Merhaba
"Sevinçten havalara uçuyorum" dediğiniz o son şeyi hatırlıyor musunuz? Ne kadar geçti üzerinden?
"Sevinçten havalara uçuyorum" dediğiniz o son şeyi hatırlıyor musunuz? Ne kadar geçti üzerinden?

Rutin giden bir hayatım var öyle sevineceğim bir durum olmadı.
Belki şu üzerin de çalıştığım iki konudan etiketi mi alırsam sevinirim. Fazla mesai harcadığı mı düşünüyorum :D
İşim güzel, hayatım güzel, kendi sınırlarım da mutlu mesut ilerliyorum.
Bayadır loto felan oynamıyorum belki oynasam çıkarsa uçarım. Hesabıma yanlışlıkla para yatsa da uçarım.
Bir evcil hayvan almak istiyorum da evdekiler çok niyetli değil. Belki onlar kabul ederse o zaman da havaya uçabilirim.
Evcil hayvan fikri çok güzel tabii. Evdekiler genelde karşı çıkar da sonradan en çok onlar sever kendimden biliyorum dfdg
Seviyorlar da evde babaanne var. Alerjisi var. Problem o 🥲
Alerji durumu sıkıntı :/
maalesef. Odam da tutarım dedim de "sen yokken biz bakmak durumun da kalacağız" dediler. Ben ikna oldum şahsen:)
Yani odada kalmıyor çünkü her yeri geziyor bi de
İkna olmak zorunda kalmışsınız 😄
Maalesef öyle oldu. Artık bakalım olmadı bir papağan felan alıp derbeder edicem onu da :D Müslüm Gürses söylesin sabahtan akşama
Sanırım en son doğduğum ilk gün gülmüşümdür :) Şaka bir yana , optimist biri olduğum için genellikle gün içerisinde öyleyim , biraz sorunluyum sanırım insan niye sürekli gereksiz ve sebepsiz yere musmutlu olur ki , bazen kendimi anlamıyorum.
1 ay öncesine gittim bir an ve dejavu. Evet çok sevinmiştim, havalara uçacak kadar. 😅🤭
😄😄😄 Merak ettim
Cevap
8Cevap
Eylül ayında olmuştu. Ondan sonra pek havalara uçtuğum bir şey olmadı. İnişli çıkışlı zamanlar oldu, ama dolu dolu sevinebildiğim bir şey olmadı.
Senden başkası olmayacak bundan sonra biz hep mutlu olacağız deyip Eşim evinin tapusunu üstüme yaptı..
Hayırlı olsun
Eyvallah darısı başına inşannlah balım
Uçamıyorum bebeim sorun o 😂 ben belli bir seviyede kalma taraftarıyım.. Genel olarak zaten mutluyum o sebeple uçmaya gerek duymuyorum mazallah sonra çakılması var.. Keyifli günler..
şu an unutamadığım beyefendiyi ilk gördüğüm gün bir havalara uçmuştum sonra sağolsun yerin dibine çakıldım
Şimdi düşünüyorum da hiç öylesine bir mutluluk hissetmemişim.
Oldu sevinçten havalara uçtum ikinci kez işimin başındayım 🤗
Sabahın 06 sında okyanusta yüzmek il güneş ışığına karşı :)
Okulu kazandığımda olmuştu
Yurt dışında iş imkanı bulmuştum.
Oldu da çok sürmedi ya 2 dakika falan sürdü😂
cebimde 5 tl bulmuştum birkaç ay önce
Aldığım bazı mesajlar beni mutlu ediyor.
2 ay önce. şimdiyse derin mutsuzluk.
Oldu memuriyeti kazanmam
2 3 ay oldu
Olmadı niye olsun
Niye olmasın
Niye olsun kim hakediyor ki mutluluğu
Şahsen hakediyorum
Ha öyle mi? Cidden gotham buna değer mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?