Beklediğiniz güzel bir haber var mı? Ya da ne olsa , kim size ne dese inanılmaz mutlu olurdunuz? Şu an seni çok mutlu edecek, olmasını ya da duymayı beklediğin o şey ne?

Beklediğiniz güzel bir haber var mı? Ya da ne olsa , kim size ne dese inanılmaz mutlu olurdunuz? Şu an seni çok mutlu edecek, olmasını ya da duymayı beklediğin o şey ne?

Şu an beni mutluluktan havalara uçuracak bir haber yok, eskiden olsa bi mesaj derdim ama o kişiye olan hisler bitince mesajın da önemi kalmıyor zaten o kişi de beni bitirmiş oluyor
Böyle görüşler yasaklanmalı. Yemin ediyorum okuyunca bi sigara yakasım geldi. İcime oturdu ya 🥺😅
İnsanın icindeki o hevesin heyecanı bitirmeleri ne kötü bir olay ya. Ama işte kimse ilk baştaki gibi masum kalmıyor. Tanıdıkça salıyor gösteriyor nasıl biri oldugunu 🤕
Yarin pazar deseler keskkeeee
Haftanın 6 günü çalışıp 1 günü izinli olma sorunsalı sanırım 🤕
Ha haftanın 7 günü mesai yani 😄
Imm sizin sektör nedir efendim?
Cevap
3Cevap
3 aylık ömrüm kaldığını öğrenseydim
Hazırlık sınavından geçmiş olduğum haberini alsam mesela çok çok güzel olurdu😄
Yabancı dilde bir bölüm okuma sorunsalı 🥺
Evett ama bugün aldığım habere göre de geçmişim çok sevindim gerçekten😄😊
Günaydın. Sizin adınıza çok sevindim. 6 yıl üniversite okumuş biri olarak söylüyorum. Allah yardımcınız olsun 😄🌼
Teşekkür ederim benim de bu gidişle üniversite hayatım uzun seneler sürecek gibi zaten😅😄
Biter elbette. Neler neler geçip gidiyor. Önemli olan iş hayatınız. Çünkü sahaya çıkınca işler değişiyor. Bu arada siz hangi bölüm/fakülte okuyorsunuz efendim?
Mühendislik fakültesindeyim
Güzel. Ama zor yani itiraf etmek gerek. Karıyer hayatınızda başarılar dilerim. Teşekkür ederim sohbet için. Kendinize cici bakın 🌼
Şöyle hiç tanımadığım zengin bi akrabadan bana miras kaldı haberi gelseydi iyi olurdu
Sanırım şu kriz döneminde hepimizin bu tarz mucizelere ihtiyacı var 😂🙈
Maalesef öyle 😂
Peki var sayalım bir anda milyoner oldun ne yapardın 😅
İlk gider bi alışveriş yapardım hahahs sonrasında ev araba yat kat 😂😂 vizyonsuzum sanırım aklıma daha bir şey gelmedi
Estağfurullah. Peki yani böyle biraz değişirmiydin 😄
Yok ya değişeceğimi sanmıyorum sadece özgüvenim yükselirdi o kadar.
Yarı amerika vatandaşı olduğumu duymak
O zaman en yakın vakitte güzel haberlerinizi bekliyoruzzz 😎
“Hesabınıza para girişi yapıldı” bildirimi gelse
Bir yeğenim olacağını duymak güzel olurdu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar