Kimseyi satmam yarı yolda kimseyi bırakmam, saygımı bozmam saygısını bozanı ezerim benimleysen benim kurallarım geçerlidir ve lale gibi gevşek olmayan her kurala acıgım , mütevazı ve saygılı olmam pasifik olarak algılanırsa diğer yüzümü göstermekten cekinmem , yalan söyleme ihtiyacı duymam yapmacık davranmam , içim dıısım bir fakat aynı zamanda deli dolu çılgın eğlenceli biriyim ve bu yapımdan memnunum...
Sevmediğim yönlerim ise sabrım bazen çok fazla sabrettigimi düşünüyorum bu pasiflik olarak algılanabiliyor, ... 🥂
En kötü özelliğim fevri davranışlarımın olması. Bu yönümle çok eleştiri aldım. Bir anda birilerini silebiliyorum. İyi özelliğim mutlaka vardır. Şimdi zeka, karizma vs diyip reklama girmeyelim.
En iyi özelliğim çok merhametli olmak ve güzel sevmek sanırım. Bana en kötü özelliğimi sorsanız unutmamak ve kıskanç olmak derdim. Bende öyle bi harddisk var ki, zoruma giden bir şey olsun, isterse 10 yıl geçsin yine en ince detayına kadar hatırlar, yeri geldiğinde yüzüne vururum o insanın.
Bir de çok kıskancım. Çok sevdiğim birinin karşı cinsle sıkı fıkı samimi olmasını kaldıramıyorum. Hatta eğer birini çok kıskanırsam o kişiye güvenim kalmıyor ne yazık ki.
Ani şekilde kat katı buza dönebiliyorum. Sabah ne güzel hava diye uyanıp akşama doğru trafiğe kendimi salıp intihar mı etsem düşünceleri hakim oluyor kafamda.
En iyi ozelligim insanlara yardim etmeye calisirim, deger veririm, guvenilir biriyim en kotu ozelligim cok cabuk sinirlenmem ve birinin bana yaptigi seyleri asla unutmam daha cok kinlenirim
En iyi özelliğim sakinliğim kolay kolay sinirlenmem canlılara zarar vermem en kötü özelliğim god of War daki kratosun spatanın öfkesi gibi olmam geldimi tam geliyor
En iyi özelliğim masum duruşum diye düşünüyorum kötü olan ise çok sinsi biriyim akıl almaz şeyleri düşünüp uygulayabiliyorum aslında özelliğimin bu olduğunu da düşünmüyor değilim