzel bi manzaralı yerde yemek, yemek isterdim konudan saptım ama sevdiğim kız yanımda bana sarılsın onunla uyuyup öpeyim bişeyler yapalım bana yeter nerde olursa pek umrumda değil
Sevdiklerimle uyanmak , hep beraber sağlıklı, huzurlu, mutlu, varlıklı ve sorunsuz bir şekilde. Bu olduktan sonra güzel bir ortam da olsun tabiki🙂 İnsanın hayatı böyle olursa heryer cennet olur🤲
illa uyanmak zorundamıyız uyanmasak direk cennete gitsek sanki uyanınca bişey olacak :D istemiyorum bu nalaet dünyayı yaaaaaaa istediğim kdar zengin olayım
Günaydın esmer. Şurada eşimle uyanmak isterdim 🥲
İnşallah esmer. Büyük harflerle amin der misin? 🥺
Yav hehe beni seven bir kızın öpücüğü ile uyanmak bile yeter denizi buldukta manzarası kaldı
Sahil kasabasında deniz kenarında şezlong üzerinde sevgilimle uyanmak isterdim
Birazdan o sahilde kasabasına gidicem denize girmeye sana resim atarim
Geldim ama atamıyorum resim ekleme bölümü maalesef yok
Gece balkon kapısına yakın kanepede uyuyakalmışım balkon kapısıda açık, sabah 7 falandı uyandım, hava buz gibi, balkondan gözüken ağaç deli gibi savruluyor kuşların sesi geliyordu o an huzurlu hissettim
Zengin biri olarak uyanmak isterdim kendi evimde 😄
Öpülerek dermişim 😂
Yok ya şaka şaka hiç bana göre değil.

Günaydın. Epmek yiyorum
Sevgilim kollarimin arasindaysa neresi oldugu nasil bir manzarasinin oldugunun pek onemi yok, dunyanin en iyi manzarasi ve yeri olur tam orasi!
Bu sabah hiç uyanmamayı tercih ederdim hafta sonunun yorgunluğu var iş yerindeyim ama gözlerim kapanıyor
Sevdiğim aşık olduğum adamla uyanmak isterdim
Mümkünse abim uyandımasında nasıl uyanırsam uyanırsam uyanayım kabülüm
uyanmak istemezdim, bir uyuyayım da uyanmasam da olur.
Uyanmaktansa öğlene kadar uyumayı tercih ederim uykuyu seviyorum
Sen işi biliyorsun valla bende aynından istesem kopya çekmiş olurmuyum 😂
Anlatmaya dilim varmayacak kadar güzel bir hayalim var❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Hiç uyanmasam, sürekli uyusam. Öldükten sonra hayatımı yaşarım 😂
Üfff, o manzarada kalkıp kendini denize veya havuza bırakmak yataktan kalkar kalkmaz
Karadeniz 'de Zümrüt gibi bir manzaraya uyanmak isterdim
Günaydın hayırlı haftalar sağlıklı mutlu huzurlu uyanalım bana yeter
Denizin ortasında bir yatın içinde uyanmak isterdim
yaşadığım şehirdeki karataşta değil, memleketim olan karataşta.
Bende tekne var sabaha kadar beşik gibi sallanıyor hafıf dalgada bebek gibi uyuyorsun gece
Hayaller & hayatlar kan ter içinde sıcak ta uyanmak😂😂
Erken uyanmayım da nasıl uyanırsam uyanıyım farketmez 😅
sessiz bir kasabada kuş cıvıltılarıyla uyanmakk güzel olurdu
Hee dürbüncülerden aldığımız komisyon bizi zengin eder 🤣
Sevdiceğimle uyanmak isterdim
Günaydın
Ereksionsuz uyanmak isterdim 🤣🤣 benden önce ailem uyanıyor ve sonra ben uyanıyorum ve odamdan ereksionun yüzünden çıkamıyorum
Sabah 11 de yatağıma gelen mükemmel kahvaltıyla
Nasıl uyanmak istediğimi bilmem ama YKS sonuçlarının açıklandığı gün babam beni mezuna kaldın diye uyandırmıştı… İşte öyle uyanmak istemezdim
bu şekilde olabilir mesela :)
tabi üstte olmak kaydıyla :D :D
boş ver demeyeyim
Doktor bir yaşama şeklidir
Dağ başında bi yer olsa bana kafi... Sessiz sessiz
Sağlıklı uyanmak her şeye bedeldir.
Uykumu almış olarak.
Hemen bu hayalini gerçekleştirelim.
Eşimin şaçlarını okşayarak tarayarak
En güzel , sevgilimle sarılarak uyanmak isterdim
Sevdiğime sarilip koynumda uyanmasını isterdim
Hafiflemiş ve zinde, ferah kokular içinde..
deniz korkum olmasa olurdu
Tüm günahlardan arınmış.
Öpülerek uyandırılmak
Sevdiğim ile koyun koyuna uyanmak çok isterdim
Böyle
Resimdeki gibii sjafjajdjaa
Mutlu ve sakin..
Sevgilimle huzurlu bir şekilde uyanmak isterdim
huzurlu
Huzurlu bir şekilde
Resimdeki gibi
Uykumu alabildiysem ne mutlu bana