Aşk İlişkileri Karşı cinsin gözünde sen eğlenmelik misin yoksa evlenmelik mi? Sarışıngenc23 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sen karşı cinsin gözünde eğlenilecek biri misin yoksa evlenilecek biri mi? Karşı cinsin gözünde sen eğlenmelik misin yoksa evlenmelik mi? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Karşı cinsin gözünde nasıl göründüğümün bir önemi yok. Benimle hem evlenilir hem eğlenilir 😅 0 0 Yorumla
birsenfonişairi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Bilmem. Ben insanlara evlenmelik ya da eğlenmelik olarak bakmıyorum hiç. O sebeple de kim beni nasıl görür bilmem 🤷♂️ 1 0 Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aptal oyuncak oldum ve bu durum beni iyicene herseyimi şu an maf ediyor öylece dondum şu an durum açıklayacak kim? Acill 1 0 Yorumla
deneymeney Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Benim alacağım adamda evlenmelik olacağı için evlenmelik olduğumu düşünüyorum. Başkalarıyla eğlenen adamla bende evlenmem yani. 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Karşı cinsin gözü önemli değil benim için 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Karşı cinsin gözünde nasıl göründüğümün bir önemi yok. Benimle hem evlenilir hem eğlenilir 😅
Bilmem. Ben insanlara evlenmelik ya da eğlenmelik olarak bakmıyorum hiç. O sebeple de kim beni nasıl görür bilmem 🤷♂️
Aptal oyuncak oldum ve bu durum beni iyicene herseyimi şu an maf ediyor öylece dondum şu an durum açıklayacak kim?
Acill
Benim alacağım adamda evlenmelik olacağı için evlenmelik olduğumu düşünüyorum. Başkalarıyla eğlenen adamla bende evlenmem yani.
Karşı cinsin gözü önemli değil benim için