Selammmms ✌️
Karşı cins seni evlenmelik mi, eğlenmelik biri olarak mı görüyor?
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬

Selammmms ✌️
Karşı cins seni evlenmelik mi, eğlenmelik biri olarak mı görüyor?
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬

Bugüne kadar kimseyi eğlenmelik olarak görmedim. Hani eğleneyim edeyim, hevesimi alır gider yoluma bakarım kafasında olmadım. Genelde ciddi ilişki insanıyım. Ama ciddi ilişki dediysem de evlilik güdümlü ilişki anlamında değil elbette. Kimi tanıdıysam hayatıma kimi aldıysam genel itibariyle beni evlenmelik olarak gördü ama ben bu güne kadar evlenmelik kadına rastladığımı sanmıyorum.
Hiç merak edip sormadım..
Teşekkür ederim güzelim.. 😘😘
Rica ederim balım 🖤
Evlenmelik görüldüm. Hatta ilk platonik aşkım benimle çıkmadı 6 yıl boyunca başka başka kızlarla gezdi eğlendi sonra gelip bana evlilik teklifi yaptı. Tabii ki bende kabul etmedim. Gözünde evlenilecek kız oldum. Onu sevdiğimi bilmesine rağmen aklınca beni korumuş 😂😂 sen her haltı ye sonra bana gel oldu paşam bende öyle diyordum.😏 Onu sevdigim halde kabul etmedim.
İyi etmişsin kabul etmemekle 😌
Kesinlikle
Teşekkür ederim 🥂
Rica ederim 🌷
İkisinden de mevcut. Arkadaşlarım ve aileme göre evlenmelik biriyim.
Bir de bir şeyi merak ediyorum. Bu eğlenmelik kişi diyenler eğlenirken kendini ne duruma düşürüyor? Ne ucuz bir ifade.
Cevap
28Cevap
Evlenmelik
Bu soruya cevabım çok net bir şekilde evlenmelik. Gönül eğlendirilecek bir insan değilim. Dışarıdan da o izlenimi baya verdiğimi düşünüyorum.
Bilmem onun beni nasil gordugunu ben samimi düşünce ve duygularımı dile getiririm gerisi onun bilecegi bir şey..
Karşı cinsle çok münasebet içinde değilim. Hepsi dünya ahiret kardeşim 😀
shsjsh tövbe de
Asjdjsjjdjdjs😂😂😂😂😂
Aslında tam evlenmelik bir kızım, ama nedense hep eğlenmelik olarak görüyorlar neden bende anlamadım 😅
Belkide hem eğlenebiliyorlar hemde evlenebilirler :D
Beni maalesef evlenmelik biri olarak görüyorlar, keşke tam tersi olsaydı.. 🤣🤣
Genelde bana senden cok iyi koca olur diyorlar.
Ama ben bazilarina " Oldu canim, sen onunla bununla yiyis, ondan sonra gel bana senden cok iyi koca olur de, diyorum.
(Tabiki icimden diyorum)
Şuana kadar kimle tanıştıysam hepsi evlenmelik..
Dedi
😅😅 öyle okudum bende
Önce eğlenmelik görüyorlar. Hepimiz yaşamaya gelmişiz. Heyecanı seviyorum. Sonra evlenelim. Çok beklentileri var. Ben tek şeyden beklentim var. O değil.
Ne düşündükleri s. İkimde değil. Onların düşüncelerini kafama takıcak at gözlüklerine göre kendimi sınırlayacak kadar aptal sünepe değilim.
Beni biri hariç genelde paracılar bilduğu için sanırım ikiside değil. "Enayi" olarak görüyorlar😀😀😀
Benden ikisinin de olmayacağını anlayana kadar beni hangi modumda ve nerede tanıdıklarına bağlı olarak geçici bir yanılgıya kapılıyorlar
O nün beni değilde benim o 'nu nasıl gördüğüm önemli falan filan diyerek artislik yapmayacağım 😄
Bilirler benim evlilik için düşüncemi o yüzden beklentiye girmezler sevgili @Sosyetic_SheqiiL
Başta evlenmelik sonra zaten nasıl biri olduğumu görünce bas gaza kaç.. çünkü ciddi ilişki insanıyım.
Karşı cinsin ne istediğin bağlı bir durum😄eğlenmek isteyen kız karşında ki erkeği eğlenmelik görür
Aslında keşke onlar bu soruyu cevaplayabilsedee bizmki belli en azından
eğlenmelik görüyordur, aman öyle görsünler zaten de diğer kulvarda olmak istemem.
evlendiğine göre evlenilecek eğlenceli biri olarak görmüş:)
Evlenmelik. goruyor
Son zamanlarda değişen birşeyler var ama hayırlısı
Eğlenmelik görüyorlar. Terazi Erkeği tehlikelidir idare edilemez diyorlar 🤣
Daha henüz gören olmadı bakalım evlenmelik görür umarım
Hiç bir fikrim yok evlenmelik diye düşünüyorum 😃
Genelde tek gecelik olarak düşünüyor herkes sonra da avucunu yalıyor işte öyle
Genelleme yapmayı hiç sevmem ama karşı cinsimin çok büyük bir çoğunluğu kadınları sadece yatmalık buluyor bence
Eğleniyorlar benle işini gören gidiyor bıktım artık bu kızlardan duygularımla oynuyorlar hep. Kimseyi sevemiycekmiyim ben.
Tek değilsin benimde duygularımla oynayan çok oldu. Lakin umudundan vazgecme
Unudumu kaybetmiyorum kaybedersem biter her şey
Evliyim ama önceki tanistiklarim yatağa atmaya çalıştılar ama yemezler. Kadın güzel olabilir cazibesi yüksek olabilir neden meşru olanı seçmiyorlar. Evlenip ne yapacağım diyorlar bekar kızlarla cinsellik yaşamak istiyorlar. Onlar kizkardesine desin git yaşa diye ilk once
Hep evlenmek istediklerini söylerler ama ben istemem daha erken ya
Beni evlenmelik. Genelde badboyları eğlencelik görür kızlar 😄
Sevgilim beni bu zamana kadar eglenmelik gördüğünü biliyorum fakat son günlerde "evlenirsek söyle yapalım, çocuğumuz olursa kime benzer"seklinde şeyler söylemeye başladı. Ciddi düşünüyor izlenimi verdi.
Görmüyor ki 😅
Karşı cinse görünmez mi oldun 😃
Galiba 😅
hahaha en güzeli 😅
Evlenmelik. 18 yaşındayım. şu an o yüzden tercih edilmiyorum sanırım.
kişisine göre değişir hahshdjaka bazılarına farklı yaklaşırım
Onlara sormak lazım :D
Evlenmelik., eğlencek olan klüplere gitsin
Onu allahla kendısı bilir 😂
Ne olarak görürse görsün ya amann
Eğlenmelik göremezler ki))
Bilmem eğlenmelik görmesinler de...
Evlenmelik görüyor
Karşı cins beni görmüyor
Tipini bilmem ne yaptıgım olarak görüyor
Soralım😄
Soralımmm 😃
Eğlenmelik sanırım
Değerlendirilebilir olarak görüyor
Genelde önyargılılar
Evlenmelik göremez
Ben onları görüyorum egleniyom birakiyom
eğlenmelik
Beni düşünmüyorlar.
Kişiden kişiye göre değişir
Sormak lazım
Kesinlikle evlenmelik ehehehhe
Evlenmelik görüyor
Eğlenmelik olarak görüyor. Bende ise tam tersi.
Evlenmelik
Evlenmelik
Evlenmelik
Evlenmelik biri...
Eglenmelik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?